- 23 Mart 2019
- 323
- 208
- 53
ennn çok dikkkat ettiğim konu buu..böyle bir adamdan çocuk doğurmak..tövbeler olsun...korun korun korun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ennn çok dikkkat ettiğim konu buu..böyle bir adamdan çocuk doğurmak..tövbeler olsun...korun korun korun
eski konunuzu hatırladım, cocuk düşünmeyip gelecek görmediğinizi söylüyorsunuz ve devam diyorsunuz.ennn çok dikkkat ettiğim konu buu..böyle bir adamdan çocuk doğurmak..tövbeler olsun...
üzsenizde haklısınız bende farkındayım çünkü..değişeceğinede hiç inancım yok.. işte aşk gözümü kör etmişti diyeyim yeni yeni açıldı gözüm maalesef![]()
çocuklarla bir sıkıntım yok gelir giderler bende kalırlar dediğiniz gibi sorun kaynanam hiç düşünce yok hiç...Keşke sonradan acilan gözler daha babamizin evindeyken acilsa.ama benim anladigim kadariyla esinizin cocuklariyla bir sorununuz yok.sorun kaynana yahu bu cocuklar sabahtan aksama kadar isteler bari evlerine gidip dinlensinler düsüncesi yok.Allah tan hayirlisi deyip ailenle arani düzelmeye bak kactin diye kimsesiz sanmasinlar onlarada birileri cevap versin.
Aile kavramı farklı olan insanlardan biri eşiniz. Bazılarına göre çekirdek aile anne baba çocuktur bazılarına görede yakınında bulunan herkestir. Özellikle evliliğin ilk yılı başbaşa kalmanız ve birbirinizi daha iyi tanımanız lazımdı eşiniz buna izin vermemiş. Bence fikrinizi güzelce anlatın ama saygı duymuyo ve kafasının dikine gidiyosa yıllarınızı heba etmeninde manası yok. Burda sorun kaynana veya siz değilsiniz eşinizin düşüncesizliği bunu anlaması lazımkızlar merhabalar...daha önce 1 konu açmıştım boşanmaya dair.şuan kararım boşanmak ama 1 senemi doldurmaya çalışıyorum en azından anlaşmalı boşanabileyim ve ailemle bu süre zarfında barışabileyim diye...dünden beri canım çok sıkkın konuşacak kimsem yok aklıma sizler geldiniz paylaşmak rahatlamak ve fikir almak istedim...konumu bilmeyenler için ufak bir özet geçeyim 7 aylık evliyim benim ilk evliliğim eşimin ikinci evliliği ve iki çocuğu var. sıkıntım şu eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz sabah 5 akşam 6.30..eşimin ailesi çocukları ile aynı memlekette yaşıyoruz ve kaynanam her gün iş çıkışı bizi yemeğe çağırıyor ben gitmek istemiyorum izin günüm yok sadece uyumaya vaktim var ev işleride cabası eşim kesinlikle yardım etmez. eşimle vakit geçiremiyorum ama kaynanam bunu anlamıyor eşimde bana sert çıkıyor gitmek istemiyorum diye...sen annemi çocuklarımı istemiyorsun diyor.açıklıyorum yoruluyorum iş yerinde evimde dinlenmek istiyorum diye,sen git diyorum ben gelmiyorum diye demediği şey asmadığı surat küsmediği gün kalmıyor..artık bu konuda her gün tartışıp moral bozmaktan yıldım usandım...kaynanam görümcem yüzüme gülüp arkamdan demediğini bırakmayan insanlarmış eşimin kızından öğrendim bunu(aramız çok iyi kızıyla)..dün gene kaynanam çağırmış yemek yapmış eşime dedim sen git ben gelmicem yorgunum evde işlerim var dedim küstü sana bir şey demiyrum ne halin varsa gör yazma bana arama bugün beni bilmem ne...gerçekten yoruldum artık..ben birgünden bir güne eşime hadi aneme gidelim demedim en başta ben gitmiyorum zaten eşimle vakit geçireyim evimi toplayayım diye ama o bunun bilincinde değil...ne yappmalıyım kızlar kaynanamlada görüşmüyorum gitmekte istemiyorum![]()
Valla haklısın ama şöyle canımm iş yerinde 2 öğün yemek yediğimiz için akşamları yemek yemiyoruz biz o yüzden lüzumsuz geliyor yemek meselesiBen konuya biraz farklı bir yerden bakacağım.Su an bana her akşam gel yemek ye diyen bir kaynanam olsa koşa koşa gider yemeğini yer evime dönerdimÇünkü yemek yapmak ne yapacağını düşünmek bana artık eziyet gibi geliyor.Bence tadını çıkarın yemeğinizi yiyip gelin.Kendileride ne konuşursa hiiiic umursamayın..
O zaman gitmeyin.Yemek derdi yoksa gerek yokValla haklısın ama şöyle canımm iş yerinde 2 öğün yemek yediğimiz için akşamları yemek yemiyoruz biz o yüzden lüzumsuz geliyor yemek meselesi![]()
ne kadar güzel konuşşamda maalesef anlatamıyorum..direk dediği şey ailemi çocuklarımı istemiyorsun oluyor.. yıllarımı vermemeyi düşünüyorum artık dediğim gibi ailemle barıştığımda ipleri koparıcam...Aile kavramı farklı olan insanlardan biri eşiniz. Bazılarına göre çekirdek aile anne baba çocuktur bazılarına görede yakınında bulunan herkestir. Özellikle evliliğin ilk yılı başbaşa kalmanız ve birbirinizi daha iyi tanımanız lazımdı eşiniz buna izin vermemiş. Bence fikrinizi güzelce anlatın ama saygı duymuyo ve kafasının dikine gidiyosa yıllarınızı heba etmeninde manası yok. Burda sorun kaynana veya siz değilsiniz eşinizin düşüncesizliği bunu anlaması lazım
haklısınız kendime bunu yaşatmak her gün mutsuz olmak istemiyorum ama dediğim gibi 1 sene dolsun abimle barışayım onun çevresi geniş beni koruyacağına inanıyorum (kadın erkek ayrımı için söylemiyorum) eşim biraz piskopat silah bıçak felan...bana zarar vermesinden korkuyorum en azından arkamda ailem olduğunu bilirse kabullenmek zorunda kalır diye düşünüyorum..yoksa geleceğim olmadığının çok iyi farkındayım.eski konunuzu hatırladım, cocuk düşünmeyip gelecek görmediğinizi söylüyorsunuz ve devam diyorsunuz.
ee, kendinize bunu niye yaşatıyorsunuz ki???
haklısınız kendime bunu yaşatmak her gün mutsuz olmak istemiyorum ama dediğim gibi 1 sene dolsun abimle barışayım onun çevresi geniş beni koruyacağına inanıyorum (kadın erkek ayrımı için söylemiyorum) eşim biraz piskopat silah bıçak felan...bana zarar vermesinden korkuyorum en azından arkamda ailem olduğunu bilirse kabullenmek zorunda kalır diye düşünüyorum..yoksa geleceğim olmadığının çok iyi farkındayım.
o kadar haklısın ki...üstüne diyecek söz bulamadım...Böyle biri ile 1 yılı doldurmaya cesaret etmek büyük cesaret. Yürek yemiş gibisiniz. Silah, bıçak, size zarar verme ihtimali...okurken tüylerim diken diken oldu.
o kadar haklısın ki...üstüne diyecek söz bulamadım...
Gideceğiz gitmeyeceğiz inadı yerine başka şekilde çözülmüyor mu bu prblem. Bence siz böyle direttiğiniz için kayınvalide her gün çağırıyor. İşten sonra hazır yemek. Gidip yiyin eve gidin:) EŞinizle vakit geçirme isteğinizi adam anlamıyor. Dolayısıyla siz zorladığınız için sizinle olan birinden ne hayır gelir.kızlar merhabalar...daha önce 1 konu açmıştım boşanmaya dair.şuan kararım boşanmak ama 1 senemi doldurmaya çalışıyorum en azından anlaşmalı boşanabileyim ve ailemle bu süre zarfında barışabileyim diye...dünden beri canım çok sıkkın konuşacak kimsem yok aklıma sizler geldiniz paylaşmak rahatlamak ve fikir almak istedim...konumu bilmeyenler için ufak bir özet geçeyim 7 aylık evliyim benim ilk evliliğim eşimin ikinci evliliği ve iki çocuğu var. sıkıntım şu eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz sabah 5 akşam 6.30..eşimin ailesi çocukları ile aynı memlekette yaşıyoruz ve kaynanam her gün iş çıkışı bizi yemeğe çağırıyor ben gitmek istemiyorum izin günüm yok sadece uyumaya vaktim var ev işleride cabası eşim kesinlikle yardım etmez. eşimle vakit geçiremiyorum ama kaynanam bunu anlamıyor eşimde bana sert çıkıyor gitmek istemiyorum diye...sen annemi çocuklarımı istemiyorsun diyor.açıklıyorum yoruluyorum iş yerinde evimde dinlenmek istiyorum diye,sen git diyorum ben gelmiyorum diye demediği şey asmadığı surat küsmediği gün kalmıyor..artık bu konuda her gün tartışıp moral bozmaktan yıldım usandım...kaynanam görümcem yüzüme gülüp arkamdan demediğini bırakmayan insanlarmış eşimin kızından öğrendim bunu(aramız çok iyi kızıyla)..dün gene kaynanam çağırmış yemek yapmış eşime dedim sen git ben gelmicem yorgunum evde işlerim var dedim küstü sana bir şey demiyrum ne halin varsa gör yazma bana arama bugün beni bilmem ne...gerçekten yoruldum artık..ben birgünden bir güne eşime hadi aneme gidelim demedim en başta ben gitmiyorum zaten eşimle vakit geçireyim evimi toplayayım diye ama o bunun bilincinde değil...ne yappmalıyım kızlar kaynanamlada görüşmüyorum gitmekte istemiyorum![]()
tek sıkıntım ailem arkamda değil işteBuradaki mesele haklı olmak değil. Kimin haklı olduğunun bir önemi yok. Asıl mesele sizin can güvenliğiniz. Hadi bir hata yaptınız kaçtınız. Şimdi isin rengi değişti bu sefer 1 yıl dolmasını beklemek ne kadar doğru?
Sen benim yaşadıklarımı yaşamışsın saçımı yolucaktım artık çok zor düzelttim çok sana yardımcı olabilirmiyim bilmiyorum eşinin o raddeye gelmemeai gerekiyordukızlar merhabalar...daha önce 1 konu açmıştım boşanmaya dair.şuan kararım boşanmak ama 1 senemi doldurmaya çalışıyorum en azından anlaşmalı boşanabileyim ve ailemle bu süre zarfında barışabileyim diye...dünden beri canım çok sıkkın konuşacak kimsem yok aklıma sizler geldiniz paylaşmak rahatlamak ve fikir almak istedim...konumu bilmeyenler için ufak bir özet geçeyim 7 aylık evliyim benim ilk evliliğim eşimin ikinci evliliği ve iki çocuğu var. sıkıntım şu eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz sabah 5 akşam 6.30..eşimin ailesi çocukları ile aynı memlekette yaşıyoruz ve kaynanam her gün iş çıkışı bizi yemeğe çağırıyor ben gitmek istemiyorum izin günüm yok sadece uyumaya vaktim var ev işleride cabası eşim kesinlikle yardım etmez. eşimle vakit geçiremiyorum ama kaynanam bunu anlamıyor eşimde bana sert çıkıyor gitmek istemiyorum diye...sen annemi çocuklarımı istemiyorsun diyor.açıklıyorum yoruluyorum iş yerinde evimde dinlenmek istiyorum diye,sen git diyorum ben gelmiyorum diye demediği şey asmadığı surat küsmediği gün kalmıyor..artık bu konuda her gün tartışıp moral bozmaktan yıldım usandım...kaynanam görümcem yüzüme gülüp arkamdan demediğini bırakmayan insanlarmış eşimin kızından öğrendim bunu(aramız çok iyi kızıyla)..dün gene kaynanam çağırmış yemek yapmış eşime dedim sen git ben gelmicem yorgunum evde işlerim var dedim küstü sana bir şey demiyrum ne halin varsa gör yazma bana arama bugün beni bilmem ne...gerçekten yoruldum artık..ben birgünden bir güne eşime hadi aneme gidelim demedim en başta ben gitmiyorum zaten eşimle vakit geçireyim evimi toplayayım diye ama o bunun bilincinde değil...ne yappmalıyım kızlar kaynanamlada görüşmüyorum gitmekte istemiyorum![]()
haklısınız iş biraz inada bindi sanırım...ama biz iş yerinde 2 öğün yemek yediğimiz için akşamları yemek yemiyoruz sıkıntı burda ve evde bir sürü işim oluyor kıyafet bulaşık yatak dolap bilirsiniz.. kendiylede vakit geçirmek istemiyorum gitsin anasına kalsın ama benden ne istiyor...kaynanamı pek sevmiyorum muhabbeti sarmıyor eski kafa işi gücü para pul şunun kızı şunun oğlu bilmem ne... sıkılıyorum işte gidincede iş yapmak meccburiyetinde kalıyorum sonuçta işim yorucu evim yorucu birde orda yorulmak istemiyorumGideceğiz gitmeyeceğiz inadı yerine başka şekilde çözülmüyor mu bu prblem. Bence siz böyle direttiğiniz için kayınvalide her gün çağırıyor. İşten sonra hazır yemek. Gidip yiyin eve gidin:) EŞinizle vakit geçirme isteğinizi adam anlamıyor. Dolayısıyla siz zorladığınız için sizinle olan birinden ne hayır gelir.
Eşinizle sakin zamanda oturup konuşun. Bu aramızda bir problem. İnatlaşarak çözemiyoruz. Ne yapalım diye
Adamın 2. Evliliği hla yaşadıklarından ders çıkarmamış.
bilmiyorum inan ki düzelse bile ben soğuyorum artık benim düzeltmek için takatim kalmıyor..sen neler yaptın anlatmak istersen seve seve dinlerimSen benim yaşadıklarımı yaşamışsın saçımı yolucaktım artık çok zor düzelttim çok sana yardımcı olabilirmiyim bilmiyorum eşinin o raddeye gelmemeai gerekiyordu
ailen biliyomu yaşadıklarını anlattınmı hiç kimse evladının bu şekilde olmasını istemez can güvenliğim yok diye annenize anlatın bence anneler her şeyi çözertek sıkıntım ailem arkamda değil işteen kısa sürede barışıp yoluma bakmalıyım çok teşekkür ederim değerli fikrin için