- Konu Sahibi azimlibiri
-
- #141
Evet canım pazartesileri tartılacağım artıkBayram bitti kaldığımız yerden devam. Ben de ptesiden beri tekrar başladım. Bugün de spora başladım bu hafta arınma haftası olsun temiz beslenme ve bol sporla güzel bir eksi görelim ptesi günü. Sen de ptesileri mi tartılıyorsun canım?
Merhaba canım, ne kadar çok ortak yönümüz varmış cidden şaşırtıcı ama yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettirdi. Gerçi kadınların yüzde doksanı hayatını bu şekilde kilo alıp verip sürekli bir diyet sirkülasyonunda yaşıyor ve yaşıyoruz.merhaba, uzunsüredir bu platformu kullanmıyordum daha doğrusu nasıl kullanacağımı bilmiyordum, hem başlığı açanın nickname’i hem de ilk entry’si sebebiyle acaba ben mi yazdım bunları dedim.
Hayatım boyunca hep 54-58 kg arasında seyrettim, nadiren de olsa 63-64ü görmüşlüğüm vardı ama bi şekilde kiloyu veriyordum.
14 mayısta tartıldım ve gördüm ki 72 !! Şok oldum, utandım kendimden, kış boyunca hep aralıklı oruç deneyip kilo verip fazlasını geri alıyordum, gece açlığı güzel kilo verdiriyordu ve işin sonunda daha da kilo alıyordum. Yani beni bu kilolara çıkaran şey 3-5 kilo vermeye çalışmaktı, diyeti bırakınca daha da kilo almış olarak geri dönüyordum.
Bu sefer dedim ki, diyet yapmicam, hareketi artırıcam (işte 5-6 km tempolu yürüyüş), sağlıklı beslenicem ve aç kalmicam.
14 mayısta başladım beslenme düzenine, yürüyüşlere 22 mayısta başladım. Şu an 66 kiloyum, önceden diyet yaparken geceleri açlıktan ağlayarak uyurdum ama artık kendime işkence etmiyorum, karnımı doyuruyorum normal ev yemeği yiyorum, canım çok çekerse 2 çatal (özel bir tatlıysa) ondan da alıyorum ama max haftada 1.
Bazen yeri geliyor tatlı atağında oturup bir kase kayısı-blueberries yiyorum, yine de okey diyorum sonucta pasta yemedim. Ama öğünlerimde proteini bol tüketmeye calısıyorum. Ne zaman ki proteinim az olsun, hemen yeme atağım geliyor, vücudumun sesini dinlemeye calısıyorum..
Hepinize basarılar dilerim umarım muvaffak oluruz.
Açıkçası sonuç değil süreç odaklı gidiyorum, ben sürekli sağlıklı beslenen, koşan yüzen pilates yapan güçlü ve fit biri olmayı hedefliyorum..
Koca kış o kadar kötü beslendim ki, tenis oynayan kayak yapan yüzen koşan ben, 2 km yürüyünce diz ağrısı çeker hale geldim.
forumunuzu yakından takip edeceğim herkese başarılar dilerim
Senin adına çok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun güzel bir başlangıç olsun sizin içinMerhabalar,
Diyeti komple bıraktım ama eskisi kadar yemiyorum kontrollüyüm çok şükür bir de hayatımda bir gelişme oldu pazartesi günü işe başlayacağım o yüzden yeme düzenim daha iyi olacaktır
Ben ikinci üniversite olarak İstanbul üniversitesi çocuk gelişimi lisans bölümünü 2024 yılında uzaktan bitirmiştim. Ve hayalim kızımla birlikte işe gidebilmekti ve çok şükür o hayalim gerçek oldu
Ne zamandır iş arıyordum ama ya gönlüme göre olmuyordu ya da uzak oluyordu çok şükür öğretmenlik yapacağım anaokulu bana 10 dakikalık mesafede kızım da şuan 2 yaş 4 aylık ve farklı bir sınıfta olacak ve ücretsiz eğitim görecek. 9-5 şeklinde çalışacağım, mebe bağlı olduğundan hafta sonları ve resmi tatillerde kapalı olacak okul.
Pazartesi 2 haftalık bi orya tasyon süreci olacak o da kızımın uyum sürecine bakmak için olacak inşallah o da okula ve öğretmenine uyum sağlar da 2 hafta sonra resmen işe başlarım ki öyle olacağını da düşünüyorum kızım uyumlu bir çocuktur. Sadece bana çok bağlıdır o biraz sıkıntı olabilir onu da aşarız bu süreçte inşallah.
Sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim çok şükür 4 senenin sonunda çalışma hayatına atıldım bundan sonras7 da güzel olur inşallah
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimSenin adına çok sevindim canım hakkında hayırlısı olsun güzel bir başlangıç olsun sizin için
Valla 2 hafta falan baya boşladım diyet spor işlerini. Baya da ödem oldum dün itibarıyla geri döndüm. Tökezlesekte bırakmak yok napalımAmin canım inşallah çok teşekkür ederimsenin diyet nasıl gidiyor
17.gunde yazmışım ters çevir 71.gundeyim bugün. 63.30 ile yola devam.Hosbuldum
17.gunum benim de. 75.40 ile başladım bugün 69.45 o gördüm çok şükür
Selam canım.Merhabalarr,
Evet uzun bir süre yoktum ve noldu bilin bakalım. Tabii ki kilo aldım hem de fazlasıyla
İşe girdim çıktım derken stresten aşırı yedim ve baya da kilo aldım ama umuyorum ki 4 5 kilosu ödemdir. Değilse ki bu sefer baya zorlayacak beni bu diyet işleri..
Velhasılı kelam dün tartıldım ve tam tamına 74 kilo olmuşum a dostlarrr
Neysee karalar bağlamaya gerek yok. Bu sefer eşimle çok büyük iddiaya girdik ve eşim tüm kozunu kullanıyor eve sevdiğim her şeyi alıyor ve sürekli ısrar ediyor yemem için.
Bu sefer daha zor şartlar altında kilo vermeye çalışacağım yani
Haftalık olarak kilomu buraya yazacağım.
Umarım güzel sonuçlar alırız bu defa farklı olur ve vazgeçmeyiz
Başlangıç 4 Temmuz Cumartesi :74.00 kg
Ayy maşallah ya17.gunde yazmışım ters çevir 71.gundeyim bugün. 63.30 ile yola devam.
Selam canım.
Seninle 4 Mayıs'ta aynı gün diyete başlamıştık. O günden beri ben toplamda 12 kg verdim ve yolun yarısına geldim ben. Tatlıya olan zaafimiz olmasa hiç zor gelmez bu diyet işleri de. Zor işte. Ne kolay oldu ki bu olsun.