Ezgiiiiii

Şaka mı bu diyeceğim ama şaka olsa 1 aydan fazla bir zaman olmuş, illaki gülünüp geçilirdi. Ama inanamıyorum, şoktayım.
Daha yeni gördüm ve hala inanmak istemiyorum. Konuyu baştan sona okudum, her bir sayfada ha şimdi barıştık yazcak, yok bidahaki sayfada.. derken derken son sayfaya kadar geldim
Yazdıklarının hepsini gözyaşları içinde okudum, kendime hakim olamadım. Sevginin derinliği her bir cümlende öyle bir hissediliyor ki. Seni daha önceden tanımamış olsaydım bile bu cümlelerden yine de etkilenirdim. Kaldı ki kaç senedir tanışıyoruz, birlikte sevdiklerimizi bekledik, güldük ağladık. Şimdi daha da kötü oldum
Benzer olayları da yaşamıştım seneler önce. Ama bizde durum farklıydı, o son kez konuşmak istedi. Konuştuk. Keşke siz de konuşsaydınız. Olayın detaylarını anlatmayacağım, zaten senin kendi derdin kendine yetiyor biliyorum.
Sen, o dönsün istiyorsun. Dönerse konuşursanız tekrar devam edersiniz bence. Hala aşk var sevgi var...
Ama uzun ilişki yürütmesi, hele hele uzaktan yürütmesi çok çok zor. Sizi bunlar yıprattı işte. Hele bir de düğün hazırlıklarının stresi de gelince üzerine...
Ama bence hala sizin için bir çıkar yol var, bir umut var. Ben onu görüyorum.
Senin için bol bol dua edeceğim canım benim.
Eğer o senin kısmetinse, alnına yazılmışsa, zaten seneler bile geçse birbirinize kavuşursunuz
Hakkınızda hayırlısı olsun ezgicim, güzel haberlerini bekliyorum ....