Her hafta sonu dışarı çıkıyor

Eşim her hafta sonu akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor kahveye okey oynamaya ya da arabayla geziyolar, veya cafe falan.

Neyse ben hiç bişey demiyorum, gitsin kafasını dağıtsn diye ama bugün bana hiçbişey demeden aramış arkadaşını direkt napıyosun, dışarı çıkalm tamam geliyorum dedi. Bugün de bir sinir geldi, bana söylemeden arkadaşını arayıp gidiyosun dedim,zaten her haftasonu gidiyosun falan baya trip attım, o da şaşırdı ,sen böyle biri değilsin nasıl oldu da böyle tepki veriyorsun diye 😂

Sanırım her haftasonu gitmesi beni içten içe sinir etti , birde o arkadaşları hep bekar, hiç evli arkadası yok,garip geliyor
Bir haftada da sizinle ilgilensin her hafta bekâr hayatı yaşıyor nasıl olsa siz bişey demiyorsunuz diye iyice rahat davranmış

Dedem hep evli adam çok bekar arkadaşıyla takılmalı der😊 kendiside işten eve evden işe gelirmiş ,aile ziyaretleri vs olurmuş tabi ama öncelik hep ailesininmis ki halada öyle 😊
Ben eşimin sürekli çıkmasını istemem şahsen, arada elbette ayrı plan yapılır ama bu bir rutine bağlanmalı, kadında erkekte evine,ailesine zaman ayirmali
Yanlışlıkla sizi alıntıladım çok pardon 🤗
Madem alıntı yaptım yorum da yapayım; akşam çıkması doğru değil bence gün içinde olabilir ben insanların birbirini sıkmasını çok doğru bulmuyorum. Yerinizde olsam ben de bi aktivite bulurdum evden beraber çıkıp , beraber girebilirsiniz mesela. Spor salonu olur arkadaşlarla takılma olur alışveriş olur vs.

Back