• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her masal mutlu sonla bitmezmiş..

Facebook şifremi değiştirmişti, onun bahanesine mesaj attım geri ver gibisinden.. Konu konuyu açtı.. Zaten mesajlarında o kadar belli ki hissizliği, salağım ya duymadan rahat edemiyorum..
Bırak bu işleri artık hayatına bak, büyü biraz. İnsan kal ama bitir kafandan çıkar. Böylece sadece kendine yaparsın.. Naber nasılsın de ara sıra yani düşman değiliz sonuçta. Bişeye canın sıkılır bana anlatırsın ne bileyim. Ama emin olayım bitirdiğinden..
Beklediğim bir mesajdı da ben kaşındım işte..
Emin ol dedim, sormam da nasıl olduğunu arkadaş değiliz. İyi akşamlar.
Yeni sayfa açma zamanı şimdi, toparlama zamanı dökülenleri. Unutma zamanı yarım kalmışlıkları..
Şimdi başlıyor ayrılık süreci.. Fotoğrafların kaldırılması, anıların unutulması fln işte.. Biliyordum bir kez daha yıkılacağımı, tekrar zorladım işte kaderimi..Niye böyle yapıyorum bilmiyorum..
Bana hep derdi benimle olmasa bile çok güzel bir hayatın olacak. Ben buna çok inanıyorum.. Öyle biri sevecek ki beni, hatırlamayacağım hiç birşey..
Evet sonunda; yarım kaldı bitti en güzel hikayem..

ah be güzelim...

sımdı bunları yazmak bana kolay gelıyo olabılır ama gercekten bı gun hepsını unutacaksın yıllar aylar gececek.. acıtacakta...

o kadar evlıler karıkocalar ayrılıyor ölum var bu hayatta en onemlısı.. onu öldü say işini kolaylaştıracaksa eger....

bı an once iyilesmeye bakmalısın. benmde nişanlım var senın yasadıklarını yasamak istemezdim gercekten. kolay degıl cunku..sen yenı bır baslangıc ıcın bana gore en ıyısını yaptın.. aklı sende degıl onun bellı.. silmiş atmış .. bunları bılmekle bile 1-0 öndesın.. yeni yaşamında sana cok buyuk faydası olacagına ınanıyorum

Sevse gelirdi, gelmedi demistin ya. Niye gurur yaptigini ve gitmemekte hakli oldugunu kanitlamis. O kadar yilini gecirdigin kizla nasil bir konusma sekli ya bu. bu ne hissizlik, ne kiriciliktir..iyi olmus bunlari duyman her ne kadar canini acitsa da. Artik bu sayfayi tamamen kapatman icin gereken sebebi vermis kendi elleriyle. Kaybeden o olmus arkadasim,bundan sonra ona ait tek çöp birakma etrafinda,yarim kalmislik degil yeniden dogmusluk gibi dusunmeye calis. Seni mutsuz edecek bir adamdan kurtulmussun.

canımmmm dün sana msj yazmıştım burdan mail at yokla bi düşüncelerini diye sende öyle düşünmüşsün zaten bence en iyisini yaptın emin ol..sana yolladığı mesajlar bence de çok çirkin..6 yılın hatrına yakışmamış..ama böylesi iyi oldu senin için emin ol..çünkü ona ait benliğinde kötü bi iz olmasaydı hep hikayem yarım kaldı diye üzülcektin onu asla unutamıycaktın..hep içinde o olcaktı..hep onla olsam çok mutlu olurdum onu çok seviyodum o herşeye değiyordu vb diye düşüncektin kendini üzüp yıpratıcaktın ama bak böyle unutman için sebebin var artık..onu asla düşünme anımsama..o seni hiç hak etmemiş sen çok iyilerine layıkmışsın bunu sana kendi ağzıyla ispatlamış oldu!artık onu unutman için resimlerini kaldırman yada tamamen yırtman için haklı bi nedenin var..arkana bakma arkadaşım geçmişe bakma geleceğine bak!
bırak gitsin kendine kendi gibi karşısındakine saygısı bile olmayan bi kızı bulsun seni değil..o seni hak edemezmiş..bizde sevdiğimizden ayrıldık zamanında..ben kendimden de örnek vermiştim..sevgilimden ayrılmıştım severek..adam beni yıllar sonra aradı kahretsin seni hala seviyorum senle olamasamda hep mutlu ol yanındayım bişeye ihtiyacın olursa hayatında ilk ben varım dedi..ve ben sırf bu düşüncesi için bile onu hep CANIM gördüm..canımdan bildim..asla nefret edemedim..senin arkadaşının cümlesi ne o öyle ya..hiç yakışmamış hiç..seni belli ki sevmiyor sen sakın seni sevmeyeni sevme hemen unut!belli bi zaman için acır ama unutucaksın merak etme..güzel günler seninle inş..

Acını içimde hissettim, burkuldum. Umarım çok daha mutlu bir hayatın olur ve bu süreci kolay atlatırsın:43:

Benim de 7 yıllık bir ilişkim var, neyin ne olacağı belli olmuyor şu hayatta, yarınımızın ne olacağı belli değil, herşey nasip, herşey kısmet. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah..

Klişe olacak, belki sende kızacaksın herkes aynı şeyleri söylüyor diye ama geçicek, ne acılar külleniyor, emin ol bu da geçicek..

son yaşadıklarımdan bir şey öğrendim ki her an her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor.

Rabbim bozmasın mutluluğunuzu..
Bazen kötü şeyler yaşamalıyız ki iyi günlerin kıymetini daha çok bilelim. En sevdiklerimizden ayrı da koyar bizi, birbirimizin değerini daha iyi anlayalım.. Sizde böyle bir süreç yaşamışsınız. Eminim daha sağlam basıyordur artık ayaklarınız, daha çok kenetlenmişsinizdir. Kötü günlerin geçmişte kalışı nasıl da huzur veriyor insana..
Dilerim bir daha asla yaşamazsınız. Herşeyin mükafatını veriyor bize.. Hiçbirşey karşılıksız kalmıyor bu dünyada.
Bende bazen böyle düşünüyorum, daha öncede söylemiştim.. Bunu yaşamamız gerekiyordu, kaçışımız yoktu.. Ama neden yaşadık bilemeyiz, zaman gösterecek herşeyi..
Beklenmez mi ya..
Her gün evden adımımı atarken sokaklara bakıyorum, geldi mi diye..
Zamanı var biliyorum.. Bir gün gelecek.. Tekrar birleşeceğiz demiyorum, veda bile edememiştik yüz yüze..

Amin canim, Rabbim senin içinde hayirli olani cikarsin karsina...

Facebook şifremi değiştirmişti, onun bahanesine mesaj attım geri ver gibisinden.. Konu konuyu açtı.. Zaten mesajlarında o kadar belli ki hissizliği, salağım ya duymadan rahat edemiyorum..
Bırak bu işleri artık hayatına bak, büyü biraz. İnsan kal ama bitir kafandan çıkar. Böylece sadece kendine yaparsın.. Naber nasılsın de ara sıra yani düşman değiliz sonuçta. Bişeye canın sıkılır bana anlatırsın ne bileyim. Ama emin olayım bitirdiğinden..
Yeni sayfa açma zamanı şimdi, toparlama zamanı dökülenleri. Unutma zamanı yarım kalmışlıkları..
Şimdi başlıyor ayrılık süreci.. Fotoğrafların kaldırılması, anıların unutulması fln işte.. Biliyordum bir kez daha yıkılacağımı, tekrar zorladım işte kaderimi..Niye böyle yapıyorum bilmiyorum..
Bana hep derdi benimle olmasa bile çok güzel bir hayatın olacak. Ben buna çok inanıyorum.. Öyle biri sevecek ki beni, hatırlamayacağım hiç birşey..

Benzer mesaj, benzer sözler...
Cok benziyor...

Ama bi gün anlayacak yaptigini. Umarim o gün hâlâ biseyler düzeltilebilir durumda olur eger bu insan senin kaderinse...

Belliki bi derdi var, biseyleri yerine yerlestiremiyor kafasinda...

Simdi senin umursamazlik dönemin baslamali !
Herseyi, onu hatirlatan herseyi çikar hayatindan, asagidaki imzani degistir. Fotograflarinizi kaldir.
Ulasamayacagin yerlerde olmali... Pc'dekileri CD'ye aktarip sil... Aklina ne gelirse iste...
Yeni bi sayfa aç hayatinda.
Kendine deger ver, önem ver.
O o zaman bi yerlerde senin gücünü görecek ve anlayacak neler kaybettigini...
Hos anlamasada sorun degil belki sen dogru insani bulmus olcaksin....
Cok klasik bi söz ama, Zaman Gerçekten Herseyin Ilacidir...

Ezgim çok çok üzüldüm... Ne diyeceğimi bilemiyorum:50:
Belki de senin ayrılmana öfkelendi, o yüzden bu kadar kırıcı konuştu. Bilemiyorum. Bir de bazen insan mesajla ya da tlf da yanlış ifade edebiliyor kendini, ne bileyim işte....
Ama yine de kendini toparlayabilmen için iyi bir fırsat olmuş. Birinden vazgeçebilmen için bazen böyle şeyler gerekebiliyor.
İnşallah en az hasarla ve acıyla atlatırsın bu günleri canım. Elbet geçecek, neler neler geçmedi ki şimdiye kadar :34:

Ben de sevdim , benim de yarım kaldı hikayem. Ve ben de bitirdim çok kısa bir zaman önce.

Arıyor mu,deli gibi hem de... Neden ? Gittim çünkü.:15:

Hiç yapmadığı şeyleri yapıyor bugüne kadar,geri döndürmek için...

İnan artık gözümde hiçbir yaptığının zerre değeri yok.

Çok emek verdik,çok acı çektik,çok gözyaşı döktük.

Ama şu var : Olmayınca olmuyor.:ssz:

En güzel hikaye,henüz yazılmamış hikayedir.:24:

Benim içim rahat,vicdanım rahat. Ben de bitmesini hiç istemedim.

Ama inanmadığın,sonunu görmediğin bir ilişki de yürümüyor be güzelim.

Vardır bir hayır deyip bıraktım Rabbime.

O her şeyin iyisini ve hayırlısını bilir bizim için...

daha önce 2 yıllık bir ilişkim olmuştu. kavgalar, ayrılamamalar, ağlamalar...
benim canım çok acıyordu ve ben bu olaylardan kaçışı yalnız kalarak, çevremi değiştirerek sağladım. o ise aldatmayı seçti.
ayrıldık tabiiki.
benim kurduğum hayaller her şey yarım kaldı haliyle. aynı okuldayız, her gün görüyordum, arkadaşlarımız da ortaktı. yeni sevgilisiyle her gün gözümün önündeydi.
ama kimseyi sokmadım hayatıma. sokamadım da zaten denesemde.
yalnız kaldım uzun bir süre ve sonunda geçti...
dinlediğim müzikler kendiliğinden acıtmamaya, yalnızlıktan hoşlanmaya, yürüyüş yapmayı daha çok sevmeye ve kendimi daha çok önemsemeye başladım.
geçmeye başladığını hissetmiyor insan. ancak bir gün dönüp bakınca geçmiş diyorsun.
hatta biraz gülümse bak, bu aralar o zamanlarımı düşünüp vasfiy teyzenin repliğini söylüyorum kendime, ne çektin be cessair... :))

şu an için olayın gidişatını da söyleyeyim. ben nişanlıyım ve çok mutluyum. acımı doyasıya yaşadım, kimseyi unutma aracı olarak kullanmadım, hayırlısını diledim. o nişanlı olduğumu bilmesine rağmen hala barışmak istiyor. arkadaşlarımla ulaşmaya çalışıyor. ben sadece acıyorum.
bazen geri döneni istemiyorsun canım...
hislerin geçince daha farklı bakacaksın. onun hatalarını da göreceksin, objektif olacaksın bence.

sizin ayrılığınız benimkine benzemiyor tabiiki ama en azından şunu bilmelisin ki her şeyde bir hayır vardır... zaman bırak olacaksa olur, o zaman sen de istersen ve seviyor olursan emin ol hiçbir şey yada kimse de engel olamaz sana.

Ben de sevdim , benim de yarım kaldı hikayem. Ve ben de bitirdim çok kısa bir zaman önce.

Bu cümleyi çok sevdim. Hayatına yeni bir sayfa açmanın zamanı gelmiş, önüne bak. Beni neden bıraktı, neden bunu yazdı vs geç. Hayat senin hayatın. Seni sevmeyen biri ile yapamazdın ki zaten. Hep onu mutlu etmeye çalışacaktın ama o olmayacaktı. Kendinden taviz vere vere de benliğini unutacaktın.
Olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir. İçin rahat olsun.
Şu dünya da ne acılar geçiyor, külleniyor aşk acısı aslında gözümüzde büyüttüğümüz kadar büyük değil...

Son düzenleme:

Bu cümleyi çok sevdim. Hayatına yeni bir sayfa açmanın zamanı gelmiş, önüne bak. Beni neden bıraktı, neden bunu yazdı vs geç. Hayat senin hayatın. Seni sevmeyen biri ile yapamazdın ki zaten. Hep onu mutlu etmeye çalışacaktın ama o olmayacaktı. Kendinden taviz vere vere de benliğini unutacaktın.
Şu dünya da ne acılar geçiyor, külleniyor aşk acısı aslında gözümüzde büyüttüğümüz kadar büyük değil...

Çünkü o cümle Nazım Hikmet kokuyor,güzel tabi...:1::1::1:

İnsanlar evlatlarını,anne-babalarını toprağa veriyor. O acıların yanında bizim yaşadıklarımız ne ki...:ssz:

Acıları sevmesek,acı çekmekten hoşlanmasak daha kolay atlatılır ayrılıklar...

İnsanlar evlatlarını,anne-babalarını toprağa veriyor. O acıların yanında bizim yaşadıklarımız ne ki...:ssz:

Evet katılıyorum. Acılı şarkılar, hatıralar biraz hoşumuza gitmiyor da değil ayrılık sonrası. Ama bir bakıma da iyi oluyor acını en dibe kadar yaşıyorsun sonra bir bakmışsın anlam yüklediğin her şey anlamsızlaşmış :)

ezgiicm inan çok üzüldüm bu olanlara :14: Allah herşeyin hayırlısını versin hakkında.... Yazacak birşey bulamıyorum çok üzgünüm :14:
Teşekkür ederim Tugbacım, hayırlısı olsun..

Şu mesaj üzerine bu insanı sevme artık lütfen..
Çok sinirlendim.. Biz burada belki o da kötüdür, odur,budur diyoruz.
Şu mesajda ufacık üzüntü yok ya ne kolaymış.
Sana da kolay olsun artık arkadaşım.
Tez zamanda mutluluğun en büyüğünü yaşatacak biri ile o da neymiş* de inşallah..
İnşallah, teşekkür ederim. Elimden geldiğince sindirmeye çalışıyorum.

İlişkiniz süresince nasıl sevgililerdiniz bilmiyorum, ancak sevgi saygı ve sadakat üzerine kurulan bir ilişkiyse birbirinizi tamir edilemez şekilde kırmadıysanız hala şansınız olmalı. ama öyle mesajla, telefonla falan değil. Ben olsam planlamam, düşünmem sadece kalbimi dinlerdim. Atlardım ilk otobüse, karşısına çıkardım, "seni seviyorum" derdim karşısına geçip. zaten anlardım gözlerine bakınca o ne hissediyor. en kötü "bitmiş" olurdu. Kaybedeceğim bir şey olmazdı.

Hala mı ? :)

ah be güzelim...

sımdı bunları yazmak bana kolay gelıyo olabılır ama gercekten bı gun hepsını unutacaksın yıllar aylar gececek.. acıtacakta...

o kadar evlıler karıkocalar ayrılıyor ölum var bu hayatta en onemlısı.. onu öldü say işini kolaylaştıracaksa eger....

bı an once iyilesmeye bakmalısın. benmde nişanlım var senın yasadıklarını yasamak istemezdim gercekten. kolay degıl cunku..sen yenı bır baslangıc ıcın bana gore en ıyısını yaptın.. aklı sende degıl onun bellı.. silmiş atmış .. bunları bılmekle bile 1-0 öndesın.. yeni yaşamında sana cok buyuk faydası olacagına ınanıyorum

Geçecek bunu bende biliyorum, sadece ufacık bir zaman gerek bana.
Daha farkındayım bazı şeylerin, iyi oldu belki de.. Daha kolay olacak böyle.

Sevse gelirdi, gelmedi demistin ya. Niye gurur yaptigini ve gitmemekte hakli oldugunu kanitlamis. O kadar yilini gecirdigin kizla nasil bir konusma sekli ya bu. bu ne hissizlik, ne kiriciliktir..iyi olmus bunlari duyman her ne kadar canini acitsa da. Artik bu sayfayi tamamen kapatman icin gereken sebebi vermis kendi elleriyle. Kaybeden o olmus arkadasim,bundan sonra ona ait tek çöp birakma etrafinda,yarim kalmislik degil yeniden dogmusluk gibi dusunmeye calis. Seni mutsuz edecek bir adamdan kurtulmussun.

Kötü anmak istemiyorum ama zoruma gitmedi bunlar çünkü ben alışkınım.
Üzerinde konuşmaya gerek yok tavrı belli zaten.. Yeni başlangıç, evet..

canımmmm dün sana msj yazmıştım burdan mail at yokla bi düşüncelerini diye sende öyle düşünmüşsün zaten bence en iyisini yaptın emin ol..sana yolladığı mesajlar bence de çok çirkin..6 yılın hatrına yakışmamış..ama böylesi iyi oldu senin için emin ol..çünkü ona ait benliğinde kötü bi iz olmasaydı hep hikayem yarım kaldı diye üzülcektin onu asla unutamıycaktın..hep içinde o olcaktı..hep onla olsam çok mutlu olurdum onu çok seviyodum o herşeye değiyordu vb diye düşüncektin kendini üzüp yıpratıcaktın ama bak böyle unutman için sebebin var artık..onu asla düşünme anımsama..o seni hiç hak etmemiş sen çok iyilerine layıkmışsın bunu sana kendi ağzıyla ispatlamış oldu!artık onu unutman için resimlerini kaldırman yada tamamen yırtman için haklı bi nedenin var..arkana bakma arkadaşım geçmişe bakma geleceğine bak!
bırak gitsin kendine kendi gibi karşısındakine saygısı bile olmayan bi kızı bulsun seni değil..o seni hak edemezmiş..bizde sevdiğimizden ayrıldık zamanında..ben kendimden de örnek vermiştim..sevgilimden ayrılmıştım severek..adam beni yıllar sonra aradı kahretsin seni hala seviyorum senle olamasamda hep mutlu ol yanındayım bişeye ihtiyacın olursa hayatında ilk ben varım dedi..ve ben sırf bu düşüncesi için bile onu hep CANIM gördüm..canımdan bildim..asla nefret edemedim..senin arkadaşının cümlesi ne o öyle ya..hiç yakışmamış hiç..seni belli ki sevmiyor sen sakın seni sevmeyeni sevme hemen unut!belli bi zaman için acır ama unutucaksın merak etme..güzel günler seninle inş..
Yakışmadı değil aslında, ona yakışan buydu :)
Bazen onun vicdanından yoksun olduğunu düşünüyorum, yüzüne söyleyince kötü oluyorum ama öyle.. En yakınlarını annesini, babasını, nişanlısını, arkadaşını yok yere kıran, ağlatmaktan hiç çekinmeyen insan nasıl mutlu olsun ?
Depresif bir ruh hali var. Hayalleri hep siyah.. Mutlu olamayacağım ben diye düşünmekten kafayı yiyecek bir gün. Tek kurtuluşum sensin derdi. Kendi elleriyle tepti. Şimdi kendi karanlığında kayboluşunu izleyeceğim.. Benimleyken ne kadar gaddarsa benden sonra o kelimeyi az bırakacak yanında bundan çok eminim. Onu seven hiç bir kadın dayanamayacak ona..
Yalnız kaldığında belki anacak beni, belki hatırlamayacak :)
Kurtuluştu belki evet.. Evlendiğinde yapayalnız ve mutsuz bir kadın portresi oluşurdu kafamda, artık yok.. Kızlarını karşısında eridiğini gören ailem, seyretsin şimdi yeniden doğuşumu..
O derdi, kimse gülüşümdem daha değerli değil, öyleymiş :)
Yeniden, yeniden..

Acını içimde hissettim, burkuldum. Umarım çok daha mutlu bir hayatın olur ve bu süreci kolay atlatırsın:43:
Umuyorum..

Benim de 7 yıllık bir ilişkim var, neyin ne olacağı belli olmuyor şu hayatta, yarınımızın ne olacağı belli değil, herşey nasip, herşey kısmet. Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah..

Klişe olacak, belki sende kızacaksın herkes aynı şeyleri söylüyor diye ama geçicek, ne acılar külleniyor, emin ol bu da geçicek..
Est. kızmak ne kelime.. Buraya yazan herkese minnettarım ben..
Çok sevdiğim bir söz var, paylaşayım seninle de..
ALLAH der ki;
kimi benden çok seversen onu senden alırım,ve onsuz yaşayamam deme onsuz da yaşatırım.''
mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,canından saydığın YAR bile el olur.

aklın şaşar dostun bile düşman olur,düşmanın dost olur.

öyle garip bir dünya olmaz dediğin herşey olur....
düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın...

EN garibide budur ya ÖLDÜM der durursun yinede yaşarsın.''

Rabbim, kötü gün yaşatmasın sana..
son yaşadıklarımdan bir şey öğrendim ki her an her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor.

Muhakkak..

Amin canim, Rabbim senin içinde hayirli olani cikarsin karsina...

Benzer mesaj, benzer sözler...
Cok benziyor...

Ama bi gün anlayacak yaptigini. Umarim o gün hâlâ biseyler düzeltilebilir durumda olur eger bu insan senin kaderinse...

Belliki bi derdi var, biseyleri yerine yerlestiremiyor kafasinda...

Simdi senin umursamazlik dönemin baslamali !
Herseyi, onu hatirlatan herseyi çikar hayatindan, asagidaki imzani degistir. Fotograflarinizi kaldir.
Ulasamayacagin yerlerde olmali... Pc'dekileri CD'ye aktarip sil... Aklina ne gelirse iste...
Yeni bi sayfa aç hayatinda.
Kendine deger ver, önem ver.
O o zaman bi yerlerde senin gücünü görecek ve anlayacak neler kaybettigini...
Hos anlamasada sorun degil belki sen dogru insani bulmus olcaksin....
Cok klasik bi söz ama, Zaman Gerçekten Herseyin Ilacidir...

Yapacağım tek tek..
Artık gelir gelmez umrumda değil, umut bağlama dedi son kez dinliyorum sözünü.
Allah hepimizin gönlüne göre versin, iyi insanlar çıkarsın karşımıza..

Ezgim çok çok üzüldüm... Ne diyeceğimi bilemiyorum:50:
Belki de senin ayrılmana öfkelendi, o yüzden bu kadar kırıcı konuştu. Bilemiyorum. Bir de bazen insan mesajla ya da tlf da yanlış ifade edebiliyor kendini, ne bileyim işte....
Ama yine de kendini toparlayabilmen için iyi bir fırsat olmuş. Birinden vazgeçebilmen için bazen böyle şeyler gerekebiliyor.
İnşallah en az hasarla ve acıyla atlatırsın bu günleri canım. Elbet geçecek, neler neler geçmedi ki şimdiye kadar :34:
Amin Deryam..
Bahaneler önemli değil artık. Yani ne olursa olsun söylediklerini hafifletemez.
Mutlaka geçecek, inanıyorum. :)

Aslında bundan korkmuyorum değil,
Tam toparlanacağım, unuttuğumu kanıtlayacağım kendime, belki başkasını seveceğim, pat diy çıkacak karşıma ki büyük ihtimal tam da böyle olacak.
Ama bir kez vazgeçtim mi yetecek bana.
Herşey için çok geç olacak o zaman..
Bende öyle.. Kim yastığa başını koyduğu zaman sızlatmıyorsa vicdanını o çok daha şanslı.
Çok rahatım, hiçbir zaman demeyeceğim ya ben bizim için bunu yapmadım diye, hiçbir zaman !
Bu bile yetecek bana..

daha önce 2 yıllık bir ilişkim olmuştu. kavgalar, ayrılamamalar, ağlamalar...
benim canım çok acıyordu ve ben bu olaylardan kaçışı yalnız kalarak, çevremi değiştirerek sağladım. o ise aldatmayı seçti.
ayrıldık tabiiki.
benim kurduğum hayaller her şey yarım kaldı haliyle. aynı okuldayız, her gün görüyordum, arkadaşlarımız da ortaktı. yeni sevgilisiyle her gün gözümün önündeydi.
ama kimseyi sokmadım hayatıma. sokamadım da zaten denesemde.
yalnız kaldım uzun bir süre ve sonunda geçti...
dinlediğim müzikler kendiliğinden acıtmamaya, yalnızlıktan hoşlanmaya, yürüyüş yapmayı daha çok sevmeye ve kendimi daha çok önemsemeye başladım.
geçmeye başladığını hissetmiyor insan. ancak bir gün dönüp bakınca geçmiş diyorsun.
hatta biraz gülümse bak, bu aralar o zamanlarımı düşünüp vasfiy teyzenin repliğini söylüyorum kendime, ne çektin be cessair... :))

şu an için olayın gidişatını da söyleyeyim. ben nişanlıyım ve çok mutluyum. acımı doyasıya yaşadım, kimseyi unutma aracı olarak kullanmadım, hayırlısını diledim. o nişanlı olduğumu bilmesine rağmen hala barışmak istiyor. arkadaşlarımla ulaşmaya çalışıyor. ben sadece acıyorum.
bazen geri döneni istemiyorsun canım...
hislerin geçince daha farklı bakacaksın. onun hatalarını da göreceksin, objektif olacaksın bence.

sizin ayrılığınız benimkine benzemiyor tabiiki ama en azından şunu bilmelisin ki her şeyde bir hayır vardır... zaman bırak olacaksa olur, o zaman sen de istersen ve seviyor olursan emin ol hiçbir şey yada kimse de engel olamaz sana.

Yalnızlık iyi geliyor gerçekten.. Sadece dostlarım var, kendimi onlara adadım.. Geziyorum, gülüyorum eğleniyorum dilediğimce.. Zamanımı bir şekilde dolduruyorum, mümkün olduğunca düşünmüyorum.
Böyle bakıyorum, ya diyorum sen ne yapmışsın kendine.. Kendini, benliğini, sevdiklerini unutmuşsun..
Tek tek hatırlıyorum hepsini :)
Hayat yine de süprizlerle dolu, ne yaşayacağımı artık kesitremiyorum :)

Unutmuştum zaten benliğimi..
Resetliyorum kendimi :)
Muhakkak.. Herşey Rabbimden, bunu hatırlayıp var bi hayır diyorum..

Evet katılıyorum. Acılı şarkılar, hatıralar biraz hoşumuza gitmiyor da değil ayrılık sonrası. Ama bir bakıma da iyi oluyor acını en dibe kadar yaşıyorsun sonra bir bakmışsın anlam yüklediğin her şey anlamsızlaşmış :)

Aynen öyle.Bu yüzden Sezgilim,eşyalara,fotoğraflara hak ettiklerinden fazla anlam yükleme.

Geçmişe bakarak geleceğine yön veremezsin.Hayat devam ediyor,her şeye rağmen.:34:

Vay arkadaş ! Bir gün bu hale geleceğimi hiç tahmin etmezdim.:ssz:

Ben acımdan memnunum :)
Bunu yaşamassam pişemem, olgunlaşamam.. Dibine kadar da yaşıyorum, tabi ki toparlanmasını bilerek..

Pişe pişe bir garip oldum valla yakında kömür olucam :27:

güldürdün gerçekten :)))

insan kül olmuş gibi hissetmeden yeniden doğmuyor, sabır sabır sabır... :)
tesbih çekmiştim ben bir ara gerçekten iyi gelmişti. birkaç dua daha var kısa ve rahatlatıcı. :) ama yani aşk acısı için demiyorum, bende annem yüzünden çekmeye başlayacağım yakında sanırım yine :)))

O kadar piştim ki dibim tutacak nerdeyse artık.:60::60::60:

Aynen, küle döndüm vallahi:14:

Terketmek, terkedilmek...Neticede sevdiğinden ayrılmak, hepsi çok acı.

Ama aldatılmak insanı lime lime ediyor. Paramparça.
Ne yaparsan yap birleşemiyorsun.

Allah kahretsin ya.
Artık geçse şu sızım:14:

Back
X