• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Gün Tartışıp Küsmekten Yoruldum :(

ailen biliyomu yaşadıklarını anlattınmı hiç kimse evladının bu şekilde olmasını istemez can güvenliğim yok diye annenize anlatın bence anneler her şeyi çözer
annemle konuşuyorum o biliyor her şeyi ama daha kaçıp evlenmeni sindiremedik abine ne diyeyim diyor... ama biraz daha böyle sürerse ben konuşacağım..bir hata yaptım ama oda abilik büyüklük yaparsa baş tacı eğer yok ne halin varsa gör derse de kaçıp kurtulmaya bakıcam

bilmiyorum inan ki düzelse bile ben soğuyorum artık benim düzeltmek için takatim kalmıyor..sen neler yaptın anlatmak istersen seve seve dinlerim :KK200:
Evliliğim ilk zamanları sürekli kaynanamda geçti ben çalışıyorum düzenimi oturtmaya çalışıyorum eşimle cicim aylarımız derken kaynanam alt katta ben yemeğinizi yaparım diyerek birlikte yemek yemeğe alıştırmaya çalıştı. Yapma anne iki kişiyiz anne ben haftanın 3 günü izinliyim anne yemeğim olur anne desemde dinlemedi. Her iş çıkışı oraya uğrar olduk kafayı yemek üzereydim geç kalsak sizi bekliyoruz demeler bi yere gittiğimizde haber vermeller. Dur dedim ya kendimi dur kendine gel napıyosun sen. Yavaş yavaş kestim ayağımı açlıktan gebersemde yiyesim yok dedim eşime bunaldım yeter sürekli gidiyoruz ya dedim bazen anladı bazen anlamadı. Yemek döktüm kavga ettim dinlemedim kavga ettim. Ha haftasonu kahvaltıya çağırmasıda cabası. Saçlarımı yolucam. Ne zaman bitti biliyor musun ? Kendim değiştim. Hayır diyerek iletişim kurarak kayınvalimle güç savaşına döndü ama üzgünüm.

Evliliğim ilk zamanları sürekli kaynanamda geçti ben çalışıyorum düzenimi oturtmaya çalışıyorum eşimle cicim aylarımız derken kaynanam alt katta ben yemeğinizi yaparım diyerek birlikte yemek yemeğe alıştırmaya çalıştı. Yapma anne iki kişiyiz anne ben haftanın 3 günü izinliyim anne yemeğim olur anne desemde dinlemedi. Her iş çıkışı oraya uğrar olduk kafayı yemek üzereydim geç kalsak sizi bekliyoruz demeler bi yere gittiğimizde haber vermeller. Dur dedim ya kendimi dur kendine gel napıyosun sen. Yavaş yavaş kestim ayağımı açlıktan gebersemde yiyesim yok dedim eşime bunaldım yeter sürekli gidiyoruz ya dedim bazen anladı bazen anlamadı. Yemek döktüm kavga ettim dinlemedim kavga ettim. Ha haftasonu kahvaltıya çağırmasıda cabası. Saçlarımı yolucam. Ne zaman bitti biliyor musun ? Kendim değiştim. Hayır diyerek iletişim kurarak kayınvalimle güç savaşına döndü ama üzgünüm.
ohhh iyi yapmışsın valla gerektiği yerde karşıdakini kırarız diye düşünüp hayır demeyi unutuyoruz. istemediğimiz şeylere hayır demeyi öğrenmemiz gerek kendim içinde söylüyorum bunu...bazen çok düşüncesiz oluyorlar yada oğullarını kıskanıyorlar :(

ohhh iyi yapmışsın valla gerektiği yerde karşıdakini kırarız diye düşünüp hayır demeyi unutuyoruz. istemediğimiz şeylere hayır demeyi öğrenmemiz gerek kendim içinde söylüyorum bunu...bazen çok düşüncesiz oluyorlar yada oğullarını kıskanıyorlar :KK43:
Her hayır dediğimizde laf sokmalarını arttı :)

Ben konuya biraz farklı bir yerden bakacağım.Su an bana her akşam gel yemek ye diyen bir kaynanam olsa koşa koşa gider yemeğini yer evime dönerdim 😂Çünkü yemek yapmak ne yapacağını düşünmek bana artık eziyet gibi geliyor.Bence tadını çıkarın yemeğinizi yiyip gelin.Kendileride ne konuşursa hiiiic umursamayın..
bende valla...keşke biri hazılasa da beni çağırsa...sorun değil bulaşıkları ben yıkarım

tek sıkıntım ailem arkamda değil işte :KK43: en kısa sürede barışıp yoluma bakmalıyım çok teşekkür ederim değerli fikrin için

E siz çalışıyorsunuz ben yanlış mı okudum? Çalışıyorsanız aileniz arkanızda olmasa ne olacak. Bu adamın eski eşi bile 2 çocuğuna rağmen bu adamdan kurtulmuş ama ne hikmetse siz kurtulamıyorsunuz. Silah bıçak falan diyorsunuz. Anlamaya çalıştım anlayamadım.

E siz çalışıyorsunuz ben yanlış mı okudum? Çalışıyorsanız aileniz arkanızda olmasa ne olacak. Bu adamın eski eşi bile 2 çocuğuna rağmen bu adamdan kurtulmuş ama ne hikmetse siz kurtulamıyorsunuz. Silah bıçak falan diyorsunuz. Anlamaya çalıştım anlayamadım.
çalışıyorum ama eşimle aynı iş yerindeyim boşanma felan olursa mecburen işten çıkmam gerekecek yaşadığım memleket küçük burdada kalamam bir birikimimde yok malesef. eski eşini görsem alnından öperim valla bu piskopattan nasıl kurtuldun diye. silah bıçak mevsuzuna gelecek olursam bu boşanma aile konularını felan açınca (evde pompalı silah var) silahını alıp ailesini öldürmekle tehtit ediyor bende diyorum o sinirle yapar felan alttan almaya çalışıyorum ama arkamda ailem olursa bana zarar veremez abimin çevresi geniş beni korur malum kadın cinayetleri aldı başını gidiyor onlardan biride ben olmak istemiyorum.

çalışıyorum ama eşimle aynı iş yerindeyim boşanma felan olursa mecburen işten çıkmam gerekecek yaşadığım memleket küçük burdada kalamam bir birikimimde yok malesef. eski eşini görsem alnından öperim valla bu piskopattan nasıl kurtuldun diye. silah bıçak mevsuzuna gelecek olursam bu boşanma aile konularını felan açınca (evde pompalı silah var) silahını alıp ailesini öldürmekle tehtit ediyor bende diyorum o sinirle yapar felan alttan almaya çalışıyorum ama arkamda ailem olursa bana zarar veremez abimin çevresi geniş beni korur malum kadın cinayetleri aldı başını gidiyor onlardan biride ben olmak istemiyorum.
Allah yardimcin olsun
Bence git orda ne gerekiyorsa yap eve gelince cok yoruldum de yat takatim kalmadi kan degerlerim düşüyor falan de
Yardim etmezse evin durumundan mutevellit ya yardim edecek ya evde oturacak bezdirme politikasi yap ama yavas yavas caktirmadan bir anda degisme

Ben simdi açtığınız konuyu da gördüm. Adam tabi pompaliyi alacak, almayıp da ne yapsın. Adamın önceliği annesi ve çocukları, siz de yatırım aracısınız. Sizden boşanması demek para kaynağının kesilmesi demek. Bu adama kaçarak evlenmek ise aşkların en büyüğü. Çareniz mi yok giderim ailemin kapısında yatarım yine de bu adamı çekmem. Boşanırken eski eşini öldürmüş mu? Bu kadar korkarken nasıl kaçarak evlendiniz aklım almıyor.

Allah yardimcin olsun
Bence git orda ne gerekiyorsa yap eve gelince cok yoruldum de yat takatim kalmadi kan degerlerim düşüyor falan de
Yardim etmezse evin durumundan mutevellit ya yardim edecek ya evde oturacak bezdirme politikasi yap ama yavas yavas caktirmadan bir anda degisme
çok saol hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

Sinirim zıpladı ya. Adam kredi çekip çocuklarına ve annesine ev alacak, yanı size ödetecek siz hala gidecek yerim yok diyorsunuz. Kalsanız da başınızı sokacak bir eviniz bile olmayacak bilmem farkında mısınız? Gidin ailenizin kapısında yatın ama bu adama 1 kuruş vermeyin.

Sinirim zıpladı ya. Adam kredi çekip çocuklarına ve ailesine ev alacak, yanı size ödetecek siz hala gidecek yerim yok diyorsunuz. Kalsanız da başınızı sokacak bir eviniz bile olmayacak bilmem farkında mısınız? Gidin ailenizin kapısında yatın ama bu adama 1 kuruş vermeyin.
doğru..ben kiralarda sürünürken onların evde keyif sürmesini izlemek istemiyorum...param olsa hepsi feda olsun en güzel yerlerde otursunlar alalım yapalım ama yok işte yok...dönerim evime en azından ailem..yesinler içsinler zoruma gitmez bari.

Ben simdi açtığınız konuyu da gördüm. Adam tabi pompaliyi alacak, almayıp da ne yapsın. Adamın önceliği annesi ve çocukları, siz de yatırım aracısınız. Sizden boşanması demek para kaynağının kesilmesi demek. Bu adama kaçarak evlenmek ise aşkların en büyüğü. Çareniz mi yok giderim ailemin kapısında yatarım yine de bu adamı çekmem. Boşanırken eski eşini öldürmüş mu? Bu kadar korkarken nasıl kaçarak evlendiniz aklım almıyor.
haklısın boşanırken tabiki eşini öldürmemiş dayak kavga felan olmuş ama ben sevgililik döneminde böyle bilmiyordum her şey medeni şekilde bitmiş anlaşamamışlar kıskançlık felan diye biliyordum. sevgiliyken o kadar yumuşak ve naif bir adamdı ki hatta demiştim içimden bu eski eşi böyle bir adamı neden bırakmış... demek ki bir şeyin iç yüzünü görmeden yaşamadan konuşmamak fikir üretmemek gerekiyormuşş. kaçarak evlenmemde böyle oldu yani karşımda böyle piskopat bir insan yoktu öyle olduğunu bilsem zaten yapmazdım...

doğru..ben kiralarda sürünürken onların evde keyif sürmesini izlemek istemiyorum...param olsa hepsi feda olsun en güzel yerlerde otursunlar alalım yapalım ama yok işte yok...dönerim evime en azından ailem..yesinler içsinler zoruma gitmez bari.

Ya bakın sizi incitmek istemiyorum çünkü zaten yeterince üzgünsünüz, o yüzden kelimelerimi seçmeye çalışıyorum ama inanın zorlaniyorum. Hayatınız boyunca çalışacaksınız ama 1 çöpünüz bile olmayacak. Çünkü adamın önceliği çocukları ve annesi. Ev alınacak sonra çocukların düğünü, egitimleri olacak. Siz bu hayatın tam olarak neresindesiniz? Ben soylıyım işin para kısmindasiniz. Belki bu yazdıklarım için bana kızıyorsunuz ama ben sadece yazıyorum, siz yaşıyorsunuz. Empati yapıyorum kendimi sizin yerinize koyuyorum kan beynime sıçrıyor. Siz gelmiş hala kayinvalideye gitme mevzusunu anlatıyorsunuz.

Ya bakın sizi incitmek istemiyorum çünkü zaten yeterince üzgünsünüz, o yüzden kelimelerimi seçmeye çalışıyorum ama inanın zorlaniyorum. Hayatınız boyunca çalışacaksınız ama 1 çöpünüz bile olmayacak. Çünkü adamın önceliği çocukları ve annesi. Ev alınacak sonra çocukların düğünü, egitimleri olacak. Siz bu hayatın tam olarak neresindesiniz? Ben soylıyım işin para kısmindasiniz. Belki bu yazdıkların için bana kızıyorsunuz ama ben sadece yazıyorum, siz yaşıyorsunuz. Empati yapıyorum kendimi sizin yerinize koyuyorum kan beynime sıçrıyor. Siz gelmiş hala kayinvalideye gitme mevzusunu anlatıyorsunuz.
çok haklısın incinmek mi estağfurullah tam tersine gözüm açılıyor salak yerine konduğumu daha net anlıyorum başka gözlerden fikirlerden yorumlardan... öncelik onların doğru ve ben bunu daha fazla kaldırabileceğimi düşünmüyorum çocukların anneleri arayıp sormazken bir ton sıkıntılarını çekmek istemiyorum evlilikti okuldu kavgaydı dövüştü felan...eşim iyi bir insan olsa inanın ki çocuklarını çocuğum gibi görür korur kollarım ama eşim böyle olunca ister istemez çocuklardanda soğudum.. kayınvalideye gitme mevzusu dün ki olaydı bu ev alma meselesi şimdi çıktı piyasaya yani bu mevzu varken kayınvalideye gidip gitmeme konusunu anlatmamıştım canım benim...çok teşekkür ederim yorumun için.

çok haklısın incinmek mi estağfurullah tam tersine gözüm açılıyor salak yerine konduğumu daha net anlıyorum başka gözlerden fikirlerden yorumlardan... öncelik onların doğru ve ben bunu daha fazla kaldırabileceğimi düşünmüyorum çocukların anneleri arayıp sormazken bir ton sıkıntılarını çekmek istemiyorum evlilikti okuldu kavgaydı dövüştü felan...eşim iyi bir insan olsa inanın ki çocuklarını çocuğum gibi görür korur kollarım ama eşim böyle olunca ister istemez çocuklardanda soğudum.. kayınvalideye gitme mevzusu dün ki olaydı bu ev alma meselesi şimdi çıktı piyasaya yani bu mevzu varken kayınvalideye gidip gitmeme konusunu anlatmamıştım canım benim...çok teşekkür ederim yorumun için.

Bu adam 2 değil 5 kez evlense de değişmez. Kaç kurtar kendini.

Back
X