Her kadin hos görünebilir mi gercekten?

Guzellik goreceli biseydir baana gore cok guzelsindir baska birine cok cirkin insanlarin bu laflarini kafana takma. Tabikide erkek kardesine benzeyebilirsin bende erkek kardesime benzerim cokta yakisiklidir kendisi bunda bisey yok her esmer cirkin diye biseyde yok cok guzel esmer bayanlar var hem esmerin avantajlarida cildi daha gec yaslanir sanslisin

Beni de babama benzetiyorlar ya yüzüm çok erkeksi. O yüzden saçlarımı kısacık kestirmem asla. Yakışıklı oluyorum peşime düşen kadınlarla uğraşamam :KK70:

Beğenmediğiniz yerleri değiştirin ya da neden beğenmediğinizi sorgulayın yani sırf çevredeki insanlar laf etti diye kendinizi değiştirmeyin.

Ben de geçen hafta popomu beğenmemeye başladım. İnternetten alacağım mayoyu giyen mankenin poposu çok güzeldi. Gittim aynadan baktım benimki dümdüz. Popom öyle olunca o mayoyu alıcam :KK70:Bana popo tekniği anlatın lütfen:KK70:Delikanlı bacaklarına sahip olmadan seksi popo için ne yapmayalım? Doğru squat nasıl yapılır? Acil popo lazım lütfen yardım edin keşke kışın yaz için çalışsaydııım:KK70::KK70:

Hayatına birinin girmesi güzel olup olmamanla ilgili değil.

Gayet selvi boylu, hoş bir arkadaşım var ama tavırları falan itici. Hiç sevgilisi olmadı.
Obez sayılabilecek bir arkadaşım var. Manken gibi sevgilisi var. Çocuk ölüp bitiyor buna.

Bence yaydığınız enerji ve auranızla alakalı bu durumlar. Tabii kendinize baksanız daha da iyi olur.

Ben mesela çok güleryüzlüyümdür. Bu da etrafa olumlu bir enerji veriyor. Çok ekmeğini yedim bunun :KK70:

Her kadın güzel değildir. Bazıları güzel bazıları çekicidir. Sempatikligin, gülüşün, yürüyüşün, zekân bir erkeği etkileyebilir. Hatta bir kadının saf oluşu bile erkeğe çekici gelebilir. Sen kendine güvenirsen dimdik durursan bu halin bile seni çekici yapar. Önce kendine güven, kendin için süslen. Ne kara kızlar var erkekleri peşinden koşturan. Esmer olmak çirkin olmak demek değildir. Elindeki malzemeleri iyi kullanmasını bilen her kadın sevilir

Tabii ki görünür. İnsan kendine bakıp özen gösterince, biraz uyumlu giyinince, saçını bile biraz farklı tarayınca daha güzel hissediyor kendini. O da bütün haline tavrına yansıyor. Kendinizle ilgilenin :) hem abiye benzemek de esmer olmak da sorun değil bence.

Yas kac? Durumun varsa niye dert ediyorsun bunu? Her esmer guzel degildir tamam ama her sarisin beyaz tenlide guzel degil yani.. kisaca ten rengiyle ilgisi yok. Ne derler..

Cirkin kadin yoktur, fakir kadin vardir😂

Yas kac? Durumun varsa niye dert ediyorsun bunu? Her esmer guzel degildir tamam ama her sarisin beyaz tenlide guzel degil yani.. kisaca ten rengiyle ilgisi yok. Ne derler..

Cirkin kadin yoktur, fakir kadin vardir😂
+1 al benden de o kadar ya. Bak mesela şu an diyetteyim son iki yılda deli kilo aldım. Birkaç ayda o kiloları verdiğimde biliyorum ki göz altlarım çökecek. Doktorun adlı bile belli şimdiden, aynaya bakıp bakıp kendime kahretmeyeceğim gidip dolgu yaptıracağım. Ama iyi param olsaydı çene, elmacık kemiği dolgusu yaptırır her ay düzenli cilt bakımı yaptırır kendime özel pilates hocası tutardım. Parası olan bir kadın çirkinse ya mağarada yaşıyordur ya kendinden geçmiştir.

Başlığa binaen ise, her Kadın güzeldir bir yalan bence. Gayet de çirkin kadın çok. Ama doğru estetik müdahaleleri ile herkes süper model olabilir. O abine benziyorsun diyen kadınları bilirim. Güzel görseler çok güzelsin falan derler hiç çekinmezler. Ten rengin saçına yakışmıyorsa saç rengini ten rengine uydur. Kaş rengin bile önemli. Ben kumralın bir tık koyusuyum siyaha yakın kaşlarım vardı. Kaşlarımın rengini iki ton açtım ben bile şok oldum. Yüzüm aydınlandı resmen. Anlayandan yardım al.

Ne mantık yahu?
Abi, baba bebek yüzlü olur peruk tak senden benden güzel kadın olur :)
Bebek yüzlü oğlanlar var yani..

Ayrıca güzelliğin ten rengi olmaz.
Ne kızlar bilirim off bundan ne yakışıklı erkek olurdu derim.
Ne erkekler bilirim oha benden güzel derim.
Her durumda çekici ve hoşlar..

Saçlarımı arkadan toplayınca yakışıklı bir erkeğe benzediğimi düşünürüm 😄

Esmer olmak çirkin olmak değil ki ne var kara kız lafında. Bence özgüvenli, duruşunu bilen her kadın hoş ve çekicidir.
Kara kız, kara biber, karamuk, kara böcek lakaplarımdır:KK70:ufak tefekliğim yüzünden de minnak, bücür, yer elması derler :))) benim kendimi köprüden atmam lazım o zaman, babamın da kopyasıyım üstelik, tek almadığım özelliği kelliği:KK48:
Babana benziyorsun dediklerinde gurur duyuyorum çünkü esmerdi, keldi, kara kara çatık kaşları vardı ama aynı zamanda elinden her iş gelen zeki bir adamdı, insan kendini olduğu gibi sevebilmeli, esmerlik çirkinlik demek değildir ki, aynada kendinizi nasıl görmek isterseniz öyle görürsünüz, dediğiniz gibi önemli olan özgüven.

Kara kız, kara biber, karamuk, kara böcek lakaplarımdır:KK70:ufak tefekliğim yüzünden de minnak, bücür, yer elması derler :))) benim kendimi köprüden atmam lazım o zaman, babamın da kopyasıyım üstelik, tek almadığım özelliği kelliği:KK48:
Babana benziyorsun dediklerinde gurur duyuyorum çünkü esmerdi, keldi, kara kara çatık kaşları vardı ama aynı zamanda elinden her iş gelen zeki bir adamdı, insan kendini olduğu gibi sevebilmeli, esmerlik çirkinlik demek değildir ki, aynada kendinizi nasıl görmek isterseniz öyle görürsünüz, dediğiniz gibi önemli olan özgüven.
Bana da babana benziyorsun derler ve babamın tek kaşını almışım :KK8:

Bana da babana benziyorsun derler ve babamın tek kaşını almışım :KK8:
Kaşlar önemli:))) Ben full baba ve baba sülalesine benziyorum, tek benzeyen çocuk da benim, diğer kardeşim pamuk gibidir anneme benzemiş, pamuk gibi de bir adamla evlendim kızım da babasının klonu oldu, annem dahi kızımı kara koyunun ak kuzusu diye seviyor:KK70:böyle yazınca benim kesin atlamam şart oldu köprüden :)
Esmerlik güzeldir ya, yazın bronzlaşmak için çok efor sarf etmeye gerek kalmıyor, yüzünüz biraz yanınca alın size doğal fondöten :))
Belki ilk bakışta görünüşünüz önemlidir lakin kadın-erkek ilişkilerinde de, dostluklarda da karakter ve zeka güzellikten ağır basmaya başlıyor, dış görünüş bir yere kadar, ki herkese uzun ömür dilerim, 40'ı devirince Ahu güzel olsanızda yer çekimine yenik düşüyorsunuz sarkıyor her yer :)

Bence maddi gucunuz varsa kendinuze bakim/estetik her neye ihtiyac duyuyorsaniz yapin. Insanin kendini guzel bakimli ve dinc hissetmesi cok onemli. Esmer oldugunuz icin kendinizi guzel bulmamaniz sacma. Guzelligin ten rengiyle alakasi yok. Guzellik konusunda benimde son zamanlarda bu tarz komplekslerim olustu gerci. Yastanmi kaynakli yoksa evde kucuk cocuk karnimda bebek uzun zamandir bakim yapamadigim icinmi bilmiyorum ama acayip bakimsizlastim ve artik kendimi guzel bulmuyorum. Isin ironik tarafi kendime ceki duzen vermek icin bir caba da sarfetmiyorum. Kendimle su siralar ovundugum tek sey fizigim oda yakinda alacagim kilolar ve buyuyecek olan gobegim yuzunden bozulacak.

Kaşlar önemli:))) Ben full baba ve baba sülalesine benziyorum, tek benzeyen çocuk da benim, diğer kardeşim pamuk gibidir anneme benzemiş, pamuk gibi de bir adamla evlendim kızım da babasının klonu oldu, annem dahi kızımı kara koyunun ak kuzusu diye seviyor:KK70:böyle yazınca benim kesin atlamam şart oldu köprüden :)
Esmerlik güzeldir ya, yazın bronzlaşmak için çok efor sarf etmeye gerek kalmıyor, yüzünüz biraz yanınca alın size doğal fondöten :))
Belki ilk bakışta görünüşünüz önemlidir lakin kadın-erkek ilişkilerinde de, dostluklarda da karakter ve zeka güzellikten ağır basmaya başlıyor, dış görünüş bir yere kadar, ki herkese uzun ömür dilerim, 40'ı devirince Ahu güzel olsanızda yer çekimine yenik düşüyorsunuz sarkıyor her yer :)
Bazı densizler yüzünden bende kendimi hiç beğenmezdim ama zamanla hem kendimle barışıp hem kendime yakışanı öğrenince çok güzel bulmaya başladım. O kadar erkeğe benziyorum tek kaştım desem de mütevazi olamayacağım ama güzel ve çekici biriyim 😅 Hatta kendimle fazla barıştım galiba ki erkek arkadaşıma bebeklik fotoğrafımı gösterdim (doğduğumda olay olmuşum saçlı, kıllı, esmerim diye) benimle üremeye çalışırsan sonuç böyle bir şey olacak diye 😂

Esmerlik çirkinlik değil ki
İyi makyajla bomba olursunuz, acaip highlighterlar var mevsimi de geldi hiç kullandınız mı?

Bir de bu kadar esmer degilsinzidir eminim, videoyu ceken Hint ama brown girl friendly makeup yazarsaniz iyi seyler cikiyor:

Son düzenleme:
Esmerim ve babama benziyorum.
Gören herkes babasının fotokopisi der ,cok hosnutum bu durumdan babami seviyorum ona benzemek bana gurur veriyor.
Annem beyaza yakın buğday tenli görenler annemi cok beğenir,neden anneme benzemedim diye kendimi hic yerden yere atmadım. Kendinizi üzmeyin,eminim guzelsinizdir.

Ben de bronzlaştım beyaz, nar çiçeği, pembe renk giyiyorum oluyor bronz/esmer tene
Bir de altın renkli takıları tavsiye ederim beyazları solgun, esmerleri parlak gösteriyor

Bu ayakkabi mesela bronz tende gayet olmus:

https://www.desa.com.tr/bej-mavi-arianna-kadin-deri-topuklu-sandalet-2010042651

a.jpg
Soyle bir renk de bronz tende patlar:

https://malaikaraiss.com/product/pierced-collier/

2277017

Bir de yazin daha fresh renkte bir dudak yapin:

http://bygeorgiagrace.com/2018/04/tom-ford-lip-lacquer-review-swatches/

2277018
c.jpg

Havali gozluk, askili beyaz bluz, bomba makyaj, klas ayakkabi giyin bu renklerde bunlara benzer yeminle sokagin tozunu atarsiniz. Esmer/bronz tenler icin acaip makyaj urunleri var, ben de ya gelsem de bronzlassam diye bekliyorum:KK200: Cirkin kadin yok inanin, giyinmesini bilmeyen kadin var. Tavsiyem ten rengi size yakin unlu kadinlara bakin, stilini sevdiginiz varsa oyle giyinin. Beni Asla Vazgecmemdeki Iclale benzetiyorlardi :olamaz:onun giydigi tipte seyler aldim degisiklik olsun diye, denemek icin basbayagi oldu.

Son düzenleme:
+1 al benden de o kadar ya. Bak mesela şu an diyetteyim son iki yılda deli kilo aldım. Birkaç ayda o kiloları verdiğimde biliyorum ki göz altlarım çökecek. Doktorun adlı bile belli şimdiden, aynaya bakıp bakıp kendime kahretmeyeceğim gidip dolgu yaptıracağım. Ama iyi param olsaydı çene, elmacık kemiği dolgusu yaptırır her ay düzenli cilt bakımı yaptırır kendime özel pilates hocası tutardım. Parası olan bir kadın çirkinse ya mağarada yaşıyordur ya kendinden geçmiştir.

Başlığa binaen ise, her Kadın güzeldir bir yalan bence. Gayet de çirkin kadın çok. Ama doğru estetik müdahaleleri ile herkes süper model olabilir. O abine benziyorsun diyen kadınları bilirim. Güzel görseler çok güzelsin falan derler hiç çekinmezler. Ten rengin saçına yakışmıyorsa saç rengini ten rengine uydur. Kaş rengin bile önemli. Ben kumralın bir tık koyusuyum siyaha yakın kaşlarım vardı. Kaşlarımın rengini iki ton açtım ben bile şok oldum. Yüzüm aydınlandı resmen. Anlayandan yardım al.
Ne yaparsan yap ama hizli kilo verme sindirerek ver.. benim elimde olmayan sebeplerden son gebeligimde fazla kilo kaybettim.. inan hayatimda ilk kirisikligimi o zaman gordum.. eninde sonunda cikacak kirisiklik ama boyke birden pat diye cikmaz. 1 dirhem et neden 1000 ayip orter anlamis oldum😂

Bazı densizler yüzünden bende kendimi hiç beğenmezdim ama zamanla hem kendimle barışıp hem kendime yakışanı öğrenince çok güzel bulmaya başladım. O kadar erkeğe benziyorum tek kaştım desem de mütevazi olamayacağım ama güzel ve çekici biriyim 😅 Hatta kendimle fazla barıştım galiba ki erkek arkadaşıma bebeklik fotoğrafımı gösterdim (doğduğumda olay olmuşum saçlı, kıllı, esmerim diye) benimle üremeye çalışırsan sonuç böyle bir şey olacak diye 😂
Konu sahibesi de dış seslere aldırış ettiği için kendini güzel bulmuyor, çocukluğumdan itibaren sevimli küçük bir bıcırık gibi sevildim, yani bana ayyy çok güzel bir kız diye yaklaşmadı teyzeler, aayyyy ne şirin, erkek mi diye sorulan bir çocuktum, o kadar erkeğe benziyordum ki bizim zamanımızda ilkokula başlarken verem savaş dispanserinde verem aşısı yapılma zorunluluğu vardı, kızlara omuz bitimine, erkeklere dirseğe yakın yapılırdı aşı, benim aşım dirseğe yakın :KK70:demem o ki insanların söylediklerine takılan biri olsaydım kendimde ten rengimden başlayarak sizin tek kaş:))) bende yekpare:)) kaşım, bir buçuk metrelik boyum, fotoğraflarda benden önce atlayan ön dişlerim derken depresyona girmem gerekirdi lakin ben kara biber, minnak, bücürük diye sevilmeleri ne kadar şirinim herkes beni seviyor diye algıladım belki karakterimdendir bilmiyorum :)) kendimi de hep çok sevdim, öyle canım kendim deyip benden güzeli yok edalarında aynada kendimi öpmüyorum ama bakınca çirkin bir kadın da görmüyorum.

Benim kiz da babasinin kopyasi, hem kara hem de tatar tipli 😂
Bence dunyanin en guzel kızı o 😍
Salma Hayek de minnak kara bisey, ama bence dunyanin en guzel kadini, idol alin onu 😊

Back
X