Her işi yarim yamalak yapan ben :((

Kakaolu-sut

İç güveysinden hallice ;)
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
129
84
13
38
Her isim yarim yamalak.hic tam isim yok el isi başlarım yarim birakarim ev isi yaparım supurursem silmem silersem toz almam.Kitaba başlarım 30 40 sayfa okur birakirim.Hatime baslarim yarim kalir ,okula basladim dort dersim var calismiyorumki geceyim.Neden boyleyim yaa :((

Yarım bıraktığınız şeyler yüzünden bedel odemediginiz içindir.
Temizlik yarım kaldığı gün çat kapı misafir gelse ve eviniz utanacaginiz şekilde olsa bir daha yarım kalmaz.
Yada okulu tamamlamadiginiz için kendinize dert edinseniz, isim gücüm yok vs diye, yada çalışmak zorunda kalsanız ama eğitim yetersiz diye is bulamasaniz vs..
Bazi insanlar her şeyi tam yapar bazısı tam yapması için motivasyona gerek duyar.
Bence en motive edici şey de bedel ödemek. Siz de bedel odememissiniz demek.

Hmm disiplinsizlik ve odaklanma sorunu olarak gordum ben
Kendinizi zorlamalisiniz diye dusunuyorum

Yarım bıraktığınız şeyler yüzünden bedel odemediginiz içindir.
Temizlik yarım kaldığı gün çat kapı misafir gelse ve eviniz utanacaginiz şekilde olsa bir daha yarım kalmaz.
Yada okulu tamamlamadiginiz için kendinize dert edinseniz, isim gücüm yok vs diye, yada çalışmak zorunda kalsanız ama eğitim yetersiz diye is bulamasaniz vs..
Bazi insanlar her şeyi tam yapar bazısı tam yapması için motivasyona gerek duyar.
Bence en motive edici şey de bedel ödemek. Siz de bedel odememissiniz demek.
Dogru aslinda surekli amaann yarin yaparim modundayim bu yuzden oluyo biliyorum

Oto kontrolünüz yok. Zorunda bırakılınca yapıyorsunuz değil mi?
İlla birisi hadi xim bunları yapıyorsun şimdi bu saate kadar yetişiyor diyecek.

Yksa evde tembellikten oturuyoruz
Ben de öyleyim

Bi arkadsim var mesela sabah 6 da kalkiyormus calisiyor esi cocugu kahvalti yapmadan cikmazlar evden gece 12 1 de yatiyormus çamaşırı bulasigi colugu çocuğu herseyiyle ilgileniyor kiskanmiyor degilim bende niye yok o enerji ise de gitmiyorum ama yorgunum hep :( kanimi vs ölçtürdum dusukte degil :((((

İnsan problemler yaşıyorsa başka şeylere odaklanamıyor ister istemez beyin o problemlere gidiyor. Belki sizin de önemsemediğiniz am ister istemez aklınıza takılan şeyler vardır?

İnsan problemler yaşıyorsa başka şeylere odaklanamıyor ister istemez beyin o problemlere gidiyor. Belki sizin de önemsemediğiniz am ister istemez aklınıza takılan şeyler vardır?
Ooo hersey benim aklimdadir ondanmidir bilmiyorum ama ben cok takarim herseyi kafaya

Olabilir. Düşüncelerden kaçmak için başka işlere yöneliyoruz ama o düşüncelere daha çok takılıyoruz. en azından ben böyleyim. istemeden kafamı bir şeylere takarım. o an insan anlamıyor ama elindeki işlere de kendini veremiyor maalesef

1. Çok düşünürsen
2. Halin yokken giriyorsun
3. Yapmak istemiyorsan
4. Çok planlarsan
5. Gaza gelip başlıyorsan

Ev işi bitmiyor :) illa yarım kalıyor..
El işi zaten canın istedikce devam edilen bişey ara ara..
Ders konusunda hırs hedef yoksa o da kalır kenarda..
Kitap için yine doğru kitap doğru zamanda okunup bitirilir..

Sizi gerçekten heyecanlandirmayan seçimler mi yapıyorsunuz hayatta.. ne istediğinizi sizi mutlu edecek şeyleri kovalayin.. mecburiyetleri de Rituel e dökün.. istemiyorum ama diye ertelemeyin.. en dağınık insan bile tertemiz evde daha iyi hisseder:)

Ben de hiçbirseyi yarım birakamam :(
Yarım birakırsam aklım sürekli onda olur ve hiç rahat edemem
Bu da zor bi durm bence ama sizinki de kötü

Annem sizin gbi herseyden cabuk sıkılır ve devamıni getirmez

Eskiden o da ben gbiymiş ama son bi iki yıldır herseyi yarım birakıyor:)

Back
X