kızlar merhabalar...daha önce 1 konu açmıştım boşanmaya dair.şuan kararım boşanmak ama 1 senemi doldurmaya çalışıyorum en azından anlaşmalı boşanabileyim ve ailemle bu süre zarfında barışabileyim diye...dünden beri canım çok sıkkın konuşacak kimsem yok aklıma sizler geldiniz paylaşmak rahatlamak ve fikir almak istedim...konumu bilmeyenler için ufak bir özet geçeyim 7 aylık evliyim benim ilk evliliğim eşimin ikinci evliliği ve iki çocuğu var. sıkıntım şu eşimle aynı iş yerinde çalışıyoruz sabah 5 akşam 6.30..eşimin ailesi çocukları ile aynı memlekette yaşıyoruz ve kaynanam her gün iş çıkışı bizi yemeğe çağırıyor ben gitmek istemiyorum izin günüm yok sadece uyumaya vaktim var ev işleride cabası eşim kesinlikle yardım etmez. eşimle vakit geçiremiyorum ama kaynanam bunu anlamıyor eşimde bana sert çıkıyor gitmek istemiyorum diye...sen annemi çocuklarımı istemiyorsun diyor.açıklıyorum yoruluyorum iş yerinde evimde dinlenmek istiyorum diye,sen git diyorum ben gelmiyorum diye demediği şey asmadığı surat küsmediği gün kalmıyor..artık bu konuda her gün tartışıp moral bozmaktan yıldım usandım...kaynanam görümcem yüzüme gülüp arkamdan demediğini bırakmayan insanlarmış eşimin kızından öğrendim bunu(aramız çok iyi kızıyla)..dün gene kaynanam çağırmış yemek yapmış eşime dedim sen git ben gelmicem yorgunum evde işlerim var dedim küstü sana bir şey demiyrum ne halin varsa gör yazma bana arama bugün beni bilmem ne...gerçekten yoruldum artık..ben birgünden bir güne eşime hadi aneme gidelim demedim en başta ben gitmiyorum zaten eşimle vakit geçireyim evimi toplayayım diye ama o bunun bilincinde değil...ne yappmalıyım kızlar kaynanamlada görüşmüyorum gitmekte istemiyorum