• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Gün Tartışıp Küsmekten Yoruldum :(

Frdm35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2019
323
208
53
kızlar merhabalar...daha önce 1 konu açmıştım boşanmaya dair.şuan kararım boşanmak ama 1 senemi doldurmaya çalışıyorum en azından anlaşmalı boşanabileyim ve ailemle bu süre zarfında barışabileyim diye...dünden beri canım çok sıkkın konuşacak kimsem yok aklıma sizler geldiniz paylaşmak rahatlamak ve fikir almak istedim...konumu bilmeyenler için ufak bir özet geçeyim 7 aylık evliyim benim ilk evliliğim eşimin ikinci evliliği ve iki çocuğu var. sıkıntım şu eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz sabah 5 akşam 6.30..eşimin ailesi çocukları ile aynı memlekette yaşıyoruz ve kaynanam her gün iş çıkışı bizi yemeğe çağırıyor ben gitmek istemiyorum izin günüm yok sadece uyumaya vaktim var ev işleride cabası eşim kesinlikle yardım etmez. eşimle vakit geçiremiyorum ama kaynanam bunu anlamıyor eşimde bana sert çıkıyor gitmek istemiyorum diye...sen annemi çocuklarımı istemiyorsun diyor.açıklıyorum yoruluyorum iş yerinde evimde dinlenmek istiyorum diye,sen git diyorum ben gelmiyorum diye demediği şey asmadığı surat küsmediği gün kalmıyor..artık bu konuda her gün tartışıp moral bozmaktan yıldım usandım...kaynanam görümcem yüzüme gülüp arkamdan demediğini bırakmayan insanlarmış eşimin kızından öğrendim bunu(aramız çok iyi kızıyla)..dün gene kaynanam çağırmış yemek yapmış eşime dedim sen git ben gelmicem yorgunum evde işlerim var dedim küstü sana bir şey demiyrum ne halin varsa gör yazma bana arama bugün beni bilmem ne...gerçekten yoruldum artık..ben birgünden bir güne eşime hadi aneme gidelim demedim en başta ben gitmiyorum zaten eşimle vakit geçireyim evimi toplayayım diye ama o bunun bilincinde değil...ne yappmalıyım kızlar kaynanamlada görüşmüyorum gitmekte istemiyorum :(

Son düzenleme:
Böyle beyinsiz adamlardan nefret ediyorum. Ben de ilk evlendigimde kpss kursuna gidiyordum aksaminda pert halde babam da babam diye tutturdugu icin gece 12den asagi kendi evime gidemiyordum. Simdi hatirladim yine sinirlerim tepeme cikti

Valla yorumum sert olabilir, niyetim asla sizi üzmek değil bunu baştan belirteyim.

Eşiniz çok matah olsa eski eşi 2 çocukla boşamazdı bence. Daha dün burada okudum eşim beni evden kovdu ama ben yuvam dağılsın istemiyorum diyen konu sahibini.

Yanı hiç evlilik yapmamış birinin 2 çocuklu adamla evlenirken biraz daha düşünmesi gerekirdi. Bastan yanlış yapmışsınız ama olan olmuş. Değişmesini beklerseniz baya bir beklersiniz bence.

KIZLAR MERHABALAR..DAHA ÖNCE 1 KONU AÇMIŞTIM BOŞANMAYA DAİR.ŞUAN KARARIM BOŞANMAK AMA 1 SENEMİ DOLDURMAYA ÇALIŞIYORUM EN AZINDAN ANLAŞMALI BOŞANABİLEYİM VE AİLEMLE BU SÜRE ZARFINDA BARIŞABİLEYİM DİYE..DÜNDEN BERİ CANIM ÇOK SIKKIN KONUŞACAK KİMSEM YOK AKLIMA SİZLER GELDİNİZ PAYLAŞMAK RAHATLAMAK VE FİKİR ALMAK İSTEDİM..KONUMU BİLMEYENLER İÇİN UFAK BİR ÖZET GEÇEYİM 7 AYLIK EVLİYİM BENİM İLK EŞİMİN İKİNCİ EVLİLİĞİ VE İKİ ÇOCUĞU VAR.SIKINTIM ŞU EŞİMLE AYNI İŞ YERİNDE ÇALIŞIYORUZ SABAH 5 AKŞAM 6.30..EŞİMİN AİLESİ ÇOCUKLARI İLE AYNI MEMLEKETTE YAŞIYORUZ VE KAYNANAM BİZİ HER GÜN YEMEĞE ÇAĞIRIYOR BEN GİTMEK İSTEMİYORUM İZİN GÜNÜM YOK SADECE UYUMAYA VAKTİM VAR EŞİMLEDE VAKİT GEÇİREMİYORUM AMA KAYNANAM BUNU ANLAMIYOR EŞİMDE BANA SERT ÇIKIYOR GİTMEK İSTEMİYORUM DİYE...SEN ANNEMİ ÇOCUKLARIMI İSTEMİYORSUN DİYOR.AÇIKLIYORUM YORULUYORUM İŞ YERİNDE EVİMDE DİNLENMEK İSTİYORUM DİYE SEN GİT DİYORUM BEN GELMİYORUM DİYE DEMEDİĞİ ŞEY ASMADIĞI SURAT KÜSMEDİĞİ GÜN KALMIYOR.. ARTIK BU KONUDA HER GÜN TARTIŞIP MORAL BOZMAKTAN YILDIM USANDIM..KAYNANAM,GÖRÜMCEM YÜZÜME GÜLÜP ARKAMDAN DEMEDİĞİ KALMAYAN BİR KADINMIŞ EŞİMİN KIZINDAN ÖĞRENDİM BUNUDA(ARAMIZ ÇOK İYİ KIZIYLA)...DÜN GENE KAYNANAM ÇAĞIRMIŞ YEMEK YAPMIŞ EŞİME DEDİM SEN GİT BEN GELMİCEM YORGUNUM , KÜSTÜ SANA BİR ŞEY DEMİYORUM NE HALİN VARSA GÖR YAZMA BANA ARAMA BUGUN BENİ BİLMEM NE...GERÇEKTEN YORULDUM ARTIK BEN BİR GÜNDEN BİR GÜNE EŞİME HADİ ANNEME GİDELİM DEMEDİM EN BAŞTA BEN GİTMİYORUM ZATEN EŞİMLE VAKİT GEÇİREYİM EVİMİ TOPLAYAYIM DİYE AMA O BUNUN BİLİNCİNDE DEĞİL..NE YAPMALIYIM KIZLAR KAYNANAMLADA GÖRÜŞMÜYORUM GİTMEKTE İSTEMİYORUM :KK43:
Düzeltebiliyorsanız konunuzu düzeltir misiniz? Büyük harfle yazmak yasak hem de gerçekten çok zor okunuyor 🤷‍♀️

Davule bile dengi denginedir. Hata başta yapılmış. Kendi ailenin bu evliliği onaylamadigini düşünüyorum. Hayırlısı olsun sizin için...
Haklısınız ama işte gençliğin verdiği bir hevesle kaçarak evlendim ailem kabul etmedi..çok büyük hata yaptığımı şimdi anlıyorum gözümde ki perde yeni açıldı maaleseff :(

KIZLAR MERHABALAR..DAHA ÖNCE 1 KONU AÇMIŞTIM BOŞANMAYA DAİR.ŞUAN KARARIM BOŞANMAK AMA 1 SENEMİ DOLDURMAYA ÇALIŞIYORUM EN AZINDAN ANLAŞMALI BOŞANABİLEYİM VE AİLEMLE BU SÜRE ZARFINDA BARIŞABİLEYİM DİYE..DÜNDEN BERİ CANIM ÇOK SIKKIN KONUŞACAK KİMSEM YOK AKLIMA SİZLER GELDİNİZ PAYLAŞMAK RAHATLAMAK VE FİKİR ALMAK İSTEDİM..KONUMU BİLMEYENLER İÇİN UFAK BİR ÖZET GEÇEYİM 7 AYLIK EVLİYİM BENİM İLK EŞİMİN İKİNCİ EVLİLİĞİ VE İKİ ÇOCUĞU VAR.SIKINTIM ŞU EŞİMLE AYNI İŞ YERİNDE ÇALIŞIYORUZ SABAH 5 AKŞAM 6.30..EŞİMİN AİLESİ ÇOCUKLARI İLE AYNI MEMLEKETTE YAŞIYORUZ VE KAYNANAM BİZİ HER GÜN YEMEĞE ÇAĞIRIYOR BEN GİTMEK İSTEMİYORUM İZİN GÜNÜM YOK SADECE UYUMAYA VAKTİM VAR EŞİMLEDE VAKİT GEÇİREMİYORUM AMA KAYNANAM BUNU ANLAMIYOR EŞİMDE BANA SERT ÇIKIYOR GİTMEK İSTEMİYORUM DİYE...SEN ANNEMİ ÇOCUKLARIMI İSTEMİYORSUN DİYOR.AÇIKLIYORUM YORULUYORUM İŞ YERİNDE EVİMDE DİNLENMEK İSTİYORUM DİYE SEN GİT DİYORUM BEN GELMİYORUM DİYE DEMEDİĞİ ŞEY ASMADIĞI SURAT KÜSMEDİĞİ GÜN KALMIYOR.. ARTIK BU KONUDA HER GÜN TARTIŞIP MORAL BOZMAKTAN YILDIM USANDIM..KAYNANAM,GÖRÜMCEM YÜZÜME GÜLÜP ARKAMDAN DEMEDİĞİ KALMAYAN BİR KADINMIŞ EŞİMİN KIZINDAN ÖĞRENDİM BUNUDA(ARAMIZ ÇOK İYİ KIZIYLA)...DÜN GENE KAYNANAM ÇAĞIRMIŞ YEMEK YAPMIŞ EŞİME DEDİM SEN GİT BEN GELMİCEM YORGUNUM , KÜSTÜ SANA BİR ŞEY DEMİYORUM NE HALİN VARSA GÖR YAZMA BANA ARAMA BUGUN BENİ BİLMEM NE...GERÇEKTEN YORULDUM ARTIK BEN BİR GÜNDEN BİR GÜNE EŞİME HADİ ANNEME GİDELİM DEMEDİM EN BAŞTA BEN GİTMİYORUM ZATEN EŞİMLE VAKİT GEÇİREYİM EVİMİ TOPLAYAYIM DİYE AMA O BUNUN BİLİNCİNDE DEĞİL..NE YAPMALIYIM KIZLAR KAYNANAMLADA GÖRÜŞMÜYORUM GİTMEKTE İSTEMİYORUM :KK43:
onceden actiginiz konunuzu atar misiniz

Önceki konunuzu okudum ve adamın sizinle sadece hayatı düzene girsin diye evlendiğini düşündüm. Hiç mi tanıyamadınız bu adamı evlenmeden önce. Bir de bekar birisiniz iki çocuklu adamla evlenirken iki kere düşünmeliydiniz. Yaşınız çok genç yok yakınken ayrılmak en mantıklısı sizin için

Böyle beyinsiz adamlardan nefret ediyorum. Ben de ilk evlendigimde kpss kursuna gidiyordum aksaminda pert halde babam da babam diye tutturdugu icin gece 12den asagi kendi evime gidemiyordum. Simdi hatirladim yine sinirlerim tepeme cikti
ayyy çok sıkıcı bir durum halden anlamıyor insanlar yaa...sen ne yaptın devam mı evliliğe?

Önceki konunuzu okudum ve adamın sizinle sadece hayatı düzene girsin diye evlendiğini düşündüm. Hiç mi tanıyamadınız bu adamı evlenmeden önce. Bir de bekar birisiniz iki çocuklu adamla evlenirken iki kere düşünmeliydiniz. Yaşınız çok genç yok yakınken ayrılmak en mantıklısı sizin için
klasik olacak ama evlenmeden önce böyle bir adam değildi çok farklıydı evlenince her şeyiyle değişti...bende değişmişimdir ona bir sözüm yok ama değişmemin sebebi kesinlikle eşimin hal hareket ve tavırları oldu...

klasik olacak ama evlenmeden önce böyle bir adam değildi çok farklıydı evlenince her şeyiyle değişti...bende değişmişimdir ona bir sözüm yok ama değişmemin sebebi kesinlikle eşimin hal hareket ve tavırları oldu...
Bir de ben evlenirken bu kadar fedakârlık yapılmasını doğru bulmuyorum. Alınacak bir şey varsa alınız. aman idare edeyim diye temel ihtiyaçlarını aldırmamak doğru gelmiyor bana.

Valla yorumum sert olabilir, niyetim asla sizi üzmek değil bunu baştan belirteyim.

Eşiniz çok matah olsa eski eşi 2 çocukla boşamazdı bence. Daha dün burada okudum eşim beni evden kovdu ama ben yuvam dağılsın istemiyorum diyen konu sahibini.

Yanı hiç evlilik yapmamış birinin 2 çocuklu adamla evlenirken biraz daha düşünmesi gerekirdi. Bastan yanlış yapmışsınız ama olan olmuş. Değişmesini beklerseniz baya bir beklersiniz bence.
üzsenizde haklısınız bende farkındayım çünkü..değişeceğinede hiç inancım yok.. işte aşk gözümü kör etmişti diyeyim yeni yeni açıldı gözüm maalesef :(

Bir de ben evlenirken bu kadar fedakârlık yapılmasını doğru bulmuyorum. Alınacak bir şey varsa alınız. aman idare edeyim diye temel ihtiyaçlarını aldırmamak doğru gelmiyor bana.
evet zora sokmak istemedim kıymetim olur değerimi bilir diye düşünmüştüm ama yanıldım.ne kadar zor insan olursan o kadar kıymetli oluyormuşsun bunu anladım geçte olsa

evet zora sokmak istemedim kıymetim olur değerimi bilir diye düşünmüştüm ama yanıldım.ne kadar zor insan olursan o kadar kıymetli oluyormuşsun bunu anladım geçte olsa
Artık ahlanıp vahlanarak bir şey değişmez. Bundan sonra ne yapabilirm diye düşünmelisiniz. Eşiniz bu evlilik devam etsin diye bir çaba sarf etmiyorsa siz de etmeyin. önünüzde yıllar var ve bu adamı sırtınızda taşımayı bırakmalısınız

onceden actiginiz konunuzu atar misiniz
Öncelikle hepinize merhabalar.. İlk defa buraya konu açıyorum o kadar bunaldım ki anlatamam.. sizin değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var.. Biraz uzun olabilir lütfen hakkınızı helal edin.. Ben 25 yaşında daha önce evlilik yaşamamış bekar biriydim eşim ise 33 yaşında daha önce 1 evlilik yapmış 2 de çocuğu olan biri. 1 senelik flört dönemimiz oldu birbirimize aşık olduk ve ben aşık olduktan sonra çocukları olduğunu evlilik yaptığını öğrendim ama gözüm kör olduğu için kabul ettim elimden geleni yaparım çocukların için dedim ve ailemi karşıma alarak onunla evlendim. Ailem haklı olarak(annem dışında) akrabalarımda dahil bana düşman oldular.. 7 ay oldu evleneli ama sanki 70 yıl yaşlandım. Eşim evlendikten sonra çok değişti hakaretler saygısızlıklar ilgisizlikler aldı başını gitti.. İkimizde çalışıyoruz ama kesinlikle ev işleri olsun yemek bulaşık çamaşır hiç birine elini dahi sürmüyor birde üzerine hizmet bekliyor kadınsın tabi yapacaksın vs vs... Düğün istemedim masraf olmasın dedim eşya istemedim altın vs hiç bir şey istemedim yeter ki mutlu huzurlu olalım istedim ama başaramıyorum evimin bütün eşyaları ikinci el koltuk takımından yatak odama kadar herşeyi annemin evinden aldım annemin odaları boş kaldı maddi olarak hiç bir beklentim olmadı sıkışmasın çocukları var dedikçe onun gözünde tutumsuz çok harcayan biri oldum çıktım hergün kavga ediyoruz bağırıp çağırıyor seni bütün ailen terk etti deyip aşağılıyor 7 ayda o kadar çok şey yaşadım ki buralara sığdıramam.. Nolur bana biraz akıl verin ne yapmalıyım boşanmayı düşünüyorum çocuğum yokken... O kadar mutsuzum ki hiç umudum kalmadı... :KK43: uzatıp sizleri sıkmak istemiyorum ne yapabilirim çevrem daha evliliğime adapte olamamışken birde boşanacağım diye karşılarına nasıl çıkarım :KK43:

Back
X