Tabii ki hep böyle olmayacak. Hayatına saçma insanları almayı kestiginde düzgün biri bunu sorun yapmayacaktir.
Benim arkadaşımin kedisi var, Amerika'da yaşayan biriyle tanisti, evlenme yoluna girdi. Adam hep kedinin kızın ailesinin kedisi olduğunu, bu kadar uzak bir yere getirmeyeceğini düşünmüş. O yüzden konusunu bile açmamış. Arkadaşım da hep 'kedim ben nereye gidersem oraya gider zaten. Nişanlım onu ne çok sevdiğimi biliyor' diye düşünür,konusunu acmazdi. Derken bunlar bir gün kedi hakkinda konuşuyorlar, adam getirmek istediğini duyunca şok oluyor. Diyor "ben yolda kedi görsem yolumu değiştiririm, aynı evde yaşayamam. Tüy döker igrenirim, kedi çeviktir korkarim, senin kedin çok büyük" falan filan. Bir de bir alerji hikayesi vardı ama doğru mu bahane mi bilmem.
Sonuç olarak arkadaşım kendi biletinden çok masraf yaptı kedisini dünyanın öbür ucuna götürdü. Gayet de mutlu

yani eşeğin yoksa sahibinin hatri olduğu için bir şekilde beraber yaşıyorlar. Tabii seven, bencil olmayan insan yapıyor bunu