Muhakkak..
Hayırlısı.. Çok farklı bir acı ne bileyim işte ya tanımlayamıyorum. İyi mi kötü mü bilemiyorum.
İnşallah. Dua ediyorum..
Amin, teşekkür ederim. Yarına nefes alacağımızın garantisi yok ki. Yine de insanız ilerisi için planlar yapıyoruz, sonra da hayallerimizin enkazında yeni hayatla kuruyoruz..
Giderdim, sevdiğim adamı bulabileceğime inansaydım eğer. Şimdi kalkıp gidemem. Çünkü o hayatını düzene koydu.. Bir kere cesaret etmişken, tekrar dönemem. Eğer birgün gidersem asla barışmak için değil, yüzüne veda etmek için ölmeden son kez görmeye HAKKIM OLDUĞU İÇİN giderim. O yapmadı, ben yaparım.
Bugün dilimden, elimden dökülen her kelime miğdemi kasıyor acıdan.. Çünkü ben bugün yanımda en sevdiğim adamın ömrüne feda olmaya EVET diyecektim. O yüzden bu karamsarlığım, bugünü de atlattım mı geçecek..
O adam çok değişmiş

Beni yolumdan, mutluluğumdan döndürmüş kendi hayatını yola koyma pahasına..
Teşekkür ederim güzel yorumun için lakin o kadar umutlu değilim..
Öyle kötü bir sabaha uyandım ki bugün, rüyamda gelmişti adamım. özür dilendi ailelerden, nikah kıyıldı düğünüm oldu.. Ayrıldığımızda kestirdiğim saçlarım değil eski uzun saçlarım vardı tam istediğim gibi bir topuz yapıldı, makyajım yapıldı, bir gelinlik o kadar mı güzel olur, güzeldim işte. Olmayacak düğünümü gördüm. Çok mutluydum.. Uyandığım için kızdım kendime..
Ağladım günler sonra.. O bile rahatlatmadı.
İçim bi huzursuz bugün bitsin istiyorum sadece.