Hanımlar resmen nara aşeriyorum 1 haftadır. Her gün en az 1 tane nar yedim bir hafta boyunca. Bi de ne göreyim internette nar zararlı düşüğe neden oluyo dediler. Bi tarafım hala yemek istiyo ama sizlere sormak istedim. görüşü olanlar yardımcı olabilir mi?
Hanımlar resmen nara aşeriyorum 1 haftadır. Her gün en az 1 tane nar yedim bir hafta boyunca. Bi de ne göreyim internette nar zararlı düşüğe neden oluyo dediler. Bi tarafım hala yemek istiyo ama sizlere sormak istedim. görüşü olanlar yardımcı olabilir mi?
Söylenen kadarıyla pek yararlı değilmiş canım , ama 2-3 günde bir bardak nar suyu içmen daha doğru olabilir.Okuduğum kadarı böyle...
Kafa karıştıran kısmı nar cennet meyvesi derler :)
yok erkege benzıyor kesın bısey yok dıyordu ya ıste dun cıkolata yıyp gıttım acayıp actı bcaklarını doktor kız bu bebek dedı cok bellı ve nettı ıste sonra bacak bacak ustune attı velet eller ensede yatmıs ole velet ya rahatına duskun olucak
yok erkege benzıyor kesın bısey yok dıyordu ya ıste dun cıkolata yıyp gıttım acayıp actı bcaklarını doktor kız bu bebek dedı cok bellı ve nettı ıste sonra bacak bacak ustune attı velet eller ensede yatmıs ole velet ya rahatına duskun olucak
Söylenen kadarıyla pek yararlı değilmiş canım , ama 2-3 günde bir bardak nar suyu içmen daha doğru olabilir.Okuduğum kadarı böyle...
Kafa karıştıran kısmı nar cennet meyvesi derler :)
aysecim ozel msj yazamiyorum burdan yazabiliyorum o nedenle konu basligiyla ilgili degil ama burdan yanit vereyim
Ben mecbur kalmistim medifema hastanesine is yerim yazibasinda izin alma problemim olmadan gitmek icin fakat artik tahammul edemiyorum yaptiklarina. uclu tarama testini telefonda ogrenmek icin 3 gun ugrastim izin alamiyorum bir sekreteriyle goruseyim diye yalvardim resmen en son dayanamadim aglamaya baslayinca biz ariycaz sizi diyip numarami aldilar. oylelikle geri donus yapti lakayit konusuyor hala. bir arkadasim adet sonrasi kanamasi oldugu icin gitti hemen bir muayenede biopsi yapilmasi lazim diye teshis koydu oda tabi hic bir tahlil yapilmadan biyopsi yaptirmak istemedi ve baska bir doktora gitti hic bir sey cikmadi.biyopsi para sonucta hastane kazanacak. hastaneye daha cok para kazandirmak icin calisiyor resmen hastalar umrunda degil. benden tavsiye ona devam etme cocugun ve senin sagligin icin. ben egepolden randevu aldim dilek hanimdan bakalim birde orayi demiyce. Rabbim sag saglim bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah.