- 1 Ekim 2023
- 859
- -613
- 23
- Konu Sahibi pportakall
Yani bende hayvanları severim ama kıl tüyden midem bulanır su bile içemem
Bilemiyorum ikinizde haklisiniz
Bilemiyorum ikinizde haklisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu dediğinize katılmıyorum ben hayvanları severim ama kıldan tüyden acayip rahatsız olurum bı su bile içemem birazda titizlik var tabii.Herkesten vazgeçerim oğlum ve kedimden vazgeçmem . İnsanlar rahatsız oluyor diye kedime de hiçbir kısıtlama yapamam rahatsız olan gelmesin. Handikaplarınızı anlıyorum ama gerçek bir hayvan sever kedi -köpek tüyünden rahatsız olmaz . Sizi de gerçekten seviyorsa basit bir çözümü olan bu konuyu sorun etmez
Öyle insandan hayır gelmez, sutlayin gitsin. Sanki kendileri çok temiz.Arkadaslar Allah bagislasin dünya tatlisi, kocaman, tüylü bir köpeğim var. 5 yildan fazladie beraberiz. Ama tabiki insanin nasil saci dokülüyorsa onunda tüyü dökülüyor. Surekli evi temizliyorum kiyafet icin ayri hali icin ayri koltuk icin ayri tüy temizleyicilerim var. Önceki evlerimde hep beraber yatardik. Şu an odalara mutfags almiyorum koridorda takılıyor. Ama en nihayetinde üstümden falan tüy gelmiyor mu geliyor yatagim tüy olabiliyor. Ve bütün erkek arkadaslarim her defasinda köpeğimin tüyü hakkinda kimi zaman sakayla karisik kimi zaman ciddi bir sekilde söylenir. Titiz olmayan adam bile söyleniyor. Bu arada tabiiki köpegimi seviyorlar oynamasi, taramasi,gezdirmesi, beslemesi hepsi ilgilenmistir. Su an yeni bir iliskiye basladim asagi yukari 1 ay birbirimize gidip geliyoruz kaliyoruz güzel paylasimlarimiz var köpeğimlede ilgilenmeyi cok sever. Ama konusu acilinca ben köpekle yasayamam tuye alisamam diyor hep. Bu mevzu artik beni gercekten üzüyor. Cok asik oldugum bir tane erkek arkadaşım vardı. Kıyafetlerim hep köpeginin tüyü oluyor rahat edemiyorum deyip bana gelmezdi. Baska biri agzim hep köpek tüyü derdi vs... çoğaltılabilir. Yani zaten basta köpeğim oldugunu bunun benim kırmızı cizgim oldugunu hepsi biliyor. Sonrasinda köpekle aynı evde yasanir mi muhabbetleri oluyor. Hep böyle mi olacak.
"Severim ama..." Doye devam edilen hiçbir şey doğru değildir üzgünüm ama sevmek öyle bir şey değil. Ama'sız, fakat'sız bambaşka bir seviyedir..Bu dediğinize katılmıyorum ben hayvanları severim ama kıldan tüyden acayip rahatsız olurum bı su bile içemem birazda titizlik var tabii.
O Zaman eşimizide sevgilimizii de severiz"Severim ama..." Doye devam edilen hiçbir şey doğru değildir üzgünüm ama sevmek öyle bir şey değil. Ama'sız, fakat'sız bambaşka bir seviyedir..
Ayrıca alanını kısıtlayıp koridorda bırakmanız dislamaniz anlamına geliyor ve stresten daha çok tüy döküyordur muhtemelen.. zaten bu mevsimde tüy dökülür bir de önceden sürekli sizinle olan hayvanı bu şekilde uzak tutmanız ekstra tüy dökücü etkili yapıyordur.Arkadaslar Allah bagislasin dünya tatlisi, kocaman, tüylü bir köpeğim var. 5 yildan fazladie beraberiz. Ama tabiki insanin nasil saci dokülüyorsa onunda tüyü dökülüyor. Surekli evi temizliyorum kiyafet icin ayri hali icin ayri koltuk icin ayri tüy temizleyicilerim var. Önceki evlerimde hep beraber yatardik. Şu an odalara mutfags almiyorum koridorda takılıyor. Ama en nihayetinde üstümden falan tüy gelmiyor mu geliyor yatagim tüy olabiliyor. Ve bütün erkek arkadaslarim her defasinda köpeğimin tüyü hakkinda kimi zaman sakayla karisik kimi zaman ciddi bir sekilde söylenir. Titiz olmayan adam bile söyleniyor. Bu arada tabiiki köpegimi seviyorlar oynamasi, taramasi,gezdirmesi, beslemesi hepsi ilgilenmistir. Su an yeni bir iliskiye basladim asagi yukari 1 ay birbirimize gidip geliyoruz kaliyoruz güzel paylasimlarimiz var köpeğimlede ilgilenmeyi cok sever. Ama konusu acilinca ben köpekle yasayamam tuye alisamam diyor hep. Bu mevzu artik beni gercekten üzüyor. Cok asik oldugum bir tane erkek arkadaşım vardı. Kıyafetlerim hep köpeginin tüyü oluyor rahat edemiyorum deyip bana gelmezdi. Baska biri agzim hep köpek tüyü derdi vs... çoğaltılabilir. Yani zaten basta köpeğim oldugunu bunun benim kırmızı cizgim oldugunu hepsi biliyor. Sonrasinda köpekle aynı evde yasanir mi muhabbetleri oluyor. Hep böyle mi olacak.
Ben açıkçası aile üyelerim dışında rahatsızlık duyduğum kişileri hayatımda tutamıyorum, aile üyeleri de mecbur işteO Zaman eşimizide sevgilimizii de severiz
Ama aması var işte temiz olmasa rahatsız oluruz mesela onu kılıyla tuyuyle pohuyla kucaklamayiz
Yani insanız sevsekte rahatsız olabiliriz
İnsan yeri geliyor çocuğunu bile amasız fakatsız sevmiyor. Böyle bir sevgi biçimi yok. Abartılı duygular normal değildir bence."Severim ama..." Doye devam edilen hiçbir şey doğru değildir üzgünüm ama sevmek öyle bir şey değil. Ama'sız, fakat'sız bambaşka bir seviyedir..
Tamam ben zaten "normal" biri değilim, lütfen her konuda yorumumu alıp bunu yüzüme vurmayın artıkİnsan yeri geliyor çocuğunu bile amasız fakatsız sevmiyor. Böyle bir sevgi biçimi yok. Abartılı duygular normal değildir bence.
Ben elimden gelse ailemide silerimBen açıkçası aile üyelerim dışında rahatsızlık duyduğum kişileri hayatımda tutamıyorum, aile üyeleri de mecbur işte
İnsanların rahatsız edici yönlerini, iyi hissettiren yönleriyle tolere edemiyorum sanırım... Ama hayvanlar söz konusuysa tüyü, boku fark etmiyor..
Kusura bakmayın, üye takip edip kişiye özel yorum yapamıyorum, üzgünüm. Yani tekrar yüzünüze vurabilirimTamam ben zaten "normal" biri değilim, lütfen her konuda yorumumu alıp bunu yüzüme vurmayın artık![]()
Bizimde durum öyle. Nereye gitsem yanımda götürürüm. Ona özel taksi tutup (petnakil falan degil ticari taksi) farkli sehirden yanıma getirtmistim. ama bana gelenlerde mi bir sorun var farkli mesleklerden farkli cevrelerden seciyorum bir de benim en bastaki kriterim köpeğimle arasinin iyi olması ona karsı tavrıTabii ki hep böyle olmayacak. Hayatına saçma insanları almayı kestiginde düzgün biri bunu sorun yapmayacaktir.
Benim arkadaşımin kedisi var, Amerika'da yaşayan biriyle tanisti, evlenme yoluna girdi. Adam hep kedinin kızın ailesinin kedisi olduğunu, bu kadar uzak bir yere getirmeyeceğini düşünmüş. O yüzden konusunu bile açmamış. Arkadaşım da hep 'kedim ben nereye gidersem oraya gider zaten. Nişanlım onu ne çok sevdiğimi biliyor' diye düşünür,konusunu acmazdi. Derken bunlar bir gün kedi hakkinda konuşuyorlar, adam getirmek istediğini duyunca şok oluyor. Diyor "ben yolda kedi görsem yolumu değiştiririm, aynı evde yaşayamam. Tüy döker igrenirim, kedi çeviktir korkarim, senin kedin çok büyük" falan filan. Bir de bir alerji hikayesi vardı ama doğru mu bahane mi bilmem.
Sonuç olarak arkadaşım kendi biletinden çok masraf yaptı kedisini dünyanın öbür ucuna götürdü. Gayet de mutluyani eşeğin yoksa sahibinin hatri olduğu için bir şekilde beraber yaşıyorlar. Tabii seven, bencil olmayan insan yapıyor bunu
Yani bende süekli ruloyla aliyorum zaten kiyafetten. Ama yatak koltuk falan illa tüy oluyorYani benim dort kopegim var, tabii ki kiyafetlerimde tüy oluyor asla olmaz demem yalan olur ama kimseyi rahatsiz edecek boyutta olmadi.
Sizinkinin tuyleri acaba biraz daha kiyafere saplanip zor cikan bir yapida oldugu icin fazla mi gorunuyor?
Ha bu arada kopegimden tuyunden vs rahatsiz olan herkes sagdan sagdan çıkışa dogru yol alabilir
Koltuk icin ayri ortu kullaniyorum. Misafir geldiginde kopeklerin yattigi ortuyu kaldiriyorum, mis gibi tertemiz örtü oluyor koltukta.Bizimde durum öyle. Nereye gitsem yanımda götürürüm. Ona özel taksi tutup (petnakil falan degil ticari taksi) farkli sehirden yanıma getirtmistim. ama bana gelenlerde mi bir sorun var farkli mesleklerden farkli cevrelerden seciyorum bir de benim en bastaki kriterim köpeğimle arasinin iyi olması ona karsı tavrı
Yani bende süekli ruloyla aliyorum zaten kiyafetten. Ama yatak koltuk falan illa tüy oluyor
Yok ya ondan degil mesela yataga yatiyor yatakta tüyü kaliyor yoksa öyle tabaktan bardaktan falan değilTaranmasıyla, bakımıyla yeterince ilgilenmiyor musunuz acaba?
İnsanların ağzının içine kadar tüy dolması normal görünmüyor.
Var zaten robotum üstüne nornal süpürgede cekiyirum koltugu yatagi ayri aparatlarla temizliyorum ama ince incede olsa kaliyorRobot süpürge tavsiye ederim tüy sorununu büyük ölçüde çözüyor.