• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Gün Tartışıp Küsmekten Yoruldum :(

Yanı kesinlikle kınamak değil niyetim ama anlayamıyorum 25 yaşında gencecik kız iki çocuklu adama niye gider ,adam mi kalmadı başkalarına bakmak hiç mi aklınıza gelmedi kendinize yazık etmişsiniz bence adam eksileri çok diye sizi el üstünde tutar diye düşündünüz heralde
Canım benim haklısın ama ben ilişkinin başında boşanmış ve çocuklu olduğunu bilmiyordum 5 6 ay sonra yani sevip bağlandıktan sonra söyledi o zamanın heycanı aşkın gözü kör etmesi ve eşimin flört döneminde çok iyi bir insan olması ağzımı bağladı kabul ettim onunda mutlu olmaya hakkı var eski eşi kıymetini bilememiş diye düşündüm çok iyiydi gerçekten ama her şey evlendikten sonra değişti maalesef böyle olacağını bilsem yapmazdım zaten

kızlar merhabalar...daha önce 1 konu açmıştım boşanmaya dair.şuan kararım boşanmak ama 1 senemi doldurmaya çalışıyorum en azından anlaşmalı boşanabileyim ve ailemle bu süre zarfında barışabileyim diye...dünden beri canım çok sıkkın konuşacak kimsem yok aklıma sizler geldiniz paylaşmak rahatlamak ve fikir almak istedim...konumu bilmeyenler için ufak bir özet geçeyim 7 aylık evliyim benim ilk evliliğim eşimin ikinci evliliği ve iki çocuğu var. sıkıntım şu eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz sabah 5 akşam 6.30..eşimin ailesi çocukları ile aynı memlekette yaşıyoruz ve kaynanam her gün iş çıkışı bizi yemeğe çağırıyor ben gitmek istemiyorum izin günüm yok sadece uyumaya vaktim var ev işleride cabası eşim kesinlikle yardım etmez. eşimle vakit geçiremiyorum ama kaynanam bunu anlamıyor eşimde bana sert çıkıyor gitmek istemiyorum diye...sen annemi çocuklarımı istemiyorsun diyor.açıklıyorum yoruluyorum iş yerinde evimde dinlenmek istiyorum diye,sen git diyorum ben gelmiyorum diye demediği şey asmadığı surat küsmediği gün kalmıyor..artık bu konuda her gün tartışıp moral bozmaktan yıldım usandım...kaynanam görümcem yüzüme gülüp arkamdan demediğini bırakmayan insanlarmış eşimin kızından öğrendim bunu(aramız çok iyi kızıyla)..dün gene kaynanam çağırmış yemek yapmış eşime dedim sen git ben gelmicem yorgunum evde işlerim var dedim küstü sana bir şey demiyrum ne halin varsa gör yazma bana arama bugün beni bilmem ne...gerçekten yoruldum artık..ben birgünden bir güne eşime hadi aneme gidelim demedim en başta ben gitmiyorum zaten eşimle vakit geçireyim evimi toplayayım diye ama o bunun bilincinde değil...ne yappmalıyım kızlar kaynanamlada görüşmüyorum gitmekte istemiyorum :KK43:
Birinin başını yakmış ikincinin niye yakıyor.?Madem annesiz olmuyor evlenmeseymis ya .Elin kızı sizin gibi hissetmiyor anneciklerinize bir anlayın artık!!! Bırakın kendi haline siz de.Kuserse küssün arkasını aramayın.Siz de gönlü varsa zaten uzatmaz kaybetmek istemez

Birinin başını yakmış ikincinin niye yakıyor.?Madem annesiz olmuyor evlenmeseymis ya .Elin kızı sizin gibi hissetmiyor anneciklerinize bir anlayın artık!!! Bırakın kendi haline siz de.Kuserse küssün arkasını aramayın.Siz de gönlü varsa zaten uzatmaz kaybetmek istemez
Canımmmm haklısınnn teşekkür ederim yorumun içinnn 1 temmuzda boşanma davamı açtımmm anneciğinde bol bol kalabilir artık 😄😄🌹🌹

Canımmmm haklısınnn teşekkür ederim yorumun içinnn 1 temmuzda boşanma davamı açtımmm anneciğinde bol bol kalabilir artık 😄😄🌹🌹
Vallaa sizin adiniza çok sevindim.Annesinin kapısına bırakıp kaçın yazacaktım etkilemek istemedim 🤣Şimdi ana oğul çocuklar yaşasınlar mis gibi

Ayneennn çok mutluyum evde boş boş yatmayı bile özlemişim inan ki yaaa 🤣
Merhaba öncelikle tüm yorumları üzüle üzüle okudum ta ki boşanıyorummm yorumuna kadar.Allah’ım ne kadar mutlu oldum anlatamam hakkında hayırlısı olsun artık.Davayı 1 Temmuzda açtığını söylemişsin nasıl kabul etti ve davanız ne zaman görülecek??

Merhaba öncelikle tüm yorumları üzüle üzüle okudum ta ki boşanıyorummm yorumuna kadar.Allah’ım ne kadar mutlu oldum anlatamam hakkında hayırlısı olsun artık.Davayı 1 Temmuzda açtığını söylemişsin nasıl kabul etti ve davanız ne zaman görülecek??
Çokkk teşekkür ederim 😊 evlilikte 1 sene dolmadığı için çekişmeli olarak açtım davayı eşimin haberi olmadan tek taraflı açıldı dava.. Öğrenmiş e devlet üzerinden "ne yaptın sen Allah aşkına yeni bir hayat kuralım hatalarımın farkındayım düzeltmek için elimden geleni yapıcam istediğin yerde yaşarız" felan demeye başladı 😅 kesinlikle geri dönüş yok yanındayken kıymetimi bilecekti!..
Dava süreci çekişmeli oldugu için ayrıca 1 sene dolmadığı için 3 4 ay boyınca dilekçe gönderme aşamalarımız olacakmış ben ilk dilekçeyi gönderdim sıra o cevap verecek bu şekilde 2 kere ben 2 kere o cevap hakkını kullanacak 3 4 ay sürüyor bu olay ondan sonra ilk duruşma tarihü verilecek.. Bakalım eğer eşi ikna edersek 1 sene sonunda anlaşmalıya çeviririz davayı ama boşamam seni kesinlikle diyip duruyor..

Ne konuda detay istiyorsunuz ona göre yardımcı olayımm 😊
Ailenizle nasıl baristiniz, eşinize boşanma konusunu nasıl açtınız, evden çıkışıniz nasıl oldu? Genelde konu sahipleri konuyu yazdıkları gibi bu tarz güncellemeleri de yazarlar yani.

kızlar merhabalar...daha önce 1 konu açmıştım boşanmaya dair.şuan kararım boşanmak ama 1 senemi doldurmaya çalışıyorum en azından anlaşmalı boşanabileyim ve ailemle bu süre zarfında barışabileyim diye...dünden beri canım çok sıkkın konuşacak kimsem yok aklıma sizler geldiniz paylaşmak rahatlamak ve fikir almak istedim...konumu bilmeyenler için ufak bir özet geçeyim 7 aylık evliyim benim ilk evliliğim eşimin ikinci evliliği ve iki çocuğu var. sıkıntım şu eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz sabah 5 akşam 6.30..eşimin ailesi çocukları ile aynı memlekette yaşıyoruz ve kaynanam her gün iş çıkışı bizi yemeğe çağırıyor ben gitmek istemiyorum izin günüm yok sadece uyumaya vaktim var ev işleride cabası eşim kesinlikle yardım etmez. eşimle vakit geçiremiyorum ama kaynanam bunu anlamıyor eşimde bana sert çıkıyor gitmek istemiyorum diye...sen annemi çocuklarımı istemiyorsun diyor.açıklıyorum yoruluyorum iş yerinde evimde dinlenmek istiyorum diye,sen git diyorum ben gelmiyorum diye demediği şey asmadığı surat küsmediği gün kalmıyor..artık bu konuda her gün tartışıp moral bozmaktan yıldım usandım...kaynanam görümcem yüzüme gülüp arkamdan demediğini bırakmayan insanlarmış eşimin kızından öğrendim bunu(aramız çok iyi kızıyla)..dün gene kaynanam çağırmış yemek yapmış eşime dedim sen git ben gelmicem yorgunum evde işlerim var dedim küstü sana bir şey demiyrum ne halin varsa gör yazma bana arama bugün beni bilmem ne...gerçekten yoruldum artık..ben birgünden bir güne eşime hadi aneme gidelim demedim en başta ben gitmiyorum zaten eşimle vakit geçireyim evimi toplayayım diye ama o bunun bilincinde değil...ne yappmalıyım kızlar kaynanamlada görüşmüyorum gitmekte istemiyorum :KK43:
Eşinin üstünğ basınınyıkama ütüleme git her gün kv de ye iç evi boşla bakalım giyecek üstü bası kalmayınca ne yapacak
Yazacaktım ama

Tüm bunsavaslara değer mi?
Yazık evlilik bu değil.

hakkınızda hayırlısı olsun amacım kınamak değil yaşlarımız aynı sayılır. Ama cahilce yaptıgınız bir evliliğin devamınıda cahilce tavırlarla devam etmişsiniz bence. O sizin sevgiliniz değil ki yanındayken kıymetimi bilicek diyorsunuz. Arada şiddet, aldatma sadakatsizlik yok. Anlaşamadıgınız bir konu var 7 ayda nasıl bu kadar arkasından sövüceğiniz şekle geldi şasırtıcı bence sorun sizin aranızda ki yaş farkı olgunluk düşünce şekli bunu çözmeniz lazımdı

Back
X