- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Biti Zdrava
Delirdin mi
her gun cam silmek nedir
Izin ver de az kirlensinler,amaçları o

Izin ver de az kirlensinler,amaçları o

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her gün cam silip bütün enerjisini yoksa ev tozlandı mi hadi temizleyelim, hop sil baştan diye düşünmek normal bir davranış değilHadi canim![]()
Kapıcı amca her geldiğinde kızım yine mi temizlik var diyor.Bir de evi de bir altımızda her gün gidiyordur süpürge sesi![]()
Aslında titiz bir ailem yok.Sadece düzen takıntısı ailem var.Mesela kendileri haftada 1 yapar temizlik.Biraz takıntı olmuş gibi. Ailevi alışkanlıklardan kaynaklı olabilir.
Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin.Evin temiz olmasi yeterli, her gün süpürmeye tamam ama diğerleri aşırı, çünkü zaten temiz olan yerleri siliyorsunuz. Toz olduğunu düşünerek kendinizi üzüyorsunuz, fiziksel olarak da kendinizi zorluyorsunuz. Benim annem de sizin gibiydi, dizinden ameliyat olması lazım, topuk dikeni var, elleri tutmuyor. 60 yaşında ama dayanamıyor ve hala ev temizlemeye çalışıyor. Kendimi bildim bileli hiç oturmaz, bir kere koltukta uzanmadı örtüsü bozulacak diye. Yarın çocuk sahibi olursanız onlara da zulüm olur, kendimden biliyorum.
Ya yine konu sahibi 2 saat 3 saat diyor ben evde hiç bir iş yapmasam 2 saat temizlik yapıyorum.Her gün cam silip bütün enerjisini yoksa ev tozlandı mi hadi temizleyelim, hop sil baştan diye düşünmek normal bir davranış değilki konu sahibi okb tanısı almış bir tür temizlik bağımlısı işte. Bağımlılığın her cinsi kötüdür.
Bize de gel bacımmmKızlar ben her gün yerleri süpürüp,siliyorum.Camları da her gün temizliyorum.Ev arkadaşlarımla kalıyorum ve onlardan da aynı şeyi bekliyorum.Ev zaten temiz diyorlar ama her gün yapmazsam olmaz.Memleketteki evde de her gün temizlik yapıyorum.Mesela yerleri siliyorum ve daha sonra toz görürsem tekrar siliyorum.Takıntı yapmışsın diyorlar ama ben gayet normal olduğumu düşünüyorum.Bir gün temizlik yapmayayım rahat edemiyorum.Bu anormal bir durum mu?Konuyu yanlış yerde açmamışımdır umarım.
Ben bu durumun normal olduğunu düşünüyorum sanırım iş kendimde bitiyor.Geçenlerde nezleydim yine elim boş durmadı.
Tabii ki normal degil.ciddi bir durum bu. Önlemini almazsan bütün hayatın mahvolur. Acil bir uzmana görün.Kızlar ben her gün yerleri süpürüp,siliyorum.Camları da her gün temizliyorum.Ev arkadaşlarımla kalıyorum ve onlardan da aynı şeyi bekliyorum.Ev zaten temiz diyorlar ama her gün yapmazsam olmaz.Memleketteki evde de her gün temizlik yapıyorum.Mesela yerleri siliyorum ve daha sonra toz görürsem tekrar siliyorum.Takıntı yapmışsın diyorlar ama ben gayet normal olduğumu düşünüyorum.Bir gün temizlik yapmayayım rahat edemiyorum.Bu anormal bir durum mu?Konuyu yanlış yerde açmamışımdır umarım.
Camlar dışında bana göre her gün ev süpürup silmek normalKızlar ben her gün yerleri süpürüp,siliyorum.Camları da her gün temizliyorum.Ev arkadaşlarımla kalıyorum ve onlardan da aynı şeyi bekliyorum.Ev zaten temiz diyorlar ama her gün yapmazsam olmaz.Memleketteki evde de her gün temizlik yapıyorum.Mesela yerleri siliyorum ve daha sonra toz görürsem tekrar siliyorum.Takıntı yapmışsın diyorlar ama ben gayet normal olduğumu düşünüyorum.Bir gün temizlik yapmayayım rahat edemiyorum.Bu anormal bir durum mu?Konuyu yanlış yerde açmamışımdır umarım.