Her kadin hos görünebilir mi gercekten?

esmer demek cirkin demek degildir. esmer guzeli diye bir sey var.

Bu arada esimde beni cok abime benzetir hic cirkin oldugum icin benzettigini düşünmemiştim.

Yasim ilerledikce dış görüntüme daha cok takiyorum.
Yanlis belki ama hayatimda kimse yoksa, hayatima girmek isteyen biri de olmuyorsa uzun zamandir demekki guzel, hos bir kadin degilim diye dusunmeye basladim.
Ablami anneme beni abime benzettiler bayramda. Ya da beni ilk kez goren teyzenin lafi kara kiz oluyor. Otomatik dusuncem demekki cirkinim. Abisine benzeyen bir kiz kardes... ilk bakista ten rengim fazlasiyla dikkat cektigine gore esmerim ve cirkinim gibi gibi.
Imkanlarim da var aslinda ama ne yapsam olmaz gibi geliyor. Icimden de gelmiyor esasen.
Her kadin guzel hissetmek ister. Peki oyle degilse bile hos gorunebilir mi

Birincisi esmerlik candır, daha geç yaşlanır esmer ten
İkincisi çirkin kadın yoktur, özgüvensiz kadın vardır
42 yaşında ve 78 kiloyum, normal olarak yaşlanıyorum da ancak benden 7 yaş küçük ve magazin kapaklarından fırlamış gibi bakımlı kardeşimden daha alımlı olduğumu söyler herkes ki pek bakımlı değilim, milyonda bir makyaj yaparım mesela. Bunun tek sebebi kendimi tanımam, neyin yakıştığını bilmem ve özgüvenim. Üstelik kocaman bir burnumda var:))) kendini seveceksin arkadaşım hoş görünmenin ilk şartı bu

Yasim ilerledikce dış görüntüme daha cok takiyorum.
Yanlis belki ama hayatimda kimse yoksa, hayatima girmek isteyen biri de olmuyorsa uzun zamandir demekki guzel, hos bir kadin degilim diye dusunmeye basladim.
Ablami anneme beni abime benzettiler bayramda. Ya da beni ilk kez goren teyzenin lafi kara kiz oluyor. Otomatik dusuncem demekki cirkinim. Abisine benzeyen bir kiz kardes... ilk bakista ten rengim fazlasiyla dikkat cektigine gore esmerim ve cirkinim gibi gibi.
Imkanlarim da var aslinda ama ne yapsam olmaz gibi geliyor. Icimden de gelmiyor esasen.
Her kadin guzel hissetmek ister. Peki oyle degilse bile hos gorunebilir mi

ayyy bana da derlerdi kara kız diye 🤦🏽‍♀️ Böyle insana övgü mü sövgü mü belli olmayan bi şey. Ben iyi niyetli bulmuyordum. Malum ortadoğu ülkesiyiz ve beyaz ten güzel olmanın ilk şartı gibi bi şey düşünüyor bu kocaman teyzeler.

kız güzelse bile, beyaz tenli diye vurguluyorlar falan dikkat ettim de. Ayrı bi özellik gibi.

fosil yaşına gelmiş teyzeler boşverin. Her kadın hoş görünebilir tabii ki. Bir kadını bi erkek beğenmez ama diğer erkek hoş bulabilir. çirkin ve güzelin net bi tanımı yoktur.

herkes güzeldir bence. Birini 100 kişi çirkin bulabilir ama o kişi, 101. kişiye göre dünyanın en güzel en yakışıklı insanı olabilir mesela. Sevdiğinin seni nasıl gördüğü önemlidir. Dışarıdaki beni beğense ne beğenmese ne

Ne var bunda ben de babama benziyorum ve kendimi çirkin bulmuyorum. Bir kız çocuğu babasına abisine amcasına hatta dedesine bile benzeyebilir gayet normal. Bu sizi çirkin yapmaz. Esmer olmak için insanlar sahilde yanıyor solaryuma giriyor ayrıca ben de esmerim akdeniz ülkesinde yaşıyoruz sonuçta. Bakım her şeyi halleder siz kendinizi salmissiniz anladığım kadarıyla

Sizi anlıyorum.Evet çok isteseniz estetik yaptırmanın da sonu yok yanak dudak burun göğüs...göz rengi değiştiren ameliyat bile var. Evet çok taksanız spor diyet..ne kadınlar var güzelliği geçtim, kas güçleri muazzam.
Evet cilt bakımları,ipek kirpikler,saçlar,makyaj,giyim hepsine paranız yetebilir.
Ama sizi şurada anlıyorum: bir tek saçım kötü yoksa mis gibi kadınım desek gidip saçımızla uğraşacağız.Yahu şu popom yuvarlak olsa taşım taş desek haftanın 7 günü spor yapacağız.ama belli ki bir şeyleri değiştirmekle “güzel” olacağımıza inancımız yok.

Yorumlari okuyunca isil isil esmer bir ten arzular oldum. Insanlar bosuna o kadar tatil beldelerine gidip bronzlasmaya calismiyor heralde. Esmer ten candir parlakliktir saglik gostergesidir. Birde cogu uyelerin dedigi gibi galiba hos gorunmenin en buyuk etkeni kendine yakisani giyinmektir ve dogru makyaj kesinlikle.

Ay hani bazen kamerayı açarsınız da aslında önkamerada kalmıştır ya, heh saçlarım ensede topluyken birden ön kamera açıldığında ''Aa babamm'' diyesim geliyor, o derece benziyorum, ama sık sık da iltifat alırım yanii:KK53::KK53: Şaka bir yana, güzellik kavramı çok göreceli. Ben mesela Beren Saat hayranıyım,arkadaşım için ise sıradan bir tipte. Veya Hande Erçel en beğendiğim kadınlardan biri, ama bazıları için çirkin derecede alay konusu oldu. Vs, vs. Ama elbette ki kadın güzel çirkin gibi kalıplara sokulamayacak kadar donanımlı bir canlı, güzellikten daha önemli meziyetleri olan biz kadınlar hepimiz çok güzeliz, iş kendimizi sevmekte ve tabi ki bakımlı olmakta 🌼🌸

Back
X