Her gün tartı sonucumu paylaşacağım

Merhaba canım hoşgeldin. Ben de tatlı bağımlısıyım malesef. En büyük hobim de akşam çayın yanına tatlı ve bişeyler izlemek kilo da ondan alıyorum. Ben de 11. Gündeyim. Sen kaçla başladın diyete şu an kaçsın ve son hedfin kaç ?

Ben de öyle yaa tatlıyı ve aburcubur aşırı seviyorum ama şekeri kestikten sonra kendimi daha iyi hissediyorum. Bu hafta pek istediğim gibi gitmiyor ama hafta sonu toparlarım inşallah bayramdan sonra da daha istikrarlı devam ederim

Hosbuldum

17.gunum benim de. 75.40 ile başladım bugün 69.45 o gördüm çok şükür

Kızlar ben de pazartesiden sonra haftalık mı tartılsam artık? Çünkü stres yapıyorum sanırım her gün tartılınca bu da beni yemeğe itiyor bugün diyet miyet kalmadı akşam yemeğe gidicez diye boşver dim resmen Anlayacağınız yine o kritik eşikteyim kaç seferdir 67 ye geldim de bıraktım sayamadım artık

2 gündür bende inanılmaz zorlanıyorum. Çok zor gerçekten nefisle mücadele etmek. Sen bugünü ödül günü gibi düşün ve yarın tekrar yola devam et olur mu

2 gündür bende inanılmaz zorlanıyorum. Çok zor gerçekten nefisle mücadele etmek. Sen bugünü ödül günü gibi düşün ve yarın tekrar yola devam et olur mu
Kızlarrr sakın pes etmeyin bir gün izin günü olsun yarın devam edin kaldığınız yerden. Ne güzel 60 lardasınız bir ay sonra 62 olduğunuzu ve çıtı pıtı kıyafetler giyebildiğinizi hayal edin bırakmayın. Hep aynı kiloya gelip pes etmek yok bu sefer sonuna kadar gidiyoruz. Ben de 2. Haftadan sonra genelde bırakırdım diyetleri bu sefer bırakmıyorum tam bir aya tamamlayacağım.

Tatlı atakları için hurma öneririm hem çok sağlıklı hem tatlı ihtiyacınızı hemen kesiyor.
Hatta güzel bi tarifim var hurma topları yapıp buzluğa atıyorum tatlı krizi geldiğinde kahvenin yanında 2 tane yiyorum.

Sıcak suda 5 dk beklemiş çekirdeği ayıklanmış hurma
Yulaf
Kakao (koymasanızda olur)
Ceviz fındık ne varsa

Bunları rondodan geçirip yapışkan bi karışım elde edeceksiniz elinizi ıslatıp biraz parça alın elinizde açın ( poğaça açar gibi) içine bir çay kaşığı fıstık ezmesi (fındık, badem, Antep fıstığı ezmesi de olur) koyun ve kapatıp yuvarlayın hafifce. Bitter çikolata eritip bu topları çikolata kaplayın( isterseniz fındık kırığı, Hindistan cevizi, Antep fıstığı tozu da olur) dolapta bekletin 1 saat katılaşsın iyice ve hazır.

Günaydınnn
Düne göre 2 kilo artı çıktım ama bu kadar da olmaz ki yaa gerçi çoğu ödemdir inşallah bu haftayı eksiyle kapatabilirim

Bu kadar çok ödem tutmam normal mi yaa bu benim çok moralimi bozuyor ama bu 3 gün temiz besleneceğim bakalım sonuç ne olacak 67 nin altına düşebilecek miyim? Düşmesem bile yine iyi yani bir günde 2 kilo ödem tutmam inanılır gibi değil yaa

Bu arada iyi ki buraya da konu açmışım yoksa şuan çoktan pes etmiştim

Yok kızlar kilo verimi resmen durdu yaa düne göre 300 gram vermişim ama şu kilolardan kurtulamıyorum

Günaydınn
Ödemin 1 kilosunu daha vermişim..
Bu hafta boş geçen bir hafta gibi oldu ama bırakmadım bıraksaydım 70 e çıkmıştım. Yarın da 67 yi görürsem haftaya 66 için uğraşacağım 66 benim için çok zor ama bu sefer olmazsa ne zaman olacak

Canım işte bu yüzden her gün tartılmayın diyorlar. Anlık günlük ödemlerimiz oluyor hemen tartıya yansıyor sen kilo aldım sanıyorsun moralin bozuluyor yok yere. Bir günde 2 kg alman için 14 bin kalori alman lazım bu mümkün değil. Günlük tartı dalgalanmalarına takılma. Haftalık hedef koymak daha mantıklı ve ulaşılabilir hedef koymak. Biz hedefimize ulaşacağız ben inanıyorum. Bir ay sonra burda bambaşka sayılar konuşacağız 8 haziran için 66 hedefi koydum sana hayırlı uğurlu olsun

Bu Hedef kesinlikle mümkün değil 1 ay önce mümkündü ama şimdi bilemiyorum yaa bayramda da saldım ben 66 yı göremiycem sanırım ama eğer görürsem buraya yazacağım bir de bayramdan sonra da haftalık tartılıp yazacağım bırakmıycam tabii ki. Yine 73 oldum gibi hissediyorum hiç tartılmıyorum korkudan

Sizce başka bir konu mu açayım yoksa buradan mı devam edeyim?

25k adımı ne ara atıyorsunuz gerçekten merak ediyorum, ben 2 yıldır düzenli yürüyorum 10k civarı ve 1.5 saatimi alıyor. sanırım gün içinde attığınız adımları da sayıyorsunuz.

25k adımı ne ara atıyorsunuz gerçekten merak ediyorum, ben 2 yıldır düzenli yürüyorum 10k civarı ve 1.5 saatimi alıyor. sanırım gün içinde attığınız adımları da sayıyorsunuz.
Ben evde dizi izlerken, yemek yaparken yerimde sayarak adım atıyorum ama ilk başlarda motivasyonum yüksekti 2 saatlik dizi izlediğimde 15 bin adım atıyordum her namazdan sonra 2 bin adım atıyordum bu da 15 dakikamı alıyordu. tabii bu sürdürülebilir değil dizlerimi eklemlerim baya yordu o yüzden 10 bin adım en iyisi.

Merhabalar,
Bayram sonrası tartıldım ve korktuğum kadar kilo almamışım. 73 ü görürüm diyordum ama 70.70 çıktım tartıda. Haftalık olarak yazacağım buraya kilomu günlük tartılmak stres yaratıyor bende onu anladım. Bakalım bu süreç nasıl olacak?

Bayram bitti kaldığımız yerden devam. Ben de ptesiden beri tekrar başladım. Bugün de spora başladım bu hafta arınma haftası olsun temiz beslenme ve bol sporla güzel bir eksi görelim ptesi günü. Sen de ptesileri mi tartılıyorsun canım?

`