bende bu tarz bir olay yaşadım..
aynen şöyle bir mesaj geldi telefonuma " slm canım msjını yeni gördüm. bende seni çok merak ettim. 22 yaşında dul bayanım.ara konuşalım numaram şu ................." :roflol::roflol: önce çok şaşırdım acaba yanlışlıkla bana mı gönderdi diye düşündüm, sonra tekrar tekrar okudum mesajı ve en alt kısımda bişeyler daha yazıyordu turkcell 2 kont avea 5 kont dksı şu kadar fiyat fln.. onları görünce de anladım ki kontör tuzağı!
bende bu tarz bir olay yaşadım..
aynen şöyle bir mesaj geldi telefonuma " slm canım msjını yeni gördüm. bende seni çok merak ettim. 22 yaşında dul bayanım.ara konuşalım numaram şu ................." :roflol::roflol: önce çok şaşırdım acaba yanlışlıkla bana mı gönderdi diye düşündüm, sonra tekrar tekrar okudum mesajı ve en alt kısımda bişeyler daha yazıyordu turkcell 2 kont avea 5 kont dksı şu kadar fiyat fln.. onları görünce de anladım ki kontör tuzağı!
allah kahretsin yaa.biraz önce eşimin teline geldi aynısından.eşimde yatıyodu.o hırsınan gittim dikildim tepesine.
-----cabuk söyle kim bu ,sen nasıl msj atmışsın yeni görmüş msj larını felan
adam ne olduğunu anlamadı gece gece iyi düşürdü birbirimize.
yeminler ediyor tabii eşim.
sonra aklıma bura geldi,tekrar okuyum dedim veee sonuç aynı kızlar aman aman kapılmayın sakınn.
hey allahım yaa,üç kuruş kontör için huzurları kacırıp yuva bile dağılır allah korusun .
hiç yapılırmı ne insanlar var yarabbim.klava: :mymeka:
ayy çok şükür yaa.iyiki buraya yazmışsınız ,artık adamla papaz olurduk büyük bi ihtimal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?