her gün yeni bir adet çıkaran kv'm

yok artık çüşşş :) kızım allah sana peygamber sabrı vermiş :)

zekasinda sorun var miiii???

Allahim su kv ler cok yaraticilar kirk yil dusundem aklima gelmez

zekasinda sorun var miiii???

Allahim su kv ler cok yaraticilar kirk yil dusundem aklima gelmez

allah yardım etsın kız yazık kayınvalıdeme vallahı uzuluyorum
beynı zıhnı hastalanmıs
hayata, herkese boyle bakan bı kadın nasıl mutlu olabılır kı...
kendı zehırı kendını zehırlıyor farkında degıl
iyi olur ınsallah

O zaman kv ile oturun ve konuşun. Bizim için ev almak istiyorsunuz, düşünceniz için çok teşekkür ederim ancak biz ileride kendimize göre bir ev almak istiyoruz. Hem ayrıca sizi de böyle büyük bir yükün altına sokmak istemeyiz. Siz düğünümüzü yapın, bu bize yeter deyin...

Ay sesli güldüm moralim bozuktu bi kac gündür beni güldürdün Allahta seni güldürsün ne değişik kadınmış öyle

amin

Canım benim düğün dediğin nedir ki? Tabi ki bir bayan için en önemli günlerden fakat bir gecelik şatafat ve gösteriş uğruna yıllarca kredi ödeyen arkadaşlarım oldu benim.

Bence kv'nize o kadar kızmayın, kadın kötü birşey istememiş. Biz ev alalım siz de evi döşeyin ve düğünü yapın demiş. Bu şekilde yeni evliler ne ev eşyası taksidi öder ne de kira masrafı olur. Hayata borçla başlamamış olursunuz. Düğünü de en iyisinden değil de, ortalama bir güzellikte yaparsınız. Bence gayet mantıklı bir öneri.

Size dugu masrafini yilacak sanmaki evi kv ödicek cok akillimis kvdeniz hem dugun masrafindan yirtcak evin borcunuda size ödedtorcek kabul etme

Bende erkek ailesinin hiçbişey yapmamasına karşıyım. Hani bazıları var evimizi,eşyalarımızı kendimiz aldık kredi ödedik kimse de karışamıyor diyor. En güzeli bu tabiki.. ama hem ev hem eşya hem düğün masrafı bunlar 2 kişiye yüklenirse bir de bu kişiler yeni evliyse kafalarını borçtan kaldıramazlar. O yüzden iki aile de elinden geldiğince yardımcı olmalı, olmak zorunda değiller tabiki ama...
Ev alalım demesi iyi niyet göstergesi ki evi kim ödeyecek nasıl olacak onu anlayamadım ama sizin arabanızı satıp vermeniz ve üstünü onlar tamamlayacaksa gerçekten fazla bi yardım olacak....Düğün dediğin daha az parayla halledilebilir bişey tabi siz nasıl istiyosunuz bilmem. Bence kirada oturmak çok zor şu öğrenci hayatımda bile bıktım ben kira vermekten ay dediğin geliyor ev sahibi olmak gibisi yok yani... Sizin yerinizde olsam kv ile oturup düzgünce konusurdum, tamam eşyalar için para vermesinler ama düğünü kız tarafı yapmaz erkek tarafı yapar, onu yapmaları gerekiyor. Nasıl bi düğün istediğinizi bilmiyorum ama daha az fiyata malolucak bişeyde anlaşabilirsiniz bence.Hem eviniz alınmış olur hem de eşyalarınız...

dugun olması sartmı kı
ben dugun hıc ıstemedım kayınbabam ılk cocugumuda dugunle evlendırdım haksızlık olmasın dedı
sonrada haklıymıssın gelın dedı...
bosa masraf
nıkah en guzelı
nıkahtan sonra en yakın akraba ve arkadasla bıyerlere eglenmeye yada bısıler ıcmeye gıdılebılır
dugun yapmasınlar borcsuz ev alıp mobılyada yardmcı olsunlar

canım ben zaten şatafat istemiyorum hatta düğün bile istemiyorum nikah olsa yeter benim için.. kendileri düğün die tutturdu.. benim ailem ancak kız tarafının yapacagı şeyleri yapacak durumda maddi olarak.. güçleri ona anca yeter.. yatak odası, beyaz esyalar, mutfak esyalarını biz yapıcaz zaten.. düğünü ve geri kalanları onlar yapacak.. ben aileme böyle bişeyi söyleyemem.. ev de istemiyorum sonra alınır ev.. kirada otururum kafam rahat eder bisüre

bende aynı şekilde istiyorum ama onların misafirleri hep dısardan geleceği için düğün olmalıymıs.. hevesleri varmıs.. bende kabul ettim.. yoksa kimseyi eğlendirmek gibi bi derdim hiç olmadı nikah yaparım eglenceye giderim arkadaslarımla sonrada balayı en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…