- 12 Temmuz 2011
- 15.521
- 4.011
- 223
- Konu Sahibi Nazenin1905
ezgi bizim konuya yazdım burayıda gördüm şimdi beni mahfettim gözlerim doldu inanamıyorum inanmak istemiyorum ben buna 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ezgi delimisin sen şaka yapıyorum de ne olur6 yıllık bir aşk biliyorsun bizde 7.senedeyiz düşünüyorum da naısl olur asıl ayrılık bulur sizi inanamıyorum ya inanmak istemiyorum ne olur şaka olsun die bile dua ettim
nişan fotoların gözümün önünde
yazılarını okudukca bogazım düğümlenio aman allahım ben bunu beklemezdim ezgi inan bana çok üzüldüm
Yarın akşam çeyizlerim gelecek, kalbimin üzerinde o kadar ağırlık var ki, nefes alamıyorum.. Ağlayamıyorum da artık..
Ben bana aldıkları herşeyi toplayıp kolilere koydum, bu anı yaşamamak için neler vermezdim ki.. Ne zormuş, beklediğimden sandığımdan çok daha ağırmış..
Son bir kez yüzünü bile göremedim, en çok bu acıtıyor içimi..
Sızlatıyor işte..
Düğün şafak topiğinden biliyorum seni...
Muhabbetimiz yoktu belki ama beraberce şafak saydığım arkadaşlarımdan birisin benim için... Şu an gerçekten şok oldum...
Ne diyeceğimi ne yazacağımı da çok bilmiyorum zaten içindeki yangını ne desem söndüremem.
Gördüğüm kadrıyla aşk dolu bıcır bıcır bir kızdın... Şimdi ne kadar güçlü bir kız olduğunu da gördüm.
Ben senin yerinde olsam bu kadar güçlü olamazdım belki de. Gerçekten kafanda bitirdiysen geri dönüşü yoksa bakma resimlere ceyizlere bence artık... Kaldır gozunun gormeyecegi bir yere gordukce canın bir kat daha yanacak
Gecer elbet ne gecmiyor ki hayatta...
Hakkında hayırlısı olur dilerim tatlım. İnşallah toparlarsın ve eskisinden de mutlu olursun en kısa zamanda.
Yarın akşam çeyizlerim gelecek, kalbimin üzerinde o kadar ağırlık var ki, nefes alamıyorum.. Ağlayamıyorum da artık..
Ben bana aldıkları herşeyi toplayıp kolilere koydum, bu anı yaşamamak için neler vermezdim ki.. Ne zormuş, beklediğimden sandığımdan çok daha ağırmış..
Sızlatıyor işte..
Sızlatıyor işte..
Güölü olmaya çalışıyorum ama yalnız kalınca yeniliyorum kendime.
Resimlerini hala toplayamadım odamdan, gitmiyor elim.. Çok ağlayacağım biliyorum artık ağlamak istemiyorum. O kadar çok hatıram var ki ona dair, neyi kaldırırsam kaldırayım elbet bi yerden hatırlatacaktır bana. Hiç geçmeyecek, hiç unutamayacağım..
Zaman geçtikçe çok daha zorlaşıyor![]()
Sızlatıyor işte..
Canım ne oldu?..Bitirdin mi tamamen ?....Güölü olmaya çalışıyorum ama yalnız kalınca yeniliyorum kendime.
Resimlerini hala toplayamadım odamdan, gitmiyor elim.. Çok ağlayacağım biliyorum artık ağlamak istemiyorum. O kadar çok hatıram var ki ona dair, neyi kaldırırsam kaldırayım elbet bi yerden hatırlatacaktır bana. Hiç geçmeyecek, hiç unutamayacağım..
Zaman geçtikçe çok daha zorlaşıyor![]()