• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her masal mutlu sonla bitmezmiş..

Nazenin1905

1.8.15
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
3.667
60
78
Burada buna benzer bir çok konu okudum. Hiç görmediğim insanların acısını paylaştım. Halime hep şükrettim.. Bu konuyu açmak bana da nasipmiş demek ki..
Düğünüme 6 ay kala nişanı attım..
İçimde koca bir boşluk var şimdi. Çeyizlerime bakıyorum, hayallerime bakıyorum. Büyük heyecanlarla fotoğraflarına baktığım gelinliklere bakıyorum. Hepsi ardımda kaldı şimdi..
Bi yanımda deli gibi sevdiğim, 6yılımı verdiğim adam, bir yanımda soru işaretleri.
Ne ona ne de kendime hiç güvenim kalmadı. Bende herşeyden vazgeçtim..
Ortalık çalkalanıyor şimdi duyan arıyor, konuşamıyorum bile. Boğazımda koca bir yumru, yutkunamıyorum. Tek bir kelime, tek bir şarkı bütün günü bana zehir ediyor.
Yüzüğümü çıkardım, izi var şimdi parmağımda. O ize her dokunduğumda nefesim kesiliyor.
Ama kapatmadım kendimi odalara, tam tersi işe erken gidip geç çıkıyorum insanlara karışıyorum. Yeri geliyor kahkaha da atıyorum. Söz verdim kendime düşmek yok. Buda geçecek.. Babam var arkamda dağ gibi.. Onun için tutunacağım.
Severek vazgeçmek zormuş, bunu anladım. Yüzünü bile göremedim son kez.. Telefonda helallik istedim o kadar. Annesini babasını arayamaya cesaret edemiyorum. Onlarında gözünde yaş, bana söyleyecek birşey bulamıyorlar.
Kaderimse tekrar buluruz belki birbirimizi? Çünkü farkındayız kimse olamaz biz gibi..

'Hep geçer diyorlar ya olric.. Sence geçer mi ? Geçer elbet efendim; bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer. Ama mutlaka geçer ...

severken neden ayrılmak zorunda kalır insan:50:

Yazdıklarını okuduktan sonra boğazım düğümlendi, çok canım sıkıldı, çok üzüldüm doğrusu.
Ayrılmanıza sebep ne bilmiyorum ama 6 senelik bir beraberlik, ayrılmak hiç kolay olmasa gerek.
Hele ki yazdıklarında hala bir aşk kokusu hissediliyorken...
Allah sana sabır versin canım.

Belli ki hala onu çok seviyorsunuz...inşallah geçer ...belkide yine barışırsınız hiç belli olmaz barışmasanız bile kendinizi üzmeyin ... belki önünüzde daha iyi kısmetler vardır...

tüylerim diken diken oldu okurken..Gecer elbet ama nasıl gecer bilinmez..yasayan bilir ancak..Umarım kendını bır an once toplarsın,Allah yardımcın olsun:(

Yazdıklarınızı okuyunca bogazım dügümlendi resmen rabbim sabır versin dayanma gücü versin inşallah halledilmiycek düzelmiycek durumlarmı vardıki inşallah sorun çözülür zor geçerde dediginiz gibi nasıl geçer :14:

Bi olay üzerine değil, keşke olsaydı..
Ne bileyim aldatsaydı mesela, canım çok daha fazla yanardı ama elimde sebep olurdu..
Yılların birikmişliği diyeceğim, bi türlü yenemediğim o gururu. Öyle anlar geliyordu ki beni hiç sevmediğini düşünüyordum. Bazen ağlardım dönüp bakmazdı.
Ama şimdi kendine kalınca insan oturup düşünüyor. Aslında ne çok severdi beni, gösteremese bile..
Rabbim uygun görmedikçe çıkmaz karşıma, yani olmaz artık bu saatten sonra.. Ailemde razı değil artık. Birbirimizi mutlu edemediğimizi anladığımız anda noktayı koyduk işte. İyi bir şekilde ayrıldık.
Gerçekten nasip işi.. Hiç haketmeyenler bile kavuşuyorken bi ben kavuşamadım sevdiğime..

Bi olay üzerine değil, keşke olsaydı..
Ne bileyim aldatsaydı mesela, canım çok daha fazla yanardı ama elimde sebep olurdu..
Yılların birikmişliği diyeceğim, bi türlü yenemediğim o gururu. Öyle anlar geliyordu ki beni hiç sevmediğini düşünüyordum. Bazen ağlardım dönüp bakmazdı.
Ama şimdi kendine kalınca insan oturup düşünüyor. Aslında ne çok severdi beni, gösteremese bile..
Rabbim uygun görmedikçe çıkmaz karşıma, yani olmaz artık bu saatten sonra.. Ailemde razı değil artık. Birbirimizi mutlu edemediğimizi anladığımız anda noktayı koyduk işte. İyi bir şekilde ayrıldık.
Gerçekten nasip işi.. Hiç haketmeyenler bile kavuşuyorken bi ben kavuşamadım sevdiğime..

Canım öyle düşünme,nasip kısmet bu..Benim de 7 yıllık beraberlıgım bıttı gecen yıl..İlk askımdı oysaki..Ne zor oldu ayrılmak,severken ayrılmak cok zor..Seni cok ıyı anlıyorum,bizde kavusamadık onunla..Ama her şerde vardır bir hayır..Eger allah, seni ona yazmıssa ondan kacısın yok..Lakin kader seni,ondan almıssa aglamaya da lüzum yok..Ben cok agladım,cok uzuldum cok dualar ettım ayrılıktan sonra 9 ay bekledım gelır dıye,sonunda baskasıyla evlendi..Yani hepımızın bır ımtıhanı var,ölüme yok care..Güçlü ol canım..Bol bol dua et,allaha sıgın..Insallah toparlanacaksın..

Canım öyle düşünme,nasip kısmet bu..Benim de 7 yıllık beraberlıgım bıttı gecen yıl..İlk askımdı oysaki..Ne zor oldu ayrılmak,severken ayrılmak cok zor..Seni cok ıyı anlıyorum,bizde kavusamadık onunla..Ama her şerde vardır bir hayır..Eger allah, seni ona yazmıssa ondan kacısın yok..Lakin kader seni,ondan almıssa aglamaya da lüzum yok..Ben cok agladım,cok uzuldum cok dualar ettım ayrılıktan sonra 9 ay bekledım gelır dıye,sonunda baskasıyla evlendi..Yani hepımızın bır ımtıhanı var,ölüme yok care..Güçlü ol canım..Bol bol dua et,allaha sıgın..Insallah toparlanacaksın..

Doğru dedin her şerde bi hayır var.. Benimde ilk aşkım, ilk göz ağrım, babam, abim, herşeyim..
Hala fotoğraflarına bakarken gülümsüyorum, güzel sözler söylüyorum.. Kaldıramadım odamdan fotoğraflarını..
Başkasıyla olduğunu hayal edemiyorum bile, ona kimse bakamaz ki benim gibi..
Rabbim sabrımı veriyor çok şükür,
Belki de sabret diyor bana, gelse hayır diyemeyeceğim.. Gelmezse de gel..
Dua tek çare..

Canım çok üzüldüm yazdıklarını okurken, ne desem bilemiyorum gerçekten..
Ama buda geçecek inşallah en az hasarla atlatırsın bu dönemi.
Hakkınızda hayırlısı olsun,eğer birbirinizin kaderinizde varsanız gün gelir yine buluşursunuz zaten.
Biz hep yanındayız unutma bunu:29::29:

Doğru dedin her şerde bi hayır var.. Benimde ilk aşkım, ilk göz ağrım, babam, abim, herşeyim..
Hala fotoğraflarına bakarken gülümsüyorum, güzel sözler söylüyorum.. Kaldıramadım odamdan fotoğraflarını..
Başkasıyla olduğunu hayal edemiyorum bile, ona kimse bakamaz ki benim gibi..
Rabbim sabrımı veriyor çok şükür,
Belki de sabret diyor bana, gelse hayır diyemeyeceğim.. Gelmezse de gel..
Dua tek çare..

evet canım umudunu yıtırme..Bekle ve sabret dua ile..Aşk ile..Ümit ile..Hersey gonlunce olsun..

Canım benim aynı şeyleri yaşayan bir insan olarak acını o kadar iyi anlıyorum ki. Ama içimden bir his barışacağınızı söylüyor. Bak gör güzel haberlerle geleceksin. Umarım hakkında hayırlısı olsun.

Oncelikle cok uzuldugumu soylemek isterim.. Allah yardimciniz olsun..

Ayrilik ortak karariniz miydi?

bence son karar için acele etmeyin, özellikle çevrenizdekilere -en yakınlarınız hariç- hemen içinizi dökmeyin. zamana bırakın biraz. sakince düşünün bir süre.

bana yeniden birleşecekmişsiniz gibi geldi, öyle hissettim...
yine de hakkınızda hayırlısı olur umarım.

Oncelikle cok uzuldugumu soylemek isterim.. Allah yardimciniz olsun..

Ayrilik ortak karariniz miydi?

bence son karar için acele etmeyin, özellikle çevrenizdekilere -en yakınlarınız hariç- hemen içinizi dökmeyin. zamana bırakın biraz. sakince düşünün bir süre.

bana yeniden birleşecekmişsiniz gibi geldi, öyle hissettim...
yine de hakkınızda hayırlısı olur umarım.

Ben karar verdim, oda onayladı. Öyle söyleyeyim..
Duydu bile herkes, evet biraz acele oldu ama herkes diyor artık hayrı olmaz bu işin diye..

Ben karar verdim, oda onayladı. Öyle söyleyeyim..
Duydu bile herkes, evet biraz acele oldu ama herkes diyor artık hayrı olmaz bu işin diye..

ayrıldığınızı bilebilirler ama nedenlerini, detaylarını paylaşmayın demek istedim. henüz çok erken. şu an çok duygusalsınız doğal olarak. biraz sakinleşip, daha net düşünmeniz için yazdım.
son karar yine sizin tabii. hayırlısı...

Back
X