Her gün tartı sonucumu paylaşacağım

Evet yapmıştım işe yarıyor.. Ben de dün ananas kabuklarını, bir limonu ve iki tarçını kaynattım suyunu süzdüm bugün gün içinde onu bitireceğim. O da doğan bromelain.. Bakalım yarın tartıya nasıl etki edicek..

Dukan ödem atma konusunda çok faydalı olmuştu bana.

Kızlarr, haftasonu salmak yok daha motive olmalıyız pazartesiye az kaldı bakalım bu hafta kaç kilo gidecek? Hedefimiz haftalık 1 kilo olsun en sağlıklısı bu şekilde o yüzden acelemiz yok yavaş ve sağlıklı bir şekilde vereceğiz kilolarımızı ve bu yaz ve bundan sonra sağlıklı beslenen, sporunu yapan fit kadınlar olarak hayatımıza devam edeceğiz

Pazartesi: 67.15
Salı: 66:30
Çarşamba: 65.30
Perşembe: 64.20
Cuma: 63.90
Cumartesi: 63.80
Pazar: 63.90

Bu hafta tartı sonuçlarım böyleydi. Yarın detaylı ölçüm yapacağım (yağ-kas) bu hafta yağdan ne kadar kaybettiğime bakacağım. Sonrasında her gün değil haftalık tartılacağım. Yani 18, 25 mayıs ve 1 haziran tartı günlerim.

18 mayıs hedefim: 63:50

25 mayıs hedefim: 62:50

1 haziran hedefim: 61:50

bu hafta 4 kez spora gittim. Her gün 8-10 bin adım tamamlamaya özen gösterdim

Karbonhidrattan, şekerden uzak bol proteinli menüler yiyorum. 50-60 gram protein ayarlamaya çalışıyorum günlük.

Günlük aldığım kalori kabaca hesapla 1000cal

Günlük 2 lt su mutlaka

Not: 50 gündür adet olamıyorum adet söktürmek için çaylar falan içtim bu hafta ama işe yaramadı. Tavsiyelerinize açığım

Günaydınnlarr
Bugün 13. Gün ve 200 gram vermişim düne göre.. Bakalım yarın 67.50 yi görüp haftaya eksi bir kiloyla bitirebilecek miyim Kilo verme hızım ilk haftaya göre baya düştü. O yüzden haftalık hedefimi eksi 700 800 grama çektim mecburen yani Benim takıldığım kilolar 65.68 kilo arası zaten 65 ten sonrası da çok zor gider diye düşünüyorum haftada 300 gram bile olsa vermeye devam edicem inşallah. Bir de ben her gün tartılmazsam haftalık tartılırsam bırakabililiyorum yani daha önce hep öyle oldu o yüzden günlük tartılmayı hiç bırakmayacağım.

Tebrik ederim çok iyi gidiyorsun canım

Tebrik ederim çok iyi gidiyorsun canım
Teşekkür ederim canım benim de ilk haftamdı bol bol ödem attık yarından itibaren ikinci haftaya giriyorum. Artık haliyle yavaşlar kilo verimi ama olsun gram gram da olsa önemli olan eksi görmek. Takipteyim her gün

Günaydınlarrr
14. Günden selamlarrr Düne göre 300 gram vermişim ve haftayı 1 kilo 100 gram vererek kapattım
2 haftada da Toplam 5 kilo 800 gram vermiş oldum
Vazgeçmeyince oluyor bee

Günaydınnn
Güne harika bir sonuçla uyandım Dün regl olmama rağmen 300 gram daha vermişim
Dün tek öğün beslendim çünkü sabahtan temizliğe başladım 3 gibi anca bitti yemeği yapayım derken saat 4 oldu ben de 5 te bir tabak ıspanak yemeği ve bir bardak kefir içerek günü bitirdim.

Merhabalar,
16. Gün giden 100 gram daha
Aslında bugün 300 gram daha verip 66 yı görmek de planım ama eşim işten erken gelince yemeğe çıkalım dedi ben zaten yemeğimi yemiştim ikinci kez yemiş oldum yani ki bugün de o yüzden artı çıkar diye düşünüyordum ama eksi çıkmak şaşırttı ve mutlu etti
Bu arada yarın evlilik yıl dönümümüz 3. Yılımızı kutlayacağız yemeyeğe çıkacağımız için bugün elimden gelenin daha fazlasını yapıp yarın 66 yı görmek istiyorum inşallah yarın da gönlümce yiyeceğim kalan 3 günde de toparlarım diye düşünüyorum

Nice mutlu huzurlu yıllarınız olsun canım tebrik ederim şimdiden.
Çok azimli ilerliyorsun maşallah nickinin hakkını veriyorsun. Temmuzda 59 u görelim birlikte inşallah

Nice mutlu huzurlu yıllarınız olsun canım tebrik ederim şimdiden.
Çok azimli ilerliyorsun maşallah nickinin hakkını veriyorsun. Temmuzda 59 u görelim birlikte inşallah
Teşekkür ederim canım inşallah
Ayy 59 mu ne güzel olur
Sen de iki üç gündür yoktun sen nasıl gidiyorsun bakalım

Günaydınn
Güne 300 gram artıyla başladım, 66 yı bu hafta görür müyüm metabolizmacığım

Kızlar aranızda diyette tam motive olup hedefe giden yolda istikrarlı ilerleyip korumada başarılı olamayan var mı benim gibi

Aaa ne güzel sen nasıl gidiyorsun pekii ben takıldım kaldım sanırım bu aralar
5-6 kg civarı verdim bu süreçte. Takılma henüz olmadı illaki olacak
Tam olarak ben oluyorum bu
Tatlıya olan aşkım bitmediği sürece benim de bu ver al ver al döngüsü maalesef bitmeyecek. Aklımda hep o eski mutlu akşam keyiflerim var :))))) tabagimi hazırlar cekirdegimi alır geçerdim TV karşısına. Ahh ahhh. Yaşlanınca nasıl olsa yiyemicez fırsat varken dilediğince yasaksız ye kafasindaydim. Hoş kafa olarak degismedigim için zaten verip verip alıyorum :)

Aaa ne güzel sen nasıl gidiyorsun pekii ben takıldım kaldım sanırım bu aralar
5-6 kg civarı verdim bu süreçte. Takılma henüz olmadı illaki olacak
Tam olarak ben oluyorum bu
Tatlıya olan aşkım bitmediği sürece benim de bu ver al ver al döngüsü maalesef bitmeyecek. Aklımda hep o eski mutlu akşam keyiflerim var :))))) tabagimi hazırlar cekirdegimi alır geçerdim TV karşısına. Ahh ahhh. Yaşlanınca nasıl olsa yiyemicez fırsat varken dilediğince yasaksız ye kafasindaydim. Hoş kafa olarak degismedigim için zaten verip verip alıyorum :)

Teşekkür ederim canım inşallah
Ayy 59 mu ne güzel olur
Sen de iki üç gündür yoktun sen nasıl gidiyorsun bakalım
Ben aynen devam diyet spor. Bugün de spora gitmek için kendimi ikna etmeye çalışıyorum şu anda ben iğneyle ilerlediğim için bu sefer süreç kolay oldu normalde irademi çok zorlayınca bi mutsuzluk falan oluyodu diyetteyken hemen kendime izin günü veriyodm bu sefer çok şükür iyi ilerliyorum. 11. Gündeyim. Bu arada bayram temizliğini de aradan çıkarttım. Regli de oldum baya bi regl ödemi gitti karnımın şişi indi biraz çok şükür.

`