- 8 Temmuz 2015
- 119
- 56
- 13
- Konu Sahibi environmentaleng
-
Nişanlın seni koruyorsa dert etme o annesine laf sölerkızlar daha önceki konularımdan hatırlayanlar bilirler.. kvm biraz değişik düşünüyor.. önce düğün ve kına aynı gece olsun dedi misafirlerinin kalacak yiyecek sıkıntısı olurmus kabul etmedik.. sonra beyaz esyaları en düşük model alalım ama bosch alalım die tutturdu.. şimdide evlenmeden ev alalım ki nişanlımla ben kirada kalmayı düşündük ilk bir sene.. ev alalım ama kız tarafı da düğünü herseyiyle yapsın esyasından tutun bütün herşeyi.. halbuki ben ev alın die tutturmadım almasınlar kirada kalırım ama düğünümü en iyi şekilde yapsınlar istiyorum.. neyseki nişanlım cok kızmıs nasıl böyle bir teklifte bulunursun die... ama ben hala nasıl böle seylerle karsımıza cıkıo cıldırıyorum..
sen ne dedin böle biseye karsıişi yokuşa suren tıplerden
benıde seve seve ısteyerek el ustunde tutarak alan kayınvalıdem
nışandan 1 hafta sonra içinden canavar cıktı
guleryuzlu olmama bıle
zekasında sorunmu var ne salak salak sırıtarak konusuyor demıstı :)
olur oyle cıddıye alma
bırsey dememe gerek kalmadı esım agzının payını verdı kendısıne :)sen ne dedin böle biseye karsı
hep kv ile ilgili kotu yorumlar yapılıyor ve bu beni korkutuyor acıkcasıbırsey dememe gerek kalmadı esım agzının payını verdı kendısıne :)
esım olmasa yıne bırsey demezdım
it ürüdü ye sayardım kendıı kendıne konussun dursun onemlı olan esımın benım ıcın ne dusundugu derdım
ona cevap vermeye bıle degmez anlama kapasıtesıne sahıp degıl boyle ınsanlar :)
kaynanalık yaptıgıyla kalsın egosunu tatmın ettıgını sansın
esım bu yaptıklarını gordukce bana daha cok yakınlastı annesınden uzak durmaya basladı
onemlı olan eşinin sana sahıp cıkıp arkanda durmasıhep kv ile ilgili kotu yorumlar yapılıyor ve bu beni korkutuyor acıkcası
Kov gitsin ben evden kovdum rahatladımkızlar daha önceki konularımdan hatırlayanlar bilirler.. kvm biraz değişik düşünüyor.. önce düğün ve kına aynı gece olsun dedi misafirlerinin kalacak yiyecek sıkıntısı olurmus kabul etmedik.. sonra beyaz esyaları en düşük model alalım ama bosch alalım die tutturdu.. şimdide evlenmeden ev alalım ki nişanlımla ben kirada kalmayı düşündük ilk bir sene.. ev alalım ama kız tarafı da düğünü herseyiyle yapsın esyasından tutun bütün herşeyi.. halbuki ben ev alın die tutturmadım almasınlar kirada kalırım ama düğünümü en iyi şekilde yapsınlar istiyorum.. neyseki nişanlım cok kızmıs nasıl böyle bir teklifte bulunursun die... ama ben hala nasıl böle seylerle karsımıza cıkıo cıldırıyorum..
eşinin önünde saygıyla eğiliyorum aferim onaeşimi huzuruna cagırıp
bu kız naparsam yapım bana gulumsuyor sırıtarak konusuyor salak mı ne demıs
eşimde ınsallah benı ve eşimi kaybettıgıne deger yettı artık
kız agzıyla kus tutuyor kusun kanadını kırdı dıyorsun pes deyıp cıkmıs
bende bunu soyle ogrendım
esım geldı annenı yemege alalım sevdıgı yemegı yaptım dedım
patladı bıdaha bana annen deme gelmıcek bu eve dıye
oyle ogrendım :)
adam olsunlar akıllı olsunlar valla...eşinin önünde saygıyla eğiliyorum aferim ona
Çok haklısın ama burada bazı bayanlar eşlerine sahip çıkan erkekleri sevmiyolar. Eşim beni sevdikçe senin eşin adam değilmiş annesini nasıl haksız bulur diyorlar. İllede Gelinler ezilecek yanionemlı olan eşinin sana sahıp cıkıp arkanda durması
evınde yuvanda esınle sen olcaksın
kapını kapattınmı herkes dısarda kalıyor
arada bı merhaba merhaban olur
gorustugunde konustugunda hep mesafelı olursun
kafana bırsey takmaz mutluluguna bakarsın oldu bıttı :)
benım annem de kayınvalıde
gelınımızı benden abımden daha ılerde tutar o el kızı gunah der
yanlıs anlamasın kırılmasın dıye cok hassas davranır hep hedıyeler... yemekler falan
ama abım ters bı ınsandır :)
yanı hıc bısey dort dortluk degıl
eşin ıyı olsun bosver
benim kayınvalidem emrivakicidiradam olsunlar akıllı olsunlar valla...
tamam annenın hakkı odenmez ama
ömrunu paylastıgın bı kadınla kotu olmak tam cahıl işi :)
annecı olup karısını ezdırenlerde dogru yolu bulur ınsallah
anlayıssız zor bı adamla sabırla omur gecıren kadınlara azize gozuyle bakıyorum cok zor.
madem oyle kayınvalıdesıyle yasasın o gelınlerÇok haklısın ama burada bazı bayanlar eşlerine sahip çıkan erkekleri sevmiyolar. Eşim beni sevdikçe senin eşin adam değilmiş annesini nasıl haksız bulur diyorlar. İllede Gelinler ezilecek yani
yok öyle bir dünya kimse boşu boşuna şikayet etmez bide demiyorlar mı ahhh sen benim kayınvalidemi görüceksin cin ifrit oluyorum neymiş şimdiki gelinler kayınvalideymiş bla bla blaÇok haklısın ama burada bazı bayanlar eşlerine sahip çıkan erkekleri sevmiyolar. Eşim beni sevdikçe senin eşin adam değilmiş annesini nasıl haksız bulur diyorlar. İllede Gelinler ezilecek yani
Kendi kocaları bunları eziyo ya canım kendi mutsuzluklarına bahane arıyolar:)madem oyle kayınvalıdesıyle yasasın o gelınler
bu yastan sonra tek kalıyor kadıncagız gunah yardım etsın hurmet hızmet etsın bunu dıyenler
haklı haklıdır haksız da haksız
annesı olması bısey degıstırmezkı ortada yapılan yanlıs ta tarafını bellı etmelı erkek
o hatayı yapan devam etmesın hatasına
görümcem yok benımbenim kayınvalidem emrivakicidireşimde evin en küçüğü eltimle yazlıklarımız yan yana önümüzdede görümcem var iyi ablukadayım ben eşim annecidir benim ama annesi beni şikayet ettiğinde beni över ama bana bundan hiç bahsetmez ben eltimden duyuyorum
Aman vallahi ya kaynanalar saddamdan beter:)yok öyle bir dünya kimse boşu boşuna şikayet etmez bide demiyorlar mı ahhh sen benim kayınvalidemi görüceksin cin ifrit oluyorum neymiş şimdiki gelinler kayınvalideymiş bla bla bla
Oğlum bekar olduğu halde ayrı yaşayıp maaşım bi bana yetiyo dese, evleneceği halde hazırlığa el atmasa
Belki ben senin kayınvaliden kadar bile yardım etmem
Kadın yine hem ev alın diye kredi çekecekmiş bu yüzden de eşyalar biraz uygun olsun demiş
Yorumları okuyunca konular daha bi aydınlanıyor
Ben olsam nişanlıma ayar çekerimSize katılıyorum. Kv , Eğer hiçbir şeye el atmayan biri olsa ev de alalım demezdi. Belki de ev alalım rahatça otursunlar, kız tarafı da düğün yapsın madem çocuklar rahat etsin diye düşünmüş fakat bunu düzgünce ifade edememiş olabilir.
Konu sahibinin anlatımından kv tarafının müdahaleci ve hiç bir şeye karışmayan bir tavrı olduğu gibi sonuç çıkıyor ancak dediğiniz gibi yorumlardan sonra diyorum ki burda kv nin de haklı olduğu taraf olabilir.
Kv nizi en iyi siz tanırsınız. Eğer anlattığınız gibiyse tek çözüm aranıza ciddi şekilde mesafe koymak.. Ancak yine de oturup düzgünce konuşun, evi biz alırız siz düğünü yapın deyin.
Bu arada bence ev almak düğün yapmaktan daha önemlidir benim için. Siz neden düğüne takıldınız? (Tabiki ev sizin üzerinize olmalı)
canım evi biz alalım istiyorum eşimle onlar isterlerse yardım etsinler.. ama suan anlımızın akıyla düğünden cıkalım istiyorum.. borclar bitince de ev alınır zaten.. ama ben aileme düğünü oldugu gibi siz yapın herseyiyle esyaları alın diyemem.. nişanlım ve benimde gücümüz buna yetmez.. bunu biliolar sonuc benim aileme atmak istiyo kv.Size katılıyorum. Kv , Eğer hiçbir şeye el atmayan biri olsa ev de alalım demezdi. Belki de ev alalım rahatça otursunlar, kız tarafı da düğün yapsın madem çocuklar rahat etsin diye düşünmüş fakat bunu düzgünce ifade edememiş olabilir.
Konu sahibinin anlatımından kv tarafının müdahaleci ve hiç bir şeye karışmayan bir tavrı olduğu gibi sonuç çıkıyor ancak dediğiniz gibi yorumlardan sonra diyorum ki burda kv nin de haklı olduğu taraf olabilir.
Kv nizi en iyi siz tanırsınız. Eğer anlattığınız gibiyse tek çözüm aranıza ciddi şekilde mesafe koymak.. Ancak yine de oturup düzgünce konuşun, evi biz alırız siz düğünü yapın deyin.
Bu arada bence ev almak düğün yapmaktan daha önemlidir benim için. Siz neden düğüne takıldınız? (Tabiki ev sizin üzerinize olmalı)
evet bende ev kredisini kendim cekicem bunu konustuık istiolarsa yardım ederler kendi bilecekleri işBen olsam nişanlıma ayar çekerim
İkimiz evleniyorsak krediyi ikimiz üstlenmeliyiz, evimiz için derim
E siz ödeyecekseniz de kimse durun şu kadarlık ev olmaz diyemez ikinizin maaşına göre çekeceksiniz
Eşyaları iki aile alabilir gibi, kayınvalide de gönüllü zaten o kadarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?