- 23 Şubat 2016
- 72
- 36
- 3
- 30
- Konu Sahibi pembedunya35
-
Benim sonumda öyle olcak büyük ihtimal canımCanim hepsi aynı bir kez işlerini görme kötü olursun hep bana istiyorlar Ben de aynı durumdayım işimden Ayrılacağım
Aynen öyle. Ya kurumsal firmayız diyolar havalarından geçilmiyor. Ama kurumsal şirketin patronu gelip sana ağız dolusu küfür edip salaksın sen aptalsın sen diyip bardaklar kırmaz. Bide bunu yapan bi bayan yaniSakin ol arkadaşım kurumsal olmayan hemen hemen her is yeri ayni ki ulkemizde kurumsal sirket yok denecek kadar az zaten. Karsindaki adamin umrunda degilsin yaptigin is onun icin onemli. Gunluk kapasitenin ustunde calismani isterler bir kere hata yap keserler biletini insan hayati bu kadar degersiz iste. Allah insanligin ne demek oldugunu bilen, merhametli, iyi insanlarla karsilastirsin bizleri.
Ben ne zaman alışıcaaaaamBence çoğu is böyle. İş hayatı da gayet zor.
Ben artık zerre üzülmyorum takmiyorum. He He haklısınız deyip geçiyorum.
Galiba bağışıklık yaptı bende alıştım :/
İş bulayım çıkıcam direk. Aslında iş hazır gibi bişey ama ben insanları yarı yolda bırakıcakmışım gibi hissettiğimden çıkamıyorum sanırımdeğil ama şu an başka imkanınız yoksa idare etmelisiniz.
Valla ağız dolusu küfür ederek de çalışanın tüm çalışma isteğini yerle bir ediyorlarEşimden biliyorum çalîşani şimartmak istememe psikolojisi bu.
Kimsenin senden değerli olmadığını anladigin zaman. Bide hersey zamanla geçip gidiyor. Bugünlerde tarihin tozlu sayfalarında yerini alacak elbet.Ben ne zaman alışıcaaaaam
İş bulayım çıkıcam direk. Aslında iş hazır gibi bişey ama ben insanları yarı yolda bırakıcakmışım gibi hissettiğimden çıkamıyorum sanırım
Henüz onu anlayamadım ne yazık ki...K
Kimsenin senden değerli olmadığını anladigin zaman. Bide hersey zamanla geçip gidiyor. Bugünlerde tarihin tozlu sayfalarında yerini alacak elbet.
O yüzden hiçbişey umrumda değil.
İşimi yapıp çıkıyorum o kadar. İsteyen istediğini düşünsün
Düşünmek mi ? Anında atarlar.önceden çıkacağını haber verirsin, yerine birini bakarlar. bu işler böyledir.
onlar senin yaptığın işi daha az maaşa yapacak birini bulsalar seni düşünürler mi acaba?
Ben çıkarsam uğramam bidaha buraya. İnşallah bundan sonra ki iş yerimde senin kadar şanslı olurumBenim eski işyerim öyleydi.. Nasıl olsa bunun durumu kötü ne kadar maaş verirsek verelim.. ne kadar iş verirsek verelim bize katlanır diyorlrdı..
Saflık benimkide..
Ama sonra dedim bu böyle olmaz.. Kendi haklarımı savunmaya başladım..
Çıktım gittim.. bir dahada gitmedim oraya...
İlk başta bir işyerine girerken.. Kendini o işe mecburmusun gibi hissettirmezsen.. Çokta güzel davranıyorlar.. Şimdiki işyerim çok ama çok iyi.. İnsana adam gibi davranıyorlar..
Düşünmek mi ? Anında atarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?