Her kadin hos görünebilir mi gercekten?

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
Yasim ilerledikce dış görüntüme daha cok takiyorum.
Yanlis belki ama hayatimda kimse yoksa, hayatima girmek isteyen biri de olmuyorsa uzun zamandir demekki guzel, hos bir kadin degilim diye dusunmeye basladim.
Ablami anneme beni abime benzettiler bayramda. Ya da beni ilk kez goren teyzenin lafi kara kiz oluyor. Otomatik dusuncem demekki cirkinim. Abisine benzeyen bir kiz kardes... ilk bakista ten rengim fazlasiyla dikkat cektigine gore esmerim ve cirkinim gibi gibi.
Imkanlarim da var aslinda ama ne yapsam olmaz gibi geliyor. Icimden de gelmiyor esasen.
Her kadin guzel hissetmek ister. Peki oyle degilse bile hos gorunebilir mi

Yanlis belki ama hayatimda kimse yoksa, hayatima girmek isteyen biri de olmuyorsa uzun zamandir demekki guzel, hos bir kadin degilim diye dusunmeye basladim.
Ablami anneme beni abime benzettiler bayramda. Ya da beni ilk kez goren teyzenin lafi kara kiz oluyor. Otomatik dusuncem demekki cirkinim. Abisine benzeyen bir kiz kardes... ilk bakista ten rengim fazlasiyla dikkat cektigine gore esmerim ve cirkinim gibi gibi.
Imkanlarim da var aslinda ama ne yapsam olmaz gibi geliyor. Icimden de gelmiyor esasen.
Abinize benzemeniz erkek gibi olduğunuz ya da çirkin olduğunuz anlamına gelmez. Siz takılacak birşey aramışsınız ve bunu bulmuşsunuz.
Saçınızı makyajınızı veya tarzınızı değiştirin. Durumunuz da varmış zaten neden dert ediyorsunuz ki.

Maddi imkanım var demişsiniz bu kadar rahatsız oluyorsanız gerçekten estetik tavsiye ederim. Ben de burnumla göbeğimi beğenmiyorum mesela, yakın zamanda estetik yaptıracağım. İnsan kendisinde beğenmediği yerlerini değiştirince daha mutlu olacaksa estetik yaptırmalı diye düşünüyorum.

Bende güzellik konusuna takıntılıyımdır yani bunun hayatına birinin girmesi evli ya da bekar olmakla ilgisi yok.eşim beni beğenir ama ben sürekli dış görünüşmle uğraşırım.ben herkes gibi sana moral verip başka şeylere yönel demicem.bence dozunda ufak değişikliklerle her kadın çok daha güzel olabilir

Kaç yaşındasınız?

Maddi imkanım var demişsiniz bu kadar rahatsız oluyorsanız gerçekten estetik tavsiye ederim. Ben de burnumla göbeğimi beğenmiyorum mesela, yakın zamanda estetik yaptıracağım. İnsan kendisinde beğenmediği yerlerini değiştirince daha mutlu olacaksa estetik yaptırmalı diye düşünüyorum.
Ben de dusunmeye basladim zaten

Abin Burak Özçivit ise sorun yok bence. :KK70:

ahaha hayir degil. Yine de mutlu olmazdim

Ailedeki erkek bireye benziyor diye insan çirkin olmaz.

Esmer diye insan çirkin olmaz. Esmer olmak için güneşin altında tavuk çevirme gibi dönüp duruyorum bütün yaz.

Ama kendinize bakın, bakımlı insan kendini güzel hisseder, iyi hisseder.

Ailedeki erkek bireye benziyor diye insan çirkin olmaz.

Esmer diye insan çirkin olmaz. Esmer olmak için güneşin altında tavuk çevirme gibi dönüp duruyorum bütün yaz.

Ama kendinize bakın, bakımlı insan kendini güzel hisseder, iyi hisseder.
Su ekside de bir sey olmasin zaten. Abisine/babasina benzeyen kizlar diye baslik bile var. Bos yere kafaya taktigimi sanmiyorum aslinda :(

Amaan kizim babasinin kopyasi. Ona baktikca esimi goruyorum. Hatta pembe etek giydigi ve basinda kocaman suslu bandanasi oldugu halde erkek demi diyorlar 😂 Asla bana benzemeyecek buna da eminim. Neyse ki kocam yakisikli da kurtariyoruz durumu 😂😂
Sakasi bir yana ben de babama benzerim yeni tanistigim insanlar babami da taniyorlarsa direkt aa sen x hocanin kizi misin ne kadar benziyosunuz derler. Tipimden anlasilir babamin kizi oldugum. Babam mufettis ve bulundugu ildeki butun okullarda epeyce bilinen bir adam. Ucretli ogretmen olarak calistigim okulun muduru daha ilk kez tanismak icin odasina girdigimde babamin kizi oldugumu anlamisti mesela. Cirkin degilim. Kara kizim ama esmer bombayim. 😂 Kendinize guvenin neden cirkin olasiniz yahu? Allahin yarattigi hicbir sey cirkin degildir 💕💕

Abinize benzetilme sebebinin erkeğe benzemenjz değil aranızdaki kan bağı ve insanlar size abinize benzediginizi soylediginde sadece kan bağı kastedilerek söylenmiş bir söz olduğunu bilin.

Abinize benzetilme sebebinin erkeğe benzemenjz değil aranızdaki kan bağı ve insanlar size abinize benzediginizi soylediginde sadece kan bağı kastedilerek söylenmiş bir söz olduğunu bilin.
Hayir bir foto uzerinden bu yorum yapildi. Akn bagi ile ilgisi yok bence. Yani sorun da abime benzemem degil zaten. Kardesim illa ki benzeyecegim. Ama ablama sen annene benziyorsun kardesin abine deyince olumlu bir sey söylenmis gibi hissetmedim ben

Hayir bir foto uzerinden bu yorum yapildi. Akn bagi ile ilgisi yok bence. Yani sorun da abime benzemem degil zaten. Kardesim illa ki benzeyecegim. Ama ablama sen annene benziyorsun kardesin abine deyince olumlu bir sey söylenmis gibi hissetmedim ben
Beni desene benzetenler de oluyo desenize ben çipçirkinim🤭

Su ekside de bir sey olmasin zaten. Abisine/babasina benzeyen kizlar diye baslik bile var. Bos yere kafaya taktigimi sanmiyorum aslinda :KK43:
Onlar zaten böyle düşündürtelim diye açılmış başlıklar.Yapmayın Allah aşkına.Özgüvenleri düşük diye başkasının üstüne basarak rahatlamaya çalışan tipleri dikkate almayın. Özgüven sorunu yaşamak değil mesele, bazısı bunu sizin gibi sadece bir üzüntü olarak yaşar bazısı da diğerlerine saldırır.Güzelliği kabul edilmek için tek yol olarak görmeyi bırakmadan ne yapılsa tam olarak işe yaramaz.Bu konuda daha çok okumanızı tavsiye ederim.Karşıdakinin sizin hakkınızda düşündüğünden çok kendi istekleriniz önceliğiniz olursa zamanla ''ne yapsam yakışmaz'' fikrinden de kurtulursunuz.

Maddi imkanın varsa neden dert ediyorsunuz ki? Öyle güzel operasyonlar yapıyorlar ki (badem göz,yanakları inceltiyorlar,prp vs vs.) Özetle eğer maddi imkanınız varsa kendinizi güzelleştirebilirsiniz

Özgüven?

Abinize benzetmeleri çirkin olduğunuz anlamına gelmez.
Kız kardeşimi babama, beni anneme benzetirler. Annem babamdan güzel ama kardeşim benden güzel :)

Esmer olmanın da çirkinlikle bir alakası yok. Bu sizin güzellik algınızdan kaynaklanıyor.
Esmer güzeli nice kadın, erkek var. Esmer olmak için solaryumda can çekişen insanlar var.

Kendinizi olduğunuz gibi sevin. Bakımınızı yapın, iyi hissettirecekse hafif bir makyaj yapın.
Siz kendinizi beğenip severseniz çevreye yaydığınız enerji de değişir.

Back
X