- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 323
- 42
- Konu Sahibi Pelinimben
Apartman hayatından tiksinir oldum inanin....yabancilar boşuna müstakil evlerde oturmuyor ...kocanla tartışamıyorsun bile daireler götgöte çocuk bebek konusma sesleri hep birbirimizin evlerindeGünaydın iyi pazarlar herkese...
Sabahın 6 sında koşma ve ağlama seslerine uyandigim için çok gerginim. Eşim de bende çalışıyoruz. Hafta ici sabahın 6 sında yollardayız pazar günü gelse de bi uyusak demeyi iple çekeriz ama yok yok yok .Alt katıma bir aile taşındı gece 12 den sonra çeneleri düşüyor üst katımda 2 erkek çocuğu var .Anlayacağınız gece uykuya dalmada zorlanıyoruz sabah erken kalkmaktan bıktık. Üst komşunun bir ara bebek beşiği sabaha kadar tak tak sesleri çıkartıyordu uslubunca eşim msj attı o konu düzeldi şimdi çocuklar sabahın 6 sinda koşmaya başlıyor yani yatak odam old biliyorlar çocuklarını alıp diğer odalara götüremiyorlar mi?Şuan yazarken çığlık sesleri binaya yayılmış. Bir kaç kere adamı çocuklarıyla gördüm severken laf arasında 'bu çocuk her sabah evin içinde koşturan mi 'dedim adam ses etmedi. Hava boşluğundan cinnet anima gelip eşim le konusuyor gibi laf saymisligim da var napiyim ben şimdi. Lütfen çocuktur demeyin ses dayanılacak gibi değil Uykusuzluktan gözlerim aciyor.