Her Gün Temizlik Yapmak

Her gun ev silip supurmenin nesi normal ya :) haftada iki süpürür bir gunde silerim tertemiz iste daha ne. Cok sasiriyorum hayatini temizlikle harcayanlara. Ayda iki gun temizlikci gelir o ayri yani
hergun yer supurup sılmek toplamda yarım saatı alır hayatın temızlıkle gecmesı ıcın kelebek falan olmak lazım bu saat dılımıne gore :D
ama ev pıs olunca yarım gununu alır ozaman hayatın temızlıkle gecer ayda bır temızlık yaparsan tum gununu harcasan yıne bıtmez aslında

mesela ben agaclık topraklık bır alanda yasıyorum hergun evı acıp havalandırıyorum hergun ev toprak oluyor hergun yer sıldıgımde bez kırmızı toprak oluyor . evde cocuk varsa gelenı gıdenı olan bır evse hergun sılınır tabıkı normal

anormal olabılmesı ıcın kısının gunluk ıslerını falan aksatıp bu ugurda temızlık yapması gerek
gunluk ıslerını aksatmıyorsa dısarı cıkmasında sosyallesmesınde sorun yoksa ıstedıgı kadar temızlık yapabılır :)

hergun yer supurup sılmek toplamda yarım saatı alır hayatın temızlıkle gecmesı ıcın kelebek falan olmak lazım bu saat dılımıne gore :KK70:
ama ev pıs olunca yarım gununu alır ozaman hayatın temızlıkle gecer ayda bır temızlık yaparsan tum gununu harcasan yıne bıtmez aslında

mesela ben agaclık topraklık bır alanda yasıyorum hergun evı acıp havalandırıyorum hergun ev toprak oluyor hergun yer sıldıgımde bez kırmızı toprak oluyor . evde cocuk varsa gelenı gıdenı olan bır evse hergun sılınır tabıkı normal

anormal olabılmesı ıcın kısının gunluk ıslerını falan aksatıp bu ugurda temızlık yapması gerek
gunluk ıslerını aksatmıyorsa dısarı cıkmasında sosyallesmesınde sorun yoksa ıstedıgı kadar temızlık yapabılır :)
Sizin mantiginiza gore dogru olabilir ama bana gore temizlige harcanan vakit kayiptir yorgunluktur vs vs:) tabiki herkes nasil memnunsa oyle yasar ama ben yinede her gun temizlik yapanlari anlayamam sizin ev toprak oluyorsa o ayri bir durum cocuk varmis tabiki yapilicak ozaman :)

Annem sizi görse aranılan kız modeli derdi :D sürekli sizi örnek verirdi bana. Bak yan komşunun kızına diye, şükür yan yana değiliz😂
Şaka bir yana da annem de sizin gibidir. Kendini aşırı yıprattı . Şu an kolları falan hep kireçlenmiş. Yani sonucu sizin için de aynı şekilde olur eğer bu huyunuzdan vazgeçmezseniz😬

hergun yer supurup sılmek toplamda yarım saatı alır hayatın temızlıkle gecmesı ıcın kelebek falan olmak lazım bu saat dılımıne gore :D

süpürüp silmek yarim saat mi sürüyor? eviniz çok ama cok küçük olmali. diğer türlüsü imkansız çünkü. ben sadece mutfağı süpürsem silsem en az 15 dk belki daha fazla. ayrıca bu süre bir önceki gün temizlik yapılmış hali. haftada bir süpürür silerim o zaman yarim saati rahat bulur.

Hay maşallah 😍😍 bende rutin olarak hergun yastık pijama çarşaf arada yorgan çırpıyorum. Yapmazsam pijamayı giymem yastıkta yatamam. Evi supurduğum zaman havadaki tozlarıda süpürüyorum kanepelerin her bölgesini ayrı süpürüyorum ama havada uçuşan tozlar hala gitmiyor. Yok mu bunun bir çaresi ya 😞 ama senin gibi her gün ev süpürsem belim bükülür haftada iki defa sil süpür yapıyorum ama çırpma işi her zaman. Hatta arada saçlarımı bile çırpıyorum büyük bir rahatlama oluyor😊
nereye çırpıyorsunuz merak ettim. benim üst komşum da çırpıyor ve sağolsun onun sayesinde camlarımın önü hep saç.
kendi evini temizlerken başkasının evini pisletenleri gerçekten anlayamıyorum

süpürüp silmek yarim saat mi sürüyor? eviniz çok ama cok küçük olmali. diğer türlüsü imkansız çünkü. ben sadece mutfağı süpürsem silsem en az 15 dk belki daha fazla. ayrıca bu süre bir önceki gün temizlik yapılmış hali. haftada bir süpürür silerim o zaman yarim saati rahat bulur.
orta buyuklukte 180m2 antepde yasıyorum esyalarımın hepsı ayaklı altını ıtıp cekmeden supuruyorum supurup sılmek asla yarım saatden fazla zamanımı almadı zaten temız olan ev kırlı degıl kı oyalasın kırlı evı temızlemek uzun surer bırde cok esyalı evı temızlemek uzun surer ben kullanmadıgım hıc bır seyı evde bulundurmam az esya cok huzur

nereye çırpıyorsunuz merak ettim. benim üst komşum da çırpıyor ve sağolsun onun sayesinde camlarımın önü hep saç.
katılıyorum
onca temızlık yapalım ust komsu carsaf halı sılkelesın :(

temiz olmak ve temiz hissetmek guzel sey evet ama sizinki temizlik yapmak değil takıntı
zamanla bedeniniz yorulduğunda kendinizi hirpaladiginiz her dk icin pisman olursunuz
ben encok temizlik takintisi olan insanlar cocugi varken ne yapiyor onu merak ediyorum
birde cinsel hayatlarini

Banyoya 😁😁😁 komşunuza çok güldüm.zaten apartmanda herkesin serbest olarak çırpabileceği alan oluyor onun dışındakiler yasak gibi. Ayrıca benim penceremin önünde de neler neler oluyor ama yüzyüze bakıyorum diye bende hiç bişey söyleyemiyorum

orta buyuklukte 180m2 antepde yasıyorum esyalarımın hepsı ayaklı altını ıtıp cekmeden supuruyorum supurup sılmek asla yarım saatden fazla zamanımı almadı zaten temız olan ev kırlı degıl kı oyalasın kırlı evı temızlemek uzun surer
eviniz oldukça büyük aslında sadece süpürmek olsa tamam da tüm evi süpürüp silince yarim saat sürüyorsa super hiper hızlısınız demektir. benim eşyalarımın altına da mop girer. önce süpürürüm sonra halıları kaldırır onların altını süpürürüm ardından siler ve halıları sererim. 15 dk da ancak mutfağın işini bitiririm. ve bu temiz olduğu zamanki süre. haftada bir yaptığım zaman yarim saati harcarım mutfağa. kapısını sil, tozunu al vs. belki de ben yavasimdir bilemiyorum. ama yaptığım işi tam yapmayı severim yani halıları kaldırmadan sileceksem hiç silmem sadece süpürürüm daha iyi. benim de felsefem bu.

Ben de böyle olmak istiyorum. Ciddiyim. Nasıl buluyorsun kız kendinde o enerjiyi?

Soruna gelecek olursam, normal değil kuzum. Takıntı maalesef.

Banyoya 😁😁😁 komşunuza çok güldüm.zaten apartmanda herkesin serbest olarak çırpabileceği alan oluyor onun dışındakiler yasak gibi. Ayrıca benim penceremin önünde de neler neler oluyor ama yüzyüze bakıyorum diye bende hiç bişey söyleyemiyorum
ne güzel keşke bizde de yasak olsa. ben de bir şey diyemiyorum yazık kadın yaşlı üç torun büyütüyor. bir de benimle uğraşmasın diye ama camin önünde saçları görünce içimden çemkiriyorum.

eviniz oldukça büyük aslında sadece süpürmek olsa tamam da tüm evi süpürüp silince yarim saat sürüyorsa super hiper hızlısınız demektir. benim eşyalarımın altına da mop girer. önce süpürürüm sonra halıları kaldırır onların altını süpürürüm ardından siler ve halıları sererim. 15 dk da ancak mutfağın işini bitiririm. ve bu temiz olduğu zamanki süre. haftada bir yaptığım zaman yarim saati harcarım mutfağa. kapısını sil, tozunu al vs. belki de ben yavasimdir bilemiyorum. ama yaptığım işi tam yapmayı severim yani halıları kaldırmadan sileceksem hiç silmem sadece süpürürüm daha iyi. benim de felsefem bu.
bende altını supururum dedıgım gıbı hergun supurunce cabuk oluyor supurgenınde cekım kuvvetı ıyı guzel temızleyen supurge olunca evde cok fazla halı olmayınca sadece salon ve oyun odamızda var bırde mutfakta okadar gerı kalan hıcbıryere halı acmam alerjım oldugu ıcın
ıtıp cekecek esya yok süs püs ıvır zıvır yok dagınıklık yok :) ne olcaktı ya gayet normal sure

bırde kucuk evı temızlemek daha zor ıt cek kaldır bunlar oyalar buyuk evı temızlemek daha kolay alan rahat oluyor

deneyın goreceksınız :)

Kız canını sokaktan mı buldun ? Çook ararsın o kollarını da bulamazsın annemin lafı bu .,, yapmayın hakkaten canınıza yazık.

Her gün ev süpürmek normal kabul edilebilir. Ben her gün süpürüyorum çünkü halının üzerine dökülen şeyler rahatsız ediyor. Lakin her gün silmek niye? Kırıntı vs süpürünce gidiyor zaten. Her gün silmek için tükürerek dolaşan evcil bir lama olmalı evde. Var mı? Ya da sokağa sümküren organizmalardan biri yaşıyor mu evde? Neden silinsin her gün ev? Cam konusuna hiç değinmiyorum bile. Camları mı yalıyorsunuz? Kirli olsa ne olacak?

Benim eltim de böyle. Mütemadiyen bir şeyler siliyor. Yeri, camı, eşyayı. Bunu yapmayan kadınları da pis zannediyor. Tedavi olmalı, olmalısınız.

Back
X