• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Gün Tartışıp Küsmekten Yoruldum :(

Çalıştığınız işyerinde kaç yıldır çalışıyorsunuz. Sanırım evlilik nedeniyle işten ayrılınca evlilik sebepli tazminat alınıyor. Bence işten ayrılın ve tazminatı alıp ya ailenizin evine gidin, ya da ev tutun. Sonra da yollayın boşanma dilekçesini. Madem boşanınca işten mecburen ayrılacaksınız en azından bir işe yarasın. O tazminatta belki yeni hayat kurmanıza yardımcı olur.

Çalıştığınız işyerinde kaç yıldır çalışıyorsunuz. Sanırım evlilik nedeniyle işten ayrılınca evlilik sebepli tazminat alınıyor. Bence işten ayrılın ve tazminatı alıp ya ailenizin evine gidin, ya da ev tutun. Sonra da yollayın boşanma dilekçesini. Madem boşanınca işten mecburen ayrılacaksınız en azından bir işe yarasın. O tazminatta belki yeni hayat kurmanıza yardımcı olur.
teşekkür ederim fikriniz için ama bu iş yerine başlayalı çok olmadı tazminat haketme şansım yok. ama her gün böyle kahrolup ölmektense iş bulana kadar sokaklarda yatar genede boşanırım.

kızlar merhabalar...daha önce 1 konu açmıştım boşanmaya dair.şuan kararım boşanmak ama 1 senemi doldurmaya çalışıyorum en azından anlaşmalı boşanabileyim ve ailemle bu süre zarfında barışabileyim diye...dünden beri canım çok sıkkın konuşacak kimsem yok aklıma sizler geldiniz paylaşmak rahatlamak ve fikir almak istedim...konumu bilmeyenler için ufak bir özet geçeyim 7 aylık evliyim benim ilk evliliğim eşimin ikinci evliliği ve iki çocuğu var. sıkıntım şu eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz sabah 5 akşam 6.30..eşimin ailesi çocukları ile aynı memlekette yaşıyoruz ve kaynanam her gün iş çıkışı bizi yemeğe çağırıyor ben gitmek istemiyorum izin günüm yok sadece uyumaya vaktim var ev işleride cabası eşim kesinlikle yardım etmez. eşimle vakit geçiremiyorum ama kaynanam bunu anlamıyor eşimde bana sert çıkıyor gitmek istemiyorum diye...sen annemi çocuklarımı istemiyorsun diyor.açıklıyorum yoruluyorum iş yerinde evimde dinlenmek istiyorum diye,sen git diyorum ben gelmiyorum diye demediği şey asmadığı surat küsmediği gün kalmıyor..artık bu konuda her gün tartışıp moral bozmaktan yıldım usandım...kaynanam görümcem yüzüme gülüp arkamdan demediğini bırakmayan insanlarmış eşimin kızından öğrendim bunu(aramız çok iyi kızıyla)..dün gene kaynanam çağırmış yemek yapmış eşime dedim sen git ben gelmicem yorgunum evde işlerim var dedim küstü sana bir şey demiyrum ne halin varsa gör yazma bana arama bugün beni bilmem ne...gerçekten yoruldum artık..ben birgünden bir güne eşime hadi aneme gidelim demedim en başta ben gitmiyorum zaten eşimle vakit geçireyim evimi toplayayım diye ama o bunun bilincinde değil...ne yappmalıyım kızlar kaynanamlada görüşmüyorum gitmekte istemiyorum :KK43:a
Şunu çok merak ediyorum iki çocuğuyla boşanan bir erkeğe nasıl güvendiniz ki durum ortada ana kuzusuymuş

Şunu çok merak ediyorum iki çocuğuyla boşanan bir erkeğe nasıl güvendiniz ki durum ortada ana kuzusuymuş
ben güvenip aşık olduktan sonra öğrendim çocuklarını evliliğini...bildiğim kadarıyla ayrılma sebepleri anlaşamamak kıskançlık kültür farkı gibi şeylerdi. sevgiliyken annesine düşkün değildi hep beraberdik evlendikten sonra açığa çıktı ana kuzusu olduğu ama görmem geç oldu maalesef

ben güvenip aşık olduktan sonra öğrendim çocuklarını evliliğini...bildiğim kadarıyla ayrılma sebepleri anlaşamamak kıskançlık kültür farkı gibi şeylerdi. sevgiliyken annesine düşkün değildi hep beraberdik evlendikten sonra açığa çıktı ana kuzusu olduğu ama görmem geç oldu maalesef
Diğer konunuzu gördüm gerçekten çok garip bir durumdasınız
Eşiniz çocuklarını neden yanına almadı siz mi istemediniz bilmiyorum ama o çocukların haline sizden daha çok üzüldüm ben, yA babanın onların yanına gitmesine ses çıkarmayacaksınız ya da yanınıza alacaksınız temel sorun burda başlıyor bence.
Böylece eşinizin ana bağıda azalmış olacaktır

Diğer konunuzu gördüm gerçekten çok garip bir durumdasınız
Eşiniz çocuklarını neden yanına almadı siz mi istemediniz bilmiyorum ama o çocukların haline sizden daha çok üzüldüm ben, yA babanın onların yanına gitmesine ses çıkarmayacaksınız ya da yanınıza alacaksınız temel sorun burda başlıyor bence.
Böylece eşinizin ana bağıda azalmış olacaktır
canım benim sorun çcoukları alıp almamak değil...eşimin bir çocuğu 8 yaşında erkek babaannesiyle büyümüş 2 yaşından beri onu annesi olarak görüyor başkasının yanında bırak kalmayı oturmuyor bile. babası da çocuklarıyla ilgili bir baba değil zaten.diğer çocuğuda kız 13 yaşında oda aynı şekilde babaannesiyle büyümüş alışmış 6-7 yaşından beri babaannesyle yaşamış.. ben ise daha 1 senedir hayatlarında varım ben istesemde çocuklar bana adapte olamaz ki istemem kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değilim sonuçta benim ilk evliliğim.hadi her şeye göz yumdum ve kabul ettim diyelim babaanneleri asla müsade etmez ben ölmeden kimse bu çocukları alamaz dedi en başından....ve şunuda eklemek istiyorum babaları güzel bir baba olsaydı bende ondan çocuk yapardım eş olamasada güzel bir baba der gene yapardım. çocuklarına olan davranışlarını gördükçe dahada soğuyorum zaten güzel konuş şu çocuklarla dedikçe asarım kırarım döverim bilmem ne...çocukların oldukları yerde kalmaları onlar açısından daha iyi emin olabilirsiniz.

canım benim sorun çcoukları alıp almamak değil...eşimin bir çocuğu 8 yaşında erkek babaannesiyle büyümüş 2 yaşından beri onu annesi olarak görüyor başkasının yanında bırak kalmayı oturmuyor bile. babası da çocuklarıyla ilgili bir baba değil zaten.diğer çocuğuda kız 13 yaşında oda aynı şekilde babaannesiyle büyümüş alışmış 6-7 yaşından beri babaannesyle yaşamış.. ben ise daha 1 senedir hayatlarında varım ben istesemde çocuklar bana adapte olamaz ki istemem kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değilim sonuçta benim ilk evliliğim.hadi her şeye göz yumdum ve kabul ettim diyelim babaanneleri asla müsade etmez ben ölmeden kimse bu çocukları alamaz dedi en başından....ve şunuda eklemek istiyorum babaları güzel bir baba olsaydı bende ondan çocuk yapardım eş olamasada güzel bir baba der gene yapardım. çocuklarına olan davranışlarını gördükçe dahada soğuyorum zaten güzel konuş şu çocuklarla dedikçe asarım kırarım döverim bilmem ne...çocukların oldukları yerde kalmaları onlar açısından daha iyi emin olabilirsiniz.
Çok haklıyım o zaman o çocuklara üzülmekle ana baba yok babaanne sahip çıkmış eşiniz de belki de bu yüzden annesiyle bağını daha da güçlendirmiş yani işiniz çok zor.
Ben boşanmadan bir de çocuklarla yaşasanız düzelirmi acaba dedim ama baba böyleyse o ev daha da çekilmez olur ne diyim Allah yardımcınız olsun .
Babalık vasfı ne yazık ki her erkekte yok bir erkeğin en değerli yanı da bence bu babalık

Çok haklıyım o zaman o çocuklara üzülmekle ana baba yok babaanne sahip çıkmış eşiniz de belki de bu yüzden annesiyle bağını daha da güçlendirmiş yani işiniz çok zor.
Ben boşanmadan bir de çocuklarla yaşasanız düzelirmi acaba dedim ama baba böyleyse o ev daha da çekilmez olur ne diyim Allah yardımcınız olsun .
Babalık vasfı ne yazık ki her erkekte yok bir erkeğin en değerli yanı da bence bu babalık
kesinlikle haklısınız.babaları baba değil ki bana kan kusturuyor birde çocuklar evde olsa neler olur kim bilir ben çocuklar kırıılmasın diye sesimide çıkarmam... ama eşim insan olsaydı kendinden beni soğutmayıp eş gibi eş olsaydı bende çocuklarına anne olmadığım halde anne olurdum...
çocuklara bende çok üzülüyorum ama benim yanımda olmaları daha kötü olur kendim cehennemdeyken birde onları çekemem oraya... evimde kötü zaten her yer böcek fare tek odalı yatacak yer yok... neyine alıp bakayım çocuklara hangi imkanla...

kesinlikle haklısınız.babaları baba değil ki bana kan kusturuyor birde çocuklar evde olsa neler olur kim bilir ben çocuklar kırıılmasın diye sesimide çıkarmam... ama eşim insan olsaydı kendinden beni soğutmayıp eş gibi eş olsaydı bende çocuklarına anne olmadığım halde anne olurdum...
çocuklara bende çok üzülüyorum ama benim yanımda olmaları daha kötü olur kendim cehennemdeyken birde onları çekemem oraya... evimde kötü zaten her yer böcek fare tek odalı yatacak yer yok... neyine alıp bakayım çocuklara hangi imkanla...
Canım seni kırmak istemiyorum ama neden o zaman böyle bir eve hem de iki çocuklu adama gelin gelecek kadar nasıl gözünü kararttın nasıl bir aşktı bu bağıra bağıra gelmiş adam resmen
Ben gerçekten çok üzüldüm ya size çocuklara Allah yardımcınız olsun

Canım seni kırmak istemiyorum ama neden o zaman böyle bir eve hem de iki çocuklu adama gelin gelecek kadar nasıl gözünü kararttın nasıl bir aşktı bu bağıra bağıra gelmiş adam resmen
Ben gerçekten çok üzüldüm ya size çocuklara Allah yardımcınız olsun
ahhh ahhh böyle olacağını bilsem yaparmıydım hiççç... köprüyü geçene kadar ayıya dayı misali oldu benim ki...önceden her şey çokkk güzeldiii.....

Madem durum bu, kararınız net şimdiden sonra planlı programlı hareket edeceksiniz. Tamamen sonuç odaklı düşüneceksiniz. Bırakın kv ye gittim gitmedim muhabetini. Abinizle arayı düzeltin eşinize hissettirmeden, aike bağlarınızı onarın, boşanma zamanı gelinceye kadar ortamınızı düzeltin. Para biriktirebiliyorsanız, biriktirin. Gerekiyorsa kv ye gidin ama kendinizi adamın hedefi haline getirmeyin. Hamile kalmayın, sonuç odaklı düşünüp, planlı hareket edin.

Madem durum bu, kararınız net şimdiden sonra planlı programlı hareket edeceksiniz. Tamamen sonuç odaklı düşüneceksiniz. Bırakın kv ye gittim gitmedim muhabetini. Abinizle arayı düzeltin eşinize hissettirmeden, aike bağlarınızı onarın, boşanma zamanı gelinceye kadar ortamınızı düzeltin. Para biriktirebiliyorsanız, biriktirin. Gerekiyorsa kv ye gidin ama kendinizi adamın hedefi haline getirmeyin. Hamile kalmayın, sonuç odaklı düşünüp, planlı hareket edin.
haklısınız aynen böyle yapıcam teşekkkürler :KK200:

Kaliteli malı kim neden çöpe atsın ki? 2 cocukla boşuna boşamamış kadıncağız kim bilir nasıl kaçacak delik aradı kadıncağız 😔

Kaç yaşındasın sen?
Neden böyle bir yükün altına girdin ki?
Aileni de karşına almışsın yazık ya
Çok mu sevdin bu adamı bu kadar gözü kör oldun?
1 çocuk olsa neyse de 2 tane çocuk bir eski eş
Valla çekilmez
Bekar çocuksuz tonla adam dururken bu adamla işin ne
Bare ayrıl çocuk yapma hayatına bak
Bu adam dengeyi kuramaz senelerce çekersin sinir hastası olursun

Kaliteli malı kim neden çöpe atsın ki? 2 cocukla boşuna boşamamış kadıncağız kim bilir nasıl kaçacak delik aradı kadıncağız 😔
aynen öyledir ama işte karşıdaki insana güvenince sanıyorsun ki probleem eski kadında...tabi kimse yoğurdum ekşi demiyormuş.. yaşayıp tecrübe ettik işte malesef keske böyle olmasaydı

Kaç yaşındasın sen?
Neden böyle bir yükün altına girdin ki?
Aileni de karşına almışsın yazık ya
Çok mu sevdin bu adamı bu kadar gözü kör oldun?
1 çocuk olsa neyse de 2 tane çocuk bir eski eş
Valla çekilmez
Bekar çocuksuz tonla adam dururken bu adamla işin ne
Bare ayrıl çocuk yapma hayatına bak
Bu adam dengeyi kuramaz senelerce çekersin sinir hastası olursun
canım benim yaşım 25 böyle bir yükün bu kadar ağır olacağını bilseydim kesinlikle yapmazdım ama o zamanlar her şey gözüme o kadar toz pembe görünüyordu ki şimdi kalktı o perdeler karanlıgı gördüm malesef... sevgiliyken o kadar iyi bir insandı ki çok sevdim çok güvendim...sevip aşık olduktan sonra söyledi eski eşini çocuklarını felan...bende lanet olaası aşk durumundan dolayı gözüm görmedi devam ettim her şeye...dedim hani bu adam iyi hoş demek ki eski eşte bir problem var ..ama ilk tanıştığımız zamanlar böyle bir durumdan bahsetseydi uzak kalır görüşmezdim diye düşünüyorum. bekar tonla adam varken ben bu adamı seçtim mutlu olalım oda mutluluğu hak ediyor diye düşündüm ama mutsuz olan acı çeken ben oldum resmen hayat ışığım söndü önceden hiç böyle bir insan değildim :(

haklısınız aynen böyle yapıcam teşekkkürler :KK200:

Ne güzel ne yapılması gerekir adım adım biliyorsunuz. 👍

Ben aslında boşanmada (inşallah) çok büyük bir sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum.
Neden derseniz, zaten kendisi kirada otururken anneme ev alıcam diyen bir eş zaten evliliği gözden çıkarmış demektir. Kendisi de sizinle bir yastıkta ömür tamamlamayı beklemiyor, net.

Anlaşmalı yapmak doğru seçenek, 1 yılı kesinlikle doldurun. Bu eşle yıllarca mahkemelerde uğraşmak istemezsiniz.

Takıları ver derse de verin gitsin, yeter ki paçayı kurtarın.

Ne güzel ne yapılması gerekir adım adım biliyorsunuz. 👍

Ben aslında boşanmada (inşallah) çok büyük bir sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorum.
Neden derseniz, zaten kendisi kirada otururken anneme ev alıcam diyen bir eş zaten evliliği gözden çıkarmış demektir. Kendisi de sizinle bir yastıkta ömür tamamlamayı beklemiyor, net.

Anlaşmalı yapmak doğru seçenek, 1 yılı kesinlikle doldurun. Bu eşle yıllarca mahkemelerde uğraşmak istemezsiniz.

Takıları ver derse de verin gitsin, yeter ki paçayı kurtarın.
umarım gurur yapıp sıkıntı çıkarmaz..onunda benden soğudugunu eskisi gibi olmadığını hissediyorum...keşke o dese boşanalım diye ne çok isterdim....
bu arada düğün felan yapmadım ben takı altın para vs hiç bir şeyim yok parmağımda 1 tane yüzük var o kadar...eşyalarımda annemin eşyaları eşim evimize sadece yeni olarak 1 tane televizyon aldı ...öğrencilerden 500 tl ye çamaşır makinesi aldık 1000 tl ye buzdolabı aldık...eşim evimiz için 3.000 tl harcama yaptı başkada bir şey yok...

umarım gurur yapıp sıkıntı çıkarmaz..onunda benden soğudugunu eskisi gibi olmadığını hissediyorum...keşke o dese boşanalım diye ne çok isterdim....
bu arada düğün felan yapmadım ben takı altın para vs hiç bir şeyim yok parmağımda 1 tane yüzük var o kadar...eşyalarımda annemin eşyaları eşim evimize sadece yeni olarak 1 tane televizyon aldı ...öğrencilerden 500 tl ye çamaşır makinesi aldık 1000 tl ye buzdolabı aldık...eşim evimiz için 3.000 tl harcama yaptı başkada bir şey yok...
Allah yardımcın olsun benim de senin yaşında kızım var valla durumuna çok üzüldüm bi anne olarak içim parçalandı okurken :110:

Back
X