Her işi kadın mı yapar?

Eşiniz fazlaca rahatlığa alışmış
Buna bir dur demeniz lazım dicem de adam alışmış artık
Şuan sadece tek yapacağınız şey siz bulaşık yaparken örneğin çocuğun dersi varken herşeye yetişemediğinizi
yorulduğunuzu ve yıprandığınızı vurgulamanız.
Ve bunu duymaktan hoşlanmasada devamlı dile getirmeniz !!

Eşinizin içinde babalık duygusu yok gibime geliyor
İnsan isteyerek yapar birde erkek çocuğu babayla zaman geçirme yaşları

Ay Can'ım çok geçmiş olsun inan beni çok etkilendim kesinlikle yaşam tarzımı değiştiricem Allah korusun ya Allah annene şifa versin inşallah
Allah razı olsun tesekkur ederim :( o yuzden esınız sızın kıymetınızı bilsin sonucta cocuk ıkınızın cocugu genç yasta kendını harap etme sinir stres yorgunluk geri dönüşü olmuyor Bır saatten sonra

Ben anlamıyorum ya gerçekten.yani evleniyorsun 2sene sonra çocuk yapmayı kafama koymuşum eşim8.ayda kanıma girip çocuk yapalım diye baskı yaptı.şimdi oğlum 6yaşında birazda problemli bilen bilir mızmız inatçı.eşim işten çıkınca ya arkadaşa takılır ya oyalanır biyerde eve gelir.geldiğinde yemeğini veririm yer dinlenir (20dk telefonla uğraşıyor )çocukla oyna deyince başladı sinirlenmeye.sen ders çalıştır bugünde diyorum yok efendim o senin işin.ya dedim benim niye işim ben çocuk bakmayamı geldim dünyaya tek başımamı bakıcam size hizmet etmek içinmi evlendim dedim.yapmasaydın demezmi bide aldırsaydın deyince kadım sustum.dedimki yok bu normal değil.ileriye gitmiyim sustukça bana sataşıyo laf atıyo.dahada ilgilenmedim ama ben anlamıyorum arkadaşlarımın eşleri eve gelir 2çocuğuna ödev yaptırır ilgilenir bu adama bişey yaptıramıyorum.adamın içinden gelmiyo.herşeyi ben yapıcak yemeği ben yediricem dersini ben yaptırıcam.kendimi saman gibi hissediyorum.arabamız var arabayı sürmeme izin vermez sonrada niye bunalıyosun yine arızaya bağladın diyo.psikatrist dediki bol bol oyun 2gün oynadı tamam bitti.bi kerede top al in çocukla oyna.yok bide bi kızım olsun diyo arada bu hareketlerinle zor diyorum.benmi yanlış düşünüyorum arkadaşlar.bakıyorum milletin kocası daha söylemeden çocuğun yemeğini yedirmeye başlar.ödevini yapar.bikere okadar zorladımki top oynayın diye kendisi sakarlığından topa vurayım diye düştü bana senin yüzünden dedi.kaba Saba konuşuyo bide soğumaya başladım kendimi engelleyemiyorum

Bence eşiniz normal değil. Sanki kendi kendinize yaptınız. Töbe yarabbim. Aldırsaydın dediği çocuk da 6 yaşında aklı yeten artık sevgisinin oluşmuş olması gereken bir evlat. Keşke kararınızdan dönmeseydiniz. Resmen çocuğum olsun büyüsün de benim rahatım bozulmasın derdinde olan biri gibi. Bir de kızı olsun, nasılsa siz bakarsınız, yarın birgün de hem kızım hem oğlum var diye söyler. Sizin işiniz falan değil, babası o mecburen ilgilenecek.

9
Ben anlamıyorum ya gerçekten.yani evleniyorsun 2sene sonra çocuk yapmayı kafama koymuşum eşim8.ayda kanıma girip çocuk yapalım diye baskı yaptı.şimdi oğlum 6yaşında birazda problemli bilen bilir mızmız inatçı.eşim işten çıkınca ya arkadaşa takılır ya oyalanır biyerde eve gelir.geldiğinde yemeğini veririm yer dinlenir (20dk telefonla uğraşıyor )çocukla oyna deyince başladı sinirlenmeye.sen ders çalıştır bugünde diyorum yok efendim o senin işin.ya dedim benim niye işim ben çocuk bakmayamı geldim dünyaya tek başımamı bakıcam size hizmet etmek içinmi evlendim dedim.yapmasaydın demezmi bide aldırsaydın deyince kadım sustum.dedimki yok bu normal değil.ileriye gitmiyim sustukça bana sataşıyo laf atıyo.dahada ilgilenmedim ama ben anlamıyorum arkadaşlarımın eşleri eve gelir 2çocuğuna ödev yaptırır ilgilenir bu adama bişey yaptıramıyorum.adamın içinden gelmiyo.herşeyi ben yapıcak yemeği ben yediricem dersini ben yaptırıcam.kendimi saman gibi hissediyorum.arabamız var arabayı sürmeme izin vermez sonrada niye bunalıyosun yine arızaya bağladın diyo.psikatrist dediki bol bol oyun 2gün oynadı tamam bitti.bi kerede top al in çocukla oyna.yok bide bi kızım olsun diyo arada bu hareketlerinle zor diyorum.benmi yanlış düşünüyorum arkadaşlar.bakıyorum milletin kocası daha söylemeden çocuğun yemeğini yedirmeye başlar.ödevini yapar.bikere okadar zorladımki top oynayın diye kendisi sakarlığından topa vurayım diye düştü bana senin yüzünden dedi.kaba Saba konuşuyo bide soğumaya başladım kendimi engelleyemiyorum

Benim eşim de yemek ders ile ilgilenmez. Ama benim ağırıma gitmiyor bu durum.

Fakat oyun oynar. Hafta sonu isyerine götürür oğlum bunu çok seviyor. Ama bakım vs den sorumlu bakan benim.

Ama çocuğu ile oynayıp zaman geçirmeyen adama2. Çocuk verilmez.

Ben büyük ihtimal çalışmadığım için sorun etmiyorum. O çalışıyor akşam a kadar bende ev işi ve çocuk ile ilgileniyorum bakım konuları vs . ama zaman geçirmeye gelince bakın sizin oglunuzun tüm sorunu bu bile olabilir. Erkek çocuğu için baba çok önemli. Kız içinde öyle ama erkekler de farklı bir durum var. Bende oğlumla top oynarım mesela ama babası ile daha çok keyif alıyor. Alt alta üst uste dalaşıyor lar. Ben istesem de yapamam ki. Zaten benle yaparken hiç keyif de almaz. Bizim oğlumla özel anlarımız sinema gezme tozma. Şarkı söyleme masal okuma gibi. Kuduruk kısmı baba oğul arasında.

Bu arada yemek ile ilgili canım bırak yemesin. Sakın çocuğa yemek yedirme. Ben yemekte mızıkçılık yapınca direk kendi odasına uyumaya gönderiyorum. Yemek yemeye karar verene kadar gelme diyorum. Bir süre bağıra bağıra ağlıyordu sonra çıkıp anne bende yiyicem diyip herkesten fazla yiyor du. Ve sofraya ödül koydum. Tatlı kek yapmayı çok sever benle mesela. Yemeğini bitiren kek yapacak benle derim örnek veriyorum. Benim bir fikrim tabiki bu ama sofra adabı ogrenmeyen çocuğa başka hiçbir konuda uyum ogretemezsinz. Her çocuğun sevmediği bir kaç yemek vardır. Benimki de prasa yemez misal ama öyle bir durum yoksa o yemek bitmek zorunda.

Valla allah içinden versin böyle şeyleri diyorum hep.. Adamın içinde yoksa ne desen dene yaparsan yap yine yapmaz yine yapmaz..
Ben öyle yapıyorum sende yap diyenlerin kocalarının demek ki içinde varmış. Korunmaya bak sen ikinci çocuk için :D

ben hiçbişey yapmıyorum mümkün mertebe.
temizliğe kadın geliyo yemeği de eşime iteledim.
ben de çamaşır bulaşığa bakıyorum
erkek milletine yüz vermeye gelmiyo
Ohh miss valla tabiki yüz verilmiyor ya ama bugün arkadaşıma bile gittim çocuğu okuldan al işim var arkadaşımdayım dedim oda 2saat oturdum yani

Valla allah içinden versin böyle şeyleri diyorum hep.. Adamın içinde yoksa ne desen dene yaparsan yap yine yapmaz yine yapmaz..
Ben öyle yapıyorum sende yap diyenlerin kocalarının demek ki içinde varmış. Korunmaya bak sen ikinci çocuk için :KK70:
Evet onların içinden geliyor sanırım yoksa cinnet geçirttiriyorlar ama beceriksiz gözükmek en iyisi sanırım ya

valla sizin kocanız gibi kayınlar var bende de,
onlar takmışlar benim eşimle çocuğuma.

eşim ilgilenir çocukla, hatta bazen benden fazla.

tutturmuş benim kayınlar, sözde şaka yapıyorlar;
bu çocuk neden baba diye ağlıyor sürekli,
eşimin yemek yedirdiğini falan görünce belli neden baba diye ağladığı falan diyorlar.

bir gün sinirlenip patlıcam haberleri yok.

bence eşin kaybediyor canım, çocuklar o kadar çabuk büyüyorlar ki, çocukla ilgilenmeyen onla oyun oynamayan baba ne bilebilir çocuk hakkında, kendi kendinden çalıyor aslında.
o telefonda geçireceği 20 dakikayı bile çocuğuna ayırsa senin için ne kadar yardımcı olacak halbuki, bir de kendi açısından oğluyla ilişkisi ilerleyecek.
yalnız bu tarz kocalar asıl ergenlikte sıkıntı yaşatırlar gibime geliyor, erkek çocuğu olduğu için.

Allah yardımcın olsun.
senin yerinde olsam kendime güveniyorsam sadece ikinci çocuk düşünürüm.
Ay bencede patlayın böyleleride kışkırtıyor resmen.sizde söyleyin çocuğunu seven var bide gerçekten seven var herkes iyi baba olamaz diyin pis herifler ya sen öküzsün diye eşinizde öküz olacak değilya siz bence ağzınızın payını verin eğer eşiniz sıkıntı yapmıyorsa şakadan laf atın yada

9

Benim eşim de yemek ders ile ilgilenmez. Ama benim ağırıma gitmiyor bu durum.

Fakat oyun oynar. Hafta sonu isyerine götürür oğlum bunu çok seviyor. Ama bakım vs den sorumlu bakan benim.

Ama çocuğu ile oynayıp zaman geçirmeyen adama2. Çocuk verilmez.

Ben büyük ihtimal çalışmadığım için sorun etmiyorum. O çalışıyor akşam a kadar bende ev işi ve çocuk ile ilgileniyorum bakım konuları vs . ama zaman geçirmeye gelince bakın sizin oglunuzun tüm sorunu bu bile olabilir. Erkek çocuğu için baba çok önemli. Kız içinde öyle ama erkekler de farklı bir durum var. Bende oğlumla top oynarım mesela ama babası ile daha çok keyif alıyor. Alt alta üst uste dalaşıyor lar. Ben istesem de yapamam ki. Zaten benle yaparken hiç keyif de almaz. Bizim oğlumla özel anlarımız sinema gezme tozma. Şarkı söyleme masal okuma gibi. Kuduruk kısmı baba oğul arasında.

Bu arada yemek ile ilgili canım bırak yemesin. Sakın çocuğa yemek yedirme. Ben yemekte mızıkçılık yapınca direk kendi odasına uyumaya gönderiyorum. Yemek yemeye karar verene kadar gelme diyorum. Bir süre bağıra bağıra ağlıyordu sonra çıkıp anne bende yiyicem diyip herkesten fazla yiyor du. Ve sofraya ödül koydum. Tatlı kek yapmayı çok sever benle mesela. Yemeğini bitiren kek yapacak benle derim örnek veriyorum. Benim bir fikrim tabiki bu ama sofra adabı ogrenmeyen çocuğa başka hiçbir konuda uyum ogretemezsinz. Her çocuğun sevmediği bir kaç yemek vardır. Benimki de prasa yemez misal ama öyle bir durum yoksa o yemek bitmek zorunda.
canım merhaba benim eşimin oynama şeklide kudurmaca yani boğuşuyolar birbirlerini altına üstüne çıkıyorlar ama benim demek istediğim o değil kalksın bi masal anlatsın aşkım desin ben alıyımmı oğlumu desin gel maç yapalım desin dersine çalıştırsın.yok anca alt alta üst üste birbirlerini boğsunlar böyle oyunmu olur ya.ama bazıları içinden gelip herşeyine koşturuyo onlara imreniyorum

Bence eşiniz normal değil. Sanki kendi kendinize yaptınız. Töbe yarabbim. Aldırsaydın dediği çocuk da 6 yaşında aklı yeten artık sevgisinin oluşmuş olması gereken bir evlat. Keşke kararınızdan dönmeseydiniz. Resmen çocuğum olsun büyüsün de benim rahatım bozulmasın derdinde olan biri gibi. Bir de kızı olsun, nasılsa siz bakarsınız, yarın birgün de hem kızım hem oğlum var diye söyler. Sizin işiniz falan değil, babası o mecburen ilgilenecek.
Aynen öyle şimdiki aklım olda baştan peşin peşin konuşur ona göre anlaşma yapardım 1çocukta kalmaya ben karar verdim ona kalsa ohoo çoktan yapmıştı

Allah razı olsun tesekkur ederim :KK43: o yuzden esınız sızın kıymetınızı bilsin sonucta cocuk ıkınızın cocugu genç yasta kendını harap etme sinir stres yorgunluk geri dönüşü olmuyor Bır saatten sonra
Çok haklısın Can'ım ya sende babanla sık sık konuş Mutlu edin annenizi.evet bugün pek evde durmadım zaten.zıkkım olasıca bombacılarda olmasa nerelere gezicez ama artık biyerede çıkamaz olduk

Eşinizin içinde babalık duygusu yok gibime geliyor
İnsan isteyerek yapar birde erkek çocuğu babayla zaman geçirme yaşları
Ya oğlumda babasına aşık bi görseniz.hep onu taklit ediyo.oğluyla boğuşmayı oynamak sanıyor ama ilgilenmek çok farklı bişey bana göre

Eşiniz fazlaca rahatlığa alışmış
Buna bir dur demeniz lazım dicem de adam alışmış artık
Şuan sadece tek yapacağınız şey siz bulaşık yaparken örneğin çocuğun dersi varken herşeye yetişemediğinizi
yorulduğunuzu ve yıprandığınızı vurgulamanız.
Ve bunu duymaktan hoşlanmasada devamlı dile getirmeniz !!
Evet sayenizde akıl alıyorum daha şimdiden işe yaradı valla Allah razı olsun sizlerden

Back
X