Her Gün Temizlik Yapmak

bende altını supururum dedıgım gıbı hergun supurunce cabuk oluyor supurgenınde cekım kuvvetı ıyı guzel temızleyen supurge olunca evde cok fazla halı olmayınca sadece salon ve oyun odamızda var bırde mutfakta okadar gerı kalan hıcbıryere halı acmam alerjım oldugu ıcın
ıtıp cekecek esya yok süs püs ıvır zıvır yok dagınıklık yok :) ne olcaktı ya gayet normal sure

bırde kucuk evı temızlemek daha zor ıt cek kaldır bunlar oyalar buyuk evı temızlemek daha kolay alan rahat oluyor

deneyın goreceksınız :)
evim küçük değil 160 metrekare. mutfağım 22 metrekare sizin 180 metrekareyi temizlediginiz sürede ben 44 temizleyebiliyorum. demek kişisel bir hızla alakalı..
yalnız işçi problemi gibi oldu. bir kadın 20 m kareyi 15 dk da temizlerseee🤭🤭

ne güzel keşke bizde de yasak olsa. ben de bir şey diyemiyorum yazık kadın yaşlı üç torun büyütüyor. bir de benimle uğraşmasın diye ama camin önünde saçları görünce içimden çemkiriyorum.
Ya inanın yukarıdaki komşu iki defa benim kafama çırptı sofrabezini sadece ay demekle yetindi özür bile dilemedi ve yaşlı değil. Annemden küçük. Apartmanda yaşıyorsak ne yazık ki bu tür şeylere taviz vermek zorunda kalıyoruz. Yoksa kimse kimseden memnun değil 😏

Back