- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi environmentaleng
-
Siz ona bişey sormayınkızıo tepkisini verio ama kvmin psikolojisi bozuk az yüz verince yine cıkarıo ilginç bişey kafasından nasıl davransam bilmiorum korkutuo beni huzur etcek die
Ben olsam aramamevet maalesef hergün ben aramazsam o arıo aramayınca da hayırdır nie aramadın durumuna gecio sinir oluyorum daha şimdiden bişey desem kötü olsam kesin ayırır beni oyuzden iyi geciniyorum
Başkasından alıntı yapıp sormuştum da
Senin de yanıtına şaşırdım, hergün mü arıyorsun
İnsan kendi annesini hergün aramıyor
Oğlunu da 3 kez arayan bi tip
Korkutmak gibi olmasın ama nişanlıyken böyle evlenince ayvayı yersiniz, uzak oturun bari
Anlaşılan farklı şehirlerde oturuyorsunuz
İsabet olmuş
Eşin mantıklı adammış en azından, yoksa çok daha zor olurdu
etkin olmaya calısıo canım ama nişanlım 7 senedir onlardan ayrı yasıo daha dogrusu dayanamıs baska ilçeye tasınmıs yüz vermio mesafe koyuyo ama kadın okadar naz yapıo ki sürekli hasta numarası yapıp duygu sömürüsü yapıo öle cekio dikkatleriBen olsam aramam
Hergün arasın niye aramadın da desin
İşim var der geçerim
Seni ayırır derken o derece etkin mi yani nişanlının üzerinde..
Allah sabır versinıh aynı sehırdeyız gazıantepdeyım
ustelık 2 cadde ilerıde oturuyor :)
ama esımın o lafından sonra kayınvalıdem istanbula gıttı dıger bekar oglunun yanına
ve o oglu , kuzenler falan eşimi silmısler
eşim guya aılesını satmıs
hayırsız evlatmıs
erkek gıbı degılmıs ...
bla bla bla
tam kalp krızı gecırtecek cinslerden :)
benım annemde kayınvalıde;
gelınımıze cok sanslısın annem bana bukadar annelık etmedı dedım
cok sasırıyorum... oglunu seven anne bence huzurunu kacıracak hareketler yapmaz.
evet öyle dio zaten bende bana kv bişey deyince hemen nişanlıma sölim diorum o hallder diorum sanırım görümcemin kıskanclıgının da payı var bu durumda.. cünkü bize düğününüzü kendiniz yapın biz öle yaptık demişti.. sanırım kıskanıo.. ben aileme söleyemem bile bütün düğünü bizim yapacagımızıenvironmentaleng
nişanlınız sızı desteklıyorsa sız kayınvalıdenızle hıııc muhattap olmayın derım
saygınızı aynen devam ettırın sonunda yıne kazanan sız olursunuz
kaynanalık yapcak ıste ıllakı :)
bıseyınıze karıstırmasın hıc nişanlın
ben hepsını hallettım ne olması gerekıyorsa ben yaptım desın hep
7 senedir ayrı da olsa evlenince daha bi kıymetleniretkin olmaya calısıo canım ama nişanlım 7 senedir onlardan ayrı yasıo daha dogrusu dayanamıs baska ilçeye tasınmıs yüz vermio mesafe koyuyo ama kadın okadar naz yapıo ki sürekli hasta numarası yapıp duygu sömürüsü yapıo öle cekio dikkatleri
canım cünkü nişanlımın ve benim borclarımız var buyuzden de ailelerimiz yardım edecekler.. bende biliyorum yoksa kendim yapmayı düğünümü ama bazen sartlar zorluoIkınız de calısıyormusunuz neden koca kadınlara ıs dusuruyorsunuz nısanlınls hallet herseyı yarı yarıya ödeyın bıtun esyaları olsun bıtsın bune sacmalık .kına gecesını kız yapar dugunu de erkek ,esyalarda ortak alınır .nısanlın ve sen beraber ödeyın bır zahmet ustunuze dusenlerı .ben anlsmıyorun ıkı yetıskın neden aılelerı sokar masrafa arkadas.
beyaz esyayı annemler alacak buzdolabını onlar alcak bir de tv yi .. gidin begenin dediler begendik pahalı dediler.. sonra yine begendik şimdi lütfedip kredi kartını verirlerse alcaz..7 senedir ayrı da olsa evlenince daha bi kıymetlenir
Yetişin oğlumu alıyo moduna geçilir
Ama ayrı yaşamalarına rağmen bu kadar herşeyin içinde nasıl olabiliyo
Nerden biliyo beyaz eşyayı ne zaman bakacağınızı mesela, çıkın beğenin ilk taksitini verin kullanacak olan sizsiniz kime ne
Nişanlında çocuk gibibeyaz esyayı annemler alacak buzdolabını onlar alcak bir de tv yi .. gidin begenin dediler begendik pahalı dediler.. sonra yine begendik şimdi lütfedip kredi kartını verirlerse alcaz..
canım bunlar en bastan kendileri yapacagına dair konusmuslardı zaten... nişanlımın maası var ama cok fazla maas almıo ev kirası arabanın giderleri kredi kartı maası bitio zaten extradan para koyamıo kenara.. o gün kv öle deyince kp ben düğününde yaparım eşyalarını da alırım evini de demiş.. ama ben ev istemiyorum bir sene sonra borclar bitince evimizi kendimiz alırız zaten öle karar verdik.. ama kv hem düğün hem ev işine girmek istio.. bu sefer de gecinemeyeceğini anlayınca düğünü eşyaları komple kız tarafı yapsın biz ev alalım dio.. buarada evi alırken benim arabam var 55 milyara onu satıp parasını ev parasına katıcam..Nişanlında çocuk gibi
Bişey beğeniyosunuz
Annem kartını vermedi mi diyo
Eee maaşı yok mu
Ben olsam bende karışırım alın kart köpeğiniz olsun diyemem , ay sonunu getiremezsem ne olacak
Bak bu paragrafı bi okucanım bunlar en bastan kendileri yapacagına dair konusmuslardı zaten... nişanlımın maası var ama cok fazla maas almıo ev kirası arabanın giderleri kredi kartı maası bitio zaten extradan para koyamıo kenara.. o gün kv öle deyince kp ben düğününde yaparım eşyalarını da alırım evini de demiş.. ama ben ev istemiyorum bir sene sonra borclar bitince evimizi kendimiz alırız zaten öle karar verdik.. ama kv hem düğün hem ev işine girmek istio.. bu sefer de gecinemeyeceğini anlayınca düğünü eşyaları komple kız tarafı yapsın biz ev alalım dio.. buarada evi alırken benim arabam var 55 milyara onu satıp parasını ev parasına katıcam..
Keske borclarınız olmasaydı.Bu ısler cok sıkıntı .Baskaları mudahale edınce huzur kalmıyor.canım cünkü nişanlımın ve benim borclarımız var buyuzden de ailelerimiz yardım edecekler.. bende biliyorum yoksa kendim yapmayı düğünümü ama bazen sartlar zorluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?