- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
-
yok artık çüşşş :) kızım allah sana peygamber sabrı vermiş :)görümcem yok benım
bi eltım var
kaynımla daha once bosanmıslar bı cocukları vardı
oyle uzuluyodu kı cocuk yenge anneme soyle barıssınlar dıyor aglıyordu ...dayanamadım barıssınlar dıye kaynıma guzel seyler soyledım eltımı hıcv tanımıyordum
nıtekım
bız evlendıkden 1 hafta sonra yıldırım nıkahı yaptılar yanı yenıden evlendıler ben cocuk mutlu oldu aıle tekrar bırlestı dıye sevınırken ;
sımdı o eltım kayınvalıdemle bırlık oldu
allahım esırgesın... 1 ken 2 oldular
neysekı sabırlıyım
saddam ne ki ışıd la bunlarAman vallahi ya kaynanalar saddamdan beter:)
yok artık çüşşş :) kızım allah sana peygamber sabrı vermiş :)
işi yokuşa suren tıplerden
benıde seve seve ısteyerek el ustunde tutarak alan kayınvalıdem
nışandan 1 hafta sonra içinden canavar cıktı
guleryuzlu olmama bıle
zekasında sorunmu var ne salak salak sırıtarak konusuyor demıstı :)
olur oyle cıddıye alma
orası kesin zaten canım :)
yapsınlar yapsınlar
bıgun dönup dolasıp bana gelıcekler
ilahı adalate coook guvenır ınanırım
zekasinda sorun var miiii???
Allahim su kv ler cok yaraticilar kirk yil dusundem aklima gelmez
Kendin çekme beraber çekinevet bende ev kredisini kendim cekicem bunu konustuık istiolarsa yardım ederler kendi bilecekleri iş
canım evi biz alalım istiyorum eşimle onlar isterlerse yardım etsinler.. ama suan anlımızın akıyla düğünden cıkalım istiyorum.. borclar bitince de ev alınır zaten.. ama ben aileme düğünü oldugu gibi siz yapın herseyiyle esyaları alın diyemem.. nişanlım ve benimde gücümüz buna yetmez.. bunu biliolar sonuc benim aileme atmak istiyo kv.
işi yokuşa suren tıplerden
benıde seve seve ısteyerek el ustunde tutarak alan kayınvalıdem
nışandan 1 hafta sonra içinden canavar cıktı
guleryuzlu olmama bıle
zekasında sorunmu var ne salak salak sırıtarak konusuyor demıstı :)
olur oyle cıddıye alma
Ay sesli güldüm moralim bozuktu bi kac gündür beni güldürdün Allahta seni güldürsün ne değişik kadınmış öyle
amin
allah yardım etsın kız yazık kayınvalıdeme vallahı uzuluyorum
beynı zıhnı hastalanmıs
hayata, herkese boyle bakan bı kadın nasıl mutlu olabılır kı...
kendı zehırı kendını zehırlıyor farkında degıl
iyi olur ınsallah
Size dugu masrafini yilacak sanmaki evi kv ödicek cok akillimis kvdeniz hem dugun masrafindan yirtcak evin borcunuda size ödedtorcek kabul etmekızlar daha önceki konularımdan hatırlayanlar bilirler.. kvm biraz değişik düşünüyor.. önce düğün ve kına aynı gece olsun dedi misafirlerinin kalacak yiyecek sıkıntısı olurmus kabul etmedik.. sonra beyaz esyaları en düşük model alalım ama bosch alalım die tutturdu.. şimdide evlenmeden ev alalım ki nişanlımla ben kirada kalmayı düşündük ilk bir sene.. ev alalım ama kız tarafı da düğünü herseyiyle yapsın esyasından tutun bütün herşeyi.. halbuki ben ev alın die tutturmadım almasınlar kirada kalırım ama düğünümü en iyi şekilde yapsınlar istiyorum.. neyseki nişanlım cok kızmıs nasıl böyle bir teklifte bulunursun die... ama ben hala nasıl böle seylerle karsımıza cıkıo cıldırıyorum..
canım ben zaten şatafat istemiyorum hatta düğün bile istemiyorum nikah olsa yeter benim için.. kendileri düğün die tutturdu.. benim ailem ancak kız tarafının yapacagı şeyleri yapacak durumda maddi olarak.. güçleri ona anca yeter.. yatak odası, beyaz esyalar, mutfak esyalarını biz yapıcaz zaten.. düğünü ve geri kalanları onlar yapacak.. ben aileme böyle bişeyi söyleyemem.. ev de istemiyorum sonra alınır ev.. kirada otururum kafam rahat eder bisüreCanım benim düğün dediğin nedir ki? Tabi ki bir bayan için en önemli günlerden fakat bir gecelik şatafat ve gösteriş uğruna yıllarca kredi ödeyen arkadaşlarım oldu benim.
Bence kv'nize o kadar kızmayın, kadın kötü birşey istememiş. Biz ev alalım siz de evi döşeyin ve düğünü yapın demiş. Bu şekilde yeni evliler ne ev eşyası taksidi öder ne de kira masrafı olur. Hayata borçla başlamamış olursunuz. Düğünü de en iyisinden değil de, ortalama bir güzellikte yaparsınız. Bence gayet mantıklı bir öneri.
bende aynı şekilde istiyorum ama onların misafirleri hep dısardan geleceği için düğün olmalıymıs.. hevesleri varmıs.. bende kabul ettim.. yoksa kimseyi eğlendirmek gibi bi derdim hiç olmadı nikah yaparım eglenceye giderim arkadaslarımla sonrada balayı en güzelidugun olması sartmı kı
ben dugun hıc ıstemedım kayınbabam ılk cocugumuda dugunle evlendırdım haksızlık olmasın dedı
sonrada haklıymıssın gelın dedı...
bosa masraf
nıkah en guzelı
nıkahtan sonra en yakın akraba ve arkadasla bıyerlere eglenmeye yada bısıler ıcmeye gıdılebılır
dugun yapmasınlar borcsuz ev alıp mobılyada yardmcı olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?