- 23 Ocak 2016
- 34.904
- 50.913
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Ayakkabıyı alsa mıydım almasa mıydım derken yarın tutamayıp kendimi alıcam sanırım. Allahım bu müsriflikten dolayı affet beni❣❣Bugün ki kombinimizi beyaz bir elbise ile yapalım. Bu tarz bir elbiseyi bu 2 çanta tarzında seçtiğiniz bir renkle kombine edebilirsiniz. Ayağınıza terlik yahut sandalet tercihi kombini şık bir hale getirip tamamlayacaktır. Paylaşmış olduğum sandalet bu yaz çok moda alışverişe çıkıp almadan döndüm. Aklım hala ayakkabıda alsa mıydım almasam mıydım?
Sağol canım ben siyahını alıcam canım siyahı da var sen nasıl oldun? Biraz daha iyi misin?Topiğin bol yorumlu olsun tosbikimsandaletin krem rengi olanı çok hoşmuş
Ayakkabı ve çanta müsriflik değildir ya olmasın bence:))Ayakkabıyı alsa mıydım almasa mıydım derken yarın tutamayıp kendimi alıcam sanırım. Allahım bu müsriflikten dolayı affet beni
İyiyim kuzum, diyete başlamaya karar verdimSağol canım ben siyahını alıcam canım siyahı da var sen nasıl oldun? Biraz daha iyi misin?
Aynen ya kaç çift ayakkabı var bilmiyorum keza çanta da öyle Allahım affetsin ama ben bu ayakkabıyı alıcam denedim ama almadım. Siyahında gözüm varAyakkabı ve çanta müsriflik değildir ya olmasın bence:))
Ben de başladım her akşam spor yapıyorum 45 dk gün içinde de bol bol yürüyüşİyiyim kuzum, diyete başlamaya karar verdimsiyahı da güzel olabilşr , modeli güzelmiş zaten
Alın gitsin aklımızda duracağına evimizde dursunAynen ya kaç çift ayakkabı var bilmiyorum keza çanta da öyle Allahım affetsin ama ben bu ayakkabıyı alıcam denedim ama almadım. Siyahında gözüm var
Oo süpersin benşm de motivasyona ihtiyacım var diyet bölümüne bakınıyorumBen de başladım her akşam spor yapıyorum 45 dk gün içinde de bol bol yürüyüş
Çok güzel bir kobin olmuş❣❣Bugün ki kombinimizi beyaz bir elbise ile yapalım. Bu tarz bir elbiseyi bu 2 çanta tarzında seçtiğiniz bir renkle kombine edebilirsiniz. Ayağınıza terlik yahut sandalet tercihi kombini şık bir hale getirip tamamlayacaktır. Paylaşmış olduğum sandalet bu yaz çok moda alışverişe çıkıp almadan döndüm. Aklım hala ayakkabıda alsa mıydım almasam mıydım?
Evet ben de baş parmağa geçenini denedim ama bu fotoğrafını paylaştığım diğerine göre marka bir ürün bunu tercih edecektim biraz topuğu da var boyumu da uzatsın biraz napsam ki karar veremedim bak şimdi bu mağazanın ürünlerinde de hiç sorun yaşamadım ayağım öne kayar mı kiAlın gitsin aklımızda duracağına evimizde dursunBen krem renkli olanını kullanıyorum şık ama rahat değil:) Ama değer
Bu arada görseldeki gibi değilde başparmağın geçtiği modelleri deneyin derim çünkü diğerlerinde ayak öne kayıyor malzemeden dolayı ve hoş görünmüyor:)
Günde 300 gr veriyorum maşallah de 70 kiloydum şuan 66.5Oo süpersin benşm de motivasyona ihtiyacım var diyet bölümüne bakınıyorum
Çok teşekkür ederim.Çok güzel bir kobin olmuş
Maşallah, neler yiyorsun menü paylaşımına etkilerler misin beni bir bakayımGünde 300 gr veriyorum maşallah de 70 kiloydum şuan 66.5
Ben takımdan çıktım canım ya ara ara uğruyorum ama takıma gireceksen 4.takım arkadaşları çok iyi ne yediğime gelecek olursak sabah akşam sahanda yumurtaMaşallah, neler yiyorsun menü paylaşımına etkilerler misin beni bir bakayım
Ayak yapısına göre değişiyordur öne kayma durumu benimkiler biraz ince belki bantlar tam tutmamıştır:)Evet ben de baş parmağa geçenini denedim ama bu fotoğrafını paylaştığım diğerine göre marka bir ürün bunu tercih edecektim biraz topuğu da var boyumu da uzatsın biraz napsam ki karar veremedim bak şimdi bu mağazanın ürünlerinde de hiç sorun yaşamadım ayağım öne kayar mı ki
Şimdi internet sitesinden bakayım dedim siyah da sadece 40 kalmış olacak iş mi bu şimdiAyak yapısına göre değişiyordur öne kayma durumu benimkiler biraz ince belki bantlar tam tutmamıştır:)
Her iki şekilde olanı da deneyin öyle karar verin:) Şimdiden güle güle kullanın:)
Şimdi internet sitesinden bakayım dedim siyah da sadece 40 kalmış olacak iş mi bu şimdiAyak yapısına göre değişiyordur öne kayma durumu benimkiler biraz ince belki bantlar tam tutmamıştır:)
Her iki şekilde olanı da deneyin öyle karar verin:) Şimdiden güle güle kullanın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?