- 14 Temmuz 2023
- 4.862
- 6.317
- 88
- 23
Merhaba kizlar. Ben daha once normal dogum yaptim çok çok zor oldu dogumum iç dış dikiş 1 hafta sonunda zar zor popomun ustune oturdum. Yani baya bir zor dogum oldu çocukta 4 kilo dogdu bide ödemliydi. Dogumdan sonraki gunlerde kaybettim bebegimi. Dogumda zorlandigi için. Simdi hamileyim allaha şükür 13 haftalik doktorumda takipte. Dün dedi ki doguma yaklaşinca sezeryana alalim seni dedi daha oncede çok çektin dedi. Bende tmm dedim saglikla kucagima alayimda onemi yok hic biseyin.
Size sormak istedigim sezeryan dogumda ne gibi iyi ve kötü yanlari var. Dogumdan sonra korse kullaniliyor mu. Ne kadar sürede iyilesiyor yara. Iyilesene kadar yarada aci hissi olup rahatsiz ediyormu. Lutfen ne gibi seyler yasadiysaniz anlatirmsnz korkutmamak icin anlatmadim demeyin.
Size sormak istedigim sezeryan dogumda ne gibi iyi ve kötü yanlari var. Dogumdan sonra korse kullaniliyor mu. Ne kadar sürede iyilesiyor yara. Iyilesene kadar yarada aci hissi olup rahatsiz ediyormu. Lutfen ne gibi seyler yasadiysaniz anlatirmsnz korkutmamak icin anlatmadim demeyin.