Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz daha açar mısınız?az yavaş git derim...
açtımmbiraz daha açar mısınız?
Evet liseye gidiyorum.Allah izin verirse mesleğim hazır sayılır.Tabi ki üniversiteye de gidicem ama mesleki açıdan bir kaygım yok şimdilik hamd olsun.Ben bu yıllarımı sadece eğitime harcamak istemiyorum farklı uğraşalrım olsun dop dolu yaşayayım bu yıllarımı istiyorum.senin okulun derslerin kursların yok mu tatlım,,al sana vaktini dolu dolu harcayacağın uğraşlar. hatta senin boş zamanın bile olmamalı...yoksa liseden sonra evde oturarak geçirdiğin bol vakitlerin olurr :)
acil tıp teknisyenliği okuyorumhazır olan meslek neymiş bakalım
ilgienip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim :)Derslerinde elinde geldigi kadar dolu dolu basarili ol.
Dolu dolu ders calis, sevdigin hayal ettigin meslegi yapmaya calis. Hedeflerin olsun. Hedeflerine dogru yürü, gelecegine yatirim yap. Yabanci diller ögren, bir müzik aleti calmayi ögren. Kültüre ve egitime deger ver. Cünkü Bilgi güctür. Güclü bir insan ömrü boyunca mutlu insandir. Ayaklarin üzerinde durmaya calis...sevgiler canim
haklısınz hocam, benim demek istediğim meslek yönünden ne yönde ilerleyeceğim az çok belli.Farklı şeylere de zaman ayırmak istiyorum :) bu yönde yardım istemiştimlisede okuyosun neticede değil mi..acil tıp teknisyenliği okuyan herkes işe girecek diye bişey yok..her kurum en kaliteli elemanı seciyor. önceliklerini yerine getir sonra istediğin gibi yaşa daha çok zamanın var..akıllı olll :)
sen ne tatli seysin böyle, ablalarinada saygili ve sevgili konusmalar. Cok sevdim senisimdi 16 yas, cok cok güzel bir yas. Tüm hayatin önünde, o hayati cok iyi ama gercekten cok iyi degerlendir.[/QUOTE.]
hakkımdaki güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim :) evet bu yaşta olmaktan liseye gitmekten kısacası lise yıllarımı yaşamaktan mutluyum ve bu yılların çok değerli olduğnu düşünüyorum.Fakat yaptığım tek şey okula gitmek, okula gitmek ve tekrardan okula gitmek.Böyle olmamalı bence ileride lise yıllarımı hatırlarken içinde bir çok şey olsun istiyorum.Aslında bunu hayatımın her dönemi için istiyorum...
Mesela paten süremeye hep bir ilgim vardı ve karar verdim para biriktirip alıcam inşallah.Ve belki klasik gelicek ama gitar çalmak çok istiyorum ve seneye staja gidip az da olsa maaş alıcam, onunlada gitar alıp kursa gitmek istiyorum.Voleybola ilgim var ama gözlük kullanıyorum bu yüzden bunun hakkında yapabileceğim bir şey yok.Dil öğrenme konusuna gelince elimde olsa tüm dilleri öğrenmek isterimmm!Ama önceliklerimi belirledim ilk başta İngilizcemi geliştimeyi düşünüyorum, evde kendim yardımcı kaynaklarla çalışmayı düşünüyorum.Ayrıca her hafta bir gün dışarıda arkadaşlarımla buluşup aktif ve sosyal olmak istiyorum.Ama paten ve sosyal olma isteklerim biraz çakışıyor, ailemden harçlığım dışında para istemek istemiyorum çünkü üni. ve ilk okulda okuyan kardeşlerim var.Böyle keyfi bir istekle onların yükünü arttırmak istemem..Ne yapmak istersin, sen söyle. Yani merakin neye var? Müzik aleti calamadigim icin, benim her zaman en pisman oldugum seydir. Hep imrenirim müzik aleti calanlara. Onun icin cok tavsiye ederim.
Sonra yabanci dil, illaki lazim, gelecekte yurtdisina cikarsin, degisik yerler görürsün, onun icin ingilizce sart.
Saglikli beslen, bol spor yap. simdilik bu kadar aklima gelen...![]()
Lens kullanırsan voleybol için sıkıntı olmaz sanırım, doktorla bir konuş derim :)Mesela paten süremeye hep bir ilgim vardı ve karar verdim para biriktirip alıcam inşallah.Ve belki klasik gelicek ama gitar çalmak çok istiyorum ve seneye staja gidip az da olsa maaş alıcam, onunlada gitar alıp kursa gitmek istiyorum.Voleybola ilgim var ama gözlük kullanıyorum bu yüzden bunun hakkında yapabileceğim bir şey yok.Dil öğrenme konusuna gelince elimde olsa tüm dilleri öğrenmek isterimmm!Ama önceliklerimi belirledim ilk başta İngilizcemi geliştimeyi düşünüyorum, evde kendim yardımcı kaynaklarla çalışmayı düşünüyorum.Ayrıca her hafta bir gün dışarıda arkadaşlarımla buluşup aktif ve sosyal olmak istiyorum.Ama paten ve sosyal olma isteklerim biraz çakışıyor, ailemden harçlığım dışında para istemek istemiyorum çünkü üni. ve ilk okulda okuyan kardeşlerim var.Böyle keyfi bir istekle onların yükünü arttırmak istemem..