- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Nazenin1905
Canım sana, size ne oldu :26:
Malesef bizimde hikayemizin sonu gelmiş canım. Açtığım konuda yazıyor sebebi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sana, size ne oldu :26:
Toparlanıyorum, iyileştim değil ama güçlüyüm.
Bende öyle..
Öyle nilüm..
Muhakkak..
Hayırlısı.. Çok farklı bir acı ne bileyim işte ya tanımlayamıyorum. İyi mi kötü mü bilemiyorum.
İnşallah. Dua ediyorum..
Amin, teşekkür ederim. Yarına nefes alacağımızın garantisi yok ki. Yine de insanız ilerisi için planlar yapıyoruz, sonra da hayallerimizin enkazında yeni hayatla kuruyoruz..
İyiyim canım, sağol..
Giderdim, sevdiğim adamı bulabileceğime inansaydım eğer. Şimdi kalkıp gidemem. Çünkü o hayatını düzene koydu.. Bir kere cesaret etmişken, tekrar dönemem. Eğer birgün gidersem asla barışmak için değil, yüzüne veda etmek için ölmeden son kez görmeye HAKKIM OLDUĞU İÇİN giderim. O yapmadı, ben yaparım.
Bugün dilimden, elimden dökülen her kelime miğdemi kasıyor acıdan.. Çünkü ben bugün yanımda en sevdiğim adamın ömrüne feda olmaya EVET diyecektim. O yüzden bu karamsarlığım, bugünü de atlattım mı geçecek..
O adam çok değişmişBeni yolumdan, mutluluğumdan döndürmüş kendi hayatını yola koyma pahasına..
Teşekkür ederim güzel yorumun için lakin o kadar umutlu değilim..
Öyle kötü bir sabaha uyandım ki bugün, rüyamda gelmişti adamım. özür dilendi ailelerden, nikah kıyıldı düğünüm oldu.. Ayrıldığımızda kestirdiğim saçlarım değil eski uzun saçlarım vardı tam istediğim gibi bir topuz yapıldı, makyajım yapıldı, bir gelinlik o kadar mı güzel olur, güzeldim işte. Olmayacak düğünümü gördüm. Çok mutluydum.. Uyandığım için kızdım kendime..
Ağladım günler sonra.. O bile rahatlatmadı.
İçim bi huzursuz bugün bitsin istiyorum sadece.
Malesef bizimde hikayemizin sonu gelmiş canım. Açtığım konuda yazıyor sebebi.![]()
Şu konuya gelip gidip bakıyorum ama zaten içim acıyor, okuyunca daha bir fena oluyorum, gözlerim sulanıyor. Peki pişman mısın yeterince uğraşmadım, sahip çıkamadım sevdiğime mi diyorsun yoksa elimden geleni yaptım ama onun yüzünden olmadı mı?
Ayrıca bugün düğün gününüzmüş, çok üzüldüm![]()
Merhaba yazınızı okudugumda içim parçalandı tutamadım gözyaşlarımı...Rüyanız çok aydınlık ve güzel bir rüya.Kader tabi hakkınızda hayırlı olmasını dilerim fakat ben rüyalara inanım bence bu işin sonu hayırlı ve güzel olacak.ALLAH yardımcınız olsun beklemek çok zor...
Teşekkür ediyorum canım, kısmetten öte yol yok işte. Olmayınca olmuyor.Ezgimm kıyamam şu mesajın beni o kadar kötü ettikii ne desemm boşş inann..
keşke rüya olmasaydı keşke 1 ay öncesinden gelip hadi yeter çok uzattık bu ayrılığı 1 ay sonra düğünümüz varr deseydiii![]()
Ama olmadıı ezgim ne o adım attı ne de senn kısmet böyleymiş senin kaderinde o yokmuşş..
Herşey yaşandı ve bitti...
İnşallah daha güzel başlangıçlar yaşarsın ve bu seferki mutlu sonla biter canım benimm..![]()
![]()
Kuzum elbet üzülürsün, bugün bu kadar karamsar ve kendini tuhaf hissetmen normal, kolay değil, çok ciddi bir psikolojik travma atlattın sen, böyle ciddi bir karar almanın sorumluluğunu yaşarken, bir de sevdiğin insanın beklediğinden farklı davrandığını normal hayatına çabucak döndüğünü gördün gerçekten kolay değilBugün üzülmek hakkın, sıkma kendini ağla ağlayabildiğin kadar, utanma, çekinme, ama yarın yeni bir güne ve yeni bir hayata başla artık, sen zaten güçlü bir kızsın, bunun da hakkından geleceksin
Allahım bir kapıyı kaparken yenisini açarmış, yeter ki kapanan kapının arkasından bakakalıp da yeni açılan kapıyı görmemezlik yapma kuzum...
Her şey çok daha güzel olacak![]()
Şuan beni en iyi sen anlıyorsun sanırım.. Acı başkasının olunca üzülüyoruz sadece, bize olmaz hiç sanıyoruz. Sonra yaşayınca anlıyoruz işin özünü. Allah hiç bir genç kıza tattırmasın.Ezgicim şunu okudum ya ne desem bilemiyorum boğazım düğüm düğüm.
Seni çok iyi anlıyorum acını biliyorum. Aynı şeyi yaşıyorum çünkü seninle. Düğünüm değil ama bir ay sonra nişanım olacaktı benimde.
Karşında ki adamın sevdiğin kişi olmaması, zaman içinde başka birine dönüşmüş olması çok yaralıyor insanı.
Ama ben senin gücüne hep hayran kaldım. Senin gücün bana güç verdi şu son günlerde.
İyi olmanı gerçekten çok istiyorum.
EZGİMM
pek sohbet etmedik seninle ama hep görüyordum seni konuşmalarına şahit oluyordum.
biliyordum da nişanlı olduğunu ama şimdi bu yazdıkların o kadar acı ki tarifi yok tarifsiz resmen.
ilk baştan beri okuyorum ve gözlerim yaşla dolu nefes alamaz şekilde ben böyleyken sen kim bilir nasılsın be kızım
içimi parçaladın deştin geçtin beni. çok zordur eminim yaşanmaz bi şekilde geçiyordur zaman ama
çok güçlü olduğun yazdıklarına rağmen geri dönüş olmaması güçlüsün kendi ayakların üstünde durabiliyorsun
güçlüsün sevdiğin ama ayrıldığın adamdan hala başkasını sevmemek için direniyorsun
güçlüsün sevdiğin adama dönmemek için uğraşıyorsun. hayranda kaldım bu davranışına.
her yiğidin harcı değildir aslında bu kadar güçlü olmak.
canım benim bazen her şerde hayır vardır derler senin içinde hayırlısı budur belkide.
evlilikten sonra ayrılılıklar daha kötü tek başına karar alınamz hiç bişryde aileler vardır hep ortada
ama böyleyken ayrılık ne kadar zorda olsa o kadarda iyidir aslında
şu da bi gerçek demek ki nişanlın içinde herşey bitmiş ki bu kadar kolay olmuş herşey onun için canı yanıyordur evet ama şuan senin kadar değildir eminim
erkekler acıları sonraları yaşar kadınlar ise bittiği günden itibaren yaşarlar bilirler çünkü sonrası daha çok acıtır canlarını
ama ben eminim bu masal mutlu sonla bitmese bile sen dimdik mutlu olacaksın bütün herşeyi atlatmış yıkık dökük olan
içini sapa sağlam yapmış olarak döneceksin sadece zaman tatlım zaman bi çok şeyin ilacıdır ya seninde ilacın zaman olacak eminim.
mutluluk senin olsun bu üzülen suratın gülmeyide öğrensin üzüntüler bi daha yanındn bile geçmesin
şimdi bile başın dik helal olsun sana atlatacaksın herşeyi sabret sadece...
tabiki her şerde hayır var tabiki hayır ve şer ALLAH'tan ama o hayaller o hazırlıklar onca geçen zaman ya onlar ne olacak .. onlarda elbet geçecek elbet güneş yine doğacak ya güneş doğana kadar ne olacak ...
Hiç pişman değilim. Elimden geleni değil fazlasını yaptım bu yüzdendir vicdanen rahatlığım, başımı yastığa koyduğumda keşke demedim hiç.. Vicdanının sesiyle uyuyamayanlar düşünmeli bence..
Teşekkür ederim, ne kadar az anlam yüklersek acısı o kadar az oluyor :)
Teşekkür ediyorum canım, kısmetten öte yol yok işte. Olmayınca olmuyor.
Güzel günler göreceğiz nasipse..
3 ay öncesine dönünce evet zor günler geçirdim. Nişan attım, nişan attım bahanesiyle işten atıldım... Vs.
Şimdi çok daha iyiyim.. Kademe kademe her gün biraz daha iyi..
Sadece bazı zamanlar, saatler kapalı bir odaya sokuyor beni, çıkmak zor, ama biliyorum çıkacağımı..
Yeni hayatıma başlayalı epey zaman oldu. Lakin eskiyi unutmak kendime ihanetmiş gibi geliyor.. Eskiyle yeni arasında gidip geliyorum işte..
Şuan beni en iyi sen anlıyorsun sanırım.. Acı başkasının olunca üzülüyoruz sadece, bize olmaz hiç sanıyoruz. Sonra yaşayınca anlıyoruz işin özünü. Allah hiç bir genç kıza tattırmasın.
Görüldüğü gibi dünyanın sonu gelmiyor işte. Zamanla kabuk bağlıyorsun, yeniliyorsun kendini. İzi kalıyor bazen sızlıyor o yara ama nihayetinde ne kadar kanarsa kanasın kabuk bağlayacak bunu bilerek yaşıyorsun.
Çok klişe ama zaman gerçekten ilaç.. Başka kimse, hiçbirşey değil..
Ben ne olursa olsun senden umutluyum, umut vermek istemem ama siz barışacaksınız..
Canım teşekkür ederim yorumun için.
Tekrarlamak istemiyorum fazla görüldüğü gibi ayaktayım işte. Ben kendi gücümün farkında değilmişim meğer. Eski nişanlım derdi hep kendine güvenin yok, en ufak birşeyde yıkılıyorsun, güçsüzsün diye.. Çok şaşırmıştır bir kez bile aramayışıma.. Her gün daha iyiye gidişim, toparlanışım, eskisinden de iyi oluşum şaşırtmıştır eminim..
Beni artık ailemden başka kimse korkutamaz. Kimi kaybedersen kaybet, alışıyorsun yokluğuna.
Sensiz yaşayamamlar fln hikayeymiş meğer..
Ne diyim işte, herşey çok daha iyi olacak..
Sen beni bunalıma sokmaz mısın![]()
Hiç pişman değilim. Elimden geleni değil fazlasını yaptım bu yüzdendir vicdanen rahatlığım, başımı yastığa koyduğumda keşke demedim hiç.. Vicdanının sesiyle uyuyamayanlar düşünmeli bence..
O nasıl uyuyor peki? Ben/sen onca çabaladık, onlar kıpırdamadı. Nasıl ellerinden geleni yapmadıkları halde bu kadar rahat olabiliyorlar? Ben anlamıyorum. Seninle aynı şekilde hissediyorum ama içim bir parça da olsa acıyor. Doğru olanı yaptığımın farkında olduğum halde... Nasıl aşıyorsan bana da öğret ya birkaç cümle ile olsa da...
yine bir ayrilik yine bir husran yine bir hayal kirikligi... ezgi sanirim isminiz.ezgicim gercekten cok uzuldum arkadaslarinda soyledigi gibi her serde bir hayir.her hayirda bir ser vardir.uzulme diyemiyorum bu mumkun degil.ama senin sevgini haketmicek bi adammis.inan bu durumda bitmesi daha ii olmus evliyken bitmesi cok daha kotu.benimde 7 yillik bir iliskim var.simdi askerde.bizimde hep bitti basladi.hala bi resmiyet yok aramizda.yinede hep derim hayirlisiyla olsun hersey.hayirli degilsede Allahim bitsin ve bana sogukluk ver ona karsi.Allahin gucu herseye yeter sende istemiyorsan artik sogukluk iste o zmn daha kolay oluyor hersey.seni anliyorum uzun sureli birlikteliginin bitmesi icin agir bir travma.Rabbim kimseye yasatmasin ayriligi..Benimkide simdi askerde bende burda ceyizimi aliyorum yavas yavas ama boyle seyleri duyunca uzuluyorum ve korkuyorum.hicbi seyin garantisi yok bu hayatta..benimkide askerden döndügü gibi hemen ilk adim atilip nişan olsun istiyor.bakalim gelince gorcez asker psk.ile mi istiyor yoksa gercekten mi die.ztn bu kdr yildir cikiyoruz olmasi lazm artk bsylern.askerden gelince o 26 ben 24 olcam..insallah diyorum tabikide ama yinede en basta hayirlisiyla diyorum..
Sen beni bunalıma sokmaz mısın![]()
Ezgi...
Dilerim ki zamanı geldiğinde kalbindeki yaraları öpücükleriyle iyileştirip sana hayat verecek olan birisi çıkar karşına ve bugünleri hiç yaşanmamış sayarsın.
![]()
kendimden bahsetmiştim senin kadar güçlü olabilirmiyim bilmem ...
Rüyalar ağır geliyor..
Rüyalar ağır geliyor..
Ezgimm nasılsınnn?![]()
Şaşkın
Öyle şeyler görüyorum, şahit oluyorum, duyuyorum..
Ama iyiyim toparladım kendimi, üzüntüler geçti.. Sızlaması kaldı.