Doğuma Hazırlık Her kafadan çıkan sesler!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kedidirkedi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
7
1
Merhaba arkadaşlar. 20.haftamıza girdik, artık yavaş yavaş ne almamız gerektiğini listelemeye başladık. Evimiz dubleks olduğu için kafam allak bullak oldu. Büyüyünce kullanabileceğim yanı korumalı sabit bir yatağımız olduğu için ahşap beşiği gereksiz buldum. Bir akrabamızdan gelen oto koltuğu, bebek arabası ve içi yataklı oyun alanı da mevcut. Onun için park beşik alırsam aynısı olmuş olacak. Odamıza koymak için sepet beşik düşünüyorum. 1 yaşına kadar kullanılıyormuş sanırım. Aşağıya da kimisi ana kucağı al yeter diyor. Kimisi park beşik al diyor. Portatif beşiklerden düşündüm o da 6 aydan sonra tehlike arz edebilirmiş bebek hareketlenince. İlk bebiş. Kafamız karmakarışık oldu. Önerisi olan var mıdır acaba :KK43:

Bebekten bebeğe değişir hareketlenme durumu, benim kızım 8-9 aylık olana kadar (hatta daha bile fazla olabilir) kımıldamadan yatardı.
İlk aylar nereye koyarsan orda yatar özel birşeye gerek yok. Ben ana kucağına koyamazdım daha minicik iki büklüm oluyordu koltuk üstünde ya da yatağında yatırdım.
Bence doğsun ihtiyacına göre alırsın nasıl olsa yatacak bir yatağı var. Belki yaramaz olur salıncak tarzı birşey istersin vs. ona göre karar verirsin. Acele etme doğunca alışveriş yapmak daha keyifli..

aynı sıkıntı bende de var benim evde dublex ben üst kata yatak odasına eltimin büyüyebilen beşiğini aldım. 9ay onu kullanıcam alt kata kendi odasına sabit ahşap beşik alacağım. Salon için de park yatak alacağım. Biz böyle halletmeye karar verdik.

X