- Konu Sahibi Nazenin1905
valla kızlar ne kül ne kömür olmamak lazım. anka kuşu değilim ki ben küllerimden yeniden doğayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güldürdün gerçekten :)))
insan kül olmuş gibi hissetmeden yeniden doğmuyor, sabır sabır sabır... :)
tesbih çekmiştim ben bir ara gerçekten iyi gelmişti. birkaç dua daha var kısa ve rahatlatıcı. :) ama yani aşk acısı için demiyorum, bende annem yüzünden çekmeye başlayacağım yakında sanırım yine :)))
Burada buna benzer bir çok konu okudum. Hiç görmediğim insanların acısını paylaştım. Halime hep şükrettim.. Bu konuyu açmak bana da nasipmiş demek ki..
Düğünüme 6 ay kala nişanı attım..
İçimde koca bir boşluk var şimdi. Çeyizlerime bakıyorum, hayallerime bakıyorum. Büyük heyecanlarla fotoğraflarına baktığım gelinliklere bakıyorum. Hepsi ardımda kaldı şimdi..
Bi yanımda deli gibi sevdiğim, 6yılımı verdiğim adam, bir yanımda soru işaretleri.
Ne ona ne de kendime hiç güvenim kalmadı. Bende herşeyden vazgeçtim..
Ortalık çalkalanıyor şimdi duyan arıyor, konuşamıyorum bile. Boğazımda koca bir yumru, yutkunamıyorum. Tek bir kelime, tek bir şarkı bütün günü bana zehir ediyor.
Yüzüğümü çıkardım, izi var şimdi parmağımda. O ize her dokunduğumda nefesim kesiliyor.
Ama kapatmadım kendimi odalara, tam tersi işe erken gidip geç çıkıyorum insanlara karışıyorum. Yeri geliyor kahkaha da atıyorum. Söz verdim kendime düşmek yok. Buda geçecek.. Babam var arkamda dağ gibi.. Onun için tutunacağım.
Severek vazgeçmek zormuş, bunu anladım. Yüzünü bile göremedim son kez.. Telefonda helallik istedim o kadar. Annesini babasını arayamaya cesaret edemiyorum. Onlarında gözünde yaş, bana söyleyecek birşey bulamıyorlar.
Kaderimse tekrar buluruz belki birbirimizi? Çünkü farkındayız kimse olamaz biz gibi..
'Hep geçer diyorlar ya olric.. Sence geçer mi ? Geçer elbet efendim; bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer. Ama mutlaka geçer ...
Burada buna benzer bir çok konu okudum. Hiç görmediğim insanların acısını paylaştım. Halime hep şükrettim.. Bu konuyu açmak bana da nasipmiş demek ki..
Düğünüme 6 ay kala nişanı attım..
İçimde koca bir boşluk var şimdi. Çeyizlerime bakıyorum, hayallerime bakıyorum. Büyük heyecanlarla fotoğraflarına baktığım gelinliklere bakıyorum. Hepsi ardımda kaldı şimdi..
Bi yanımda deli gibi sevdiğim, 6yılımı verdiğim adam, bir yanımda soru işaretleri.
Ne ona ne de kendime hiç güvenim kalmadı. Bende herşeyden vazgeçtim..
Ortalık çalkalanıyor şimdi duyan arıyor, konuşamıyorum bile. Boğazımda koca bir yumru, yutkunamıyorum. Tek bir kelime, tek bir şarkı bütün günü bana zehir ediyor.
Yüzüğümü çıkardım, izi var şimdi parmağımda. O ize her dokunduğumda nefesim kesiliyor.
Ama kapatmadım kendimi odalara, tam tersi işe erken gidip geç çıkıyorum insanlara karışıyorum. Yeri geliyor kahkaha da atıyorum. Söz verdim kendime düşmek yok. Buda geçecek.. Babam var arkamda dağ gibi.. Onun için tutunacağım.
Severek vazgeçmek zormuş, bunu anladım. Yüzünü bile göremedim son kez.. Telefonda helallik istedim o kadar. Annesini babasını arayamaya cesaret edemiyorum. Onlarında gözünde yaş, bana söyleyecek birşey bulamıyorlar.
Kaderimse tekrar buluruz belki birbirimizi? Çünkü farkındayız kimse olamaz biz gibi..
'Hep geçer diyorlar ya olric.. Sence geçer mi ? Geçer elbet efendim; bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer. Ama mutlaka geçer ...
Teşekkür ediyorum herkese, evet ismim Ezgi.
Günler zor geçmiyor çok şükür, çalışmam çok büyük etken.
Bazı zamanlarda sızlıyorum o kadar.. Oda geçecek elbette. Az hasarla atlatıyorum bu çok önemli.
Rabbim kimseye yaşatmasın, ettiğiniz her dua size kat kat dönsün inşallah..
Teşekkür ediyorum herkese, evet ismim Ezgi.
Günler zor geçmiyor çok şükür, çalışmam çok büyük etken.
Bazı zamanlarda sızlıyorum o kadar.. Oda geçecek elbette. Az hasarla atlatıyorum bu çok önemli.
Rabbim kimseye yaşatmasın, ettiğiniz her dua size kat kat dönsün inşallah..
Allah yardımcın olsun canım. Ben de senin gibi atlatırım inşallah...
Konunu ilk defa şimdi okuyorum. N e desem bilemedim. ilk defaiçinde böyle bir sevgi barındırırken aynı zamanda bu kadar güçlüsünü gördüm. çok cesursun. daha sonra kat be kat üzülmektense cesur davranmışsın. Allah yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısı.
Teşekkür ediyorum. Bende yeni yeni keşfediyorum kendimi.
Meğer ne kadar güçlüymüşüm..
Ben de onsuz yaşayamam,ölürüm diyordum.
Ölünmüyormuş. Ne o öldü ne ben.![]()
Göz yaşları içinde okudum konunu, inan çok üzüldüm, ben nişan atmadım ama benzer bi durum yaşadım, bana bunları yaşattığı andan itibaren onu asla sevmiyorum ama ben bitti, sen beni hiç sevmemişsin dedikten sonra hiç bi şekilde geri dönüş yapmamasını düşündükçe hala içime sindiremiyorum olanları, bi gün önce ben seni senin beni sevdiğinden çok daha fazla seviyorum derken bi gün sonra herşeyden vazgeçebilmesini sindiremiyorum içime, anlam veremiyorum bi türlüAllah'ım karşımıza sevebileceğimiz ve bizi sevebilecek kişileri çıkarır inşallah.
Ezgim canım benim biliyorsun düğün hazırlıgından kosturmadan gelip ugrayamıyorum sayfamıza buraya ..
Ama aklımdasınız diyorum nasıl acaba iyimi kendi için iyimi gibisinden .. Geçen İzmirdeydik Mehmetle gelinlik için,, sokaklarda bakınıyorum olurda Ezgiyi görürüm diye :)
Canım benim hakkında hayırlısı diyorum her zaman çok fazla okuyamadım haberim yok .. Gelişme varmı bilmiyorum ama inşallah güzel şeyler olur .
Kendine çok iyi bak .. Önce sen değerlisin bu hayatta ^Kendin ..
Görüşmek üzere![]()
Ezgim canım benim biliyorsun düğün hazırlıgından kosturmadan gelip ugrayamıyorum sayfamıza buraya ..
Ama aklımdasınız diyorum nasıl acaba iyimi kendi için iyimi gibisinden .. Geçen İzmirdeydik Mehmetle gelinlik için,, sokaklarda bakınıyorum olurda Ezgiyi görürüm diye :)
Canım benim hakkında hayırlısı diyorum her zaman çok fazla okuyamadım haberim yok .. Gelişme varmı bilmiyorum ama inşallah güzel şeyler olur .
Kendine çok iyi bak .. Önce sen değerlisin bu hayatta ^Kendin ..
Görüşmek üzere![]()