- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.543
- 798
- Konu Sahibi Latinachica
Esmer hatta siyahi ne güzel kadınlar var kadın olduğum halde bir of çekiyorum 
doğru giyim ve makyajla çirkin kadın kalacağına inanmıyorum. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasim ilerledikce dış görüntüme daha cok takiyorum.
Yanlis belki ama hayatimda kimse yoksa, hayatima girmek isteyen biri de olmuyorsa uzun zamandir demekki guzel, hos bir kadin degilim diye dusunmeye basladim.
Ablami anneme beni abime benzettiler bayramda. Ya da beni ilk kez goren teyzenin lafi kara kiz oluyor. Otomatik dusuncem demekki cirkinim. Abisine benzeyen bir kiz kardes... ilk bakista ten rengim fazlasiyla dikkat cektigine gore esmerim ve cirkinim gibi gibi.
Imkanlarim da var aslinda ama ne yapsam olmaz gibi geliyor. Icimden de gelmiyor esasen.
Her kadin guzel hissetmek ister. Peki oyle degilse bile hos gorunebilir mi
Yasim ilerledikce dış görüntüme daha cok takiyorum.
Yanlis belki ama hayatimda kimse yoksa, hayatima girmek isteyen biri de olmuyorsa uzun zamandir demekki guzel, hos bir kadin degilim diye dusunmeye basladim.
Ablami anneme beni abime benzettiler bayramda. Ya da beni ilk kez goren teyzenin lafi kara kiz oluyor. Otomatik dusuncem demekki cirkinim. Abisine benzeyen bir kiz kardes... ilk bakista ten rengim fazlasiyla dikkat cektigine gore esmerim ve cirkinim gibi gibi.
Imkanlarim da var aslinda ama ne yapsam olmaz gibi geliyor. Icimden de gelmiyor esasen.
Her kadin guzel hissetmek ister. Peki oyle degilse bile hos gorunebilir mi
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardırEsmer hatta siyahi ne güzel kadınlar var kadın olduğum halde bir of çekiyorumdoğru giyim ve makyajla çirkin kadın kalacağına inanmıyorum.
![]()
Bir de şey var sarışının adı esmerin tadı nihehehehÇirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
Doğrudur bende esmerimBir de şey var sarışının adı esmerin tadı niheheheh![]()
Ben deDoğrudur bende esmerim