Her mesaja geri dönmeyin lütfen

Bi-tanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
481
77
98
Arkadaşlar dün başıma gelen bir olayı paylaşmak istiyorum gece yarısı eşimin telefonuna 'canım beni aramıyorsun numaramda değişti yeni numaram......... arada canım konuşalım ' diye bir mesaj geldi. Her kadın gibi kocama ne kadar çok güvenmiş olsamda sabahı sabah yaptım mesaj çekilen numarayı ve verdiği yeni numarayı kendi telefonuma kaydettim sabah bu konu için eşimle konuştum eşim tanımadığını defalarca söyledi ama ben dururmuyum eşim işe gitti önce mesaj çekilen numarayı aradım bir bayan çıktı numarasının değiştiğini ve yeni numarsını söyledi tabi ben daha bir telaşla bayanın sesini duyunca öteki numarayı aramaya başladım ve karşıma çıkan şey bayan sohbet hattı oldu bir anda kapadım telefonu olan kontürlere oldu yaklaşık 20 kontür saniyede gitti eşimin böyle yerleri aramayacağını çok iyi biliyorum hemen internetten numarayı araştırdım bu numaralar tuzakmış benim gibi sazanlar için iyi bir yöntem aslında kafamçokkarıştıaynı mesajları kelimesi kelimesine yollanan insanlar başka sitelerde bu konu hakkında uyarıda bulunmuşlar eski 900 lü hatlar kalkmış ve yerine bu numaralar gelmiş kimsede aramayınca kontür para kazanma hırsı sonucu yuvalar bile yıkılabilir Allah korusun ben ucuz atlattım sanıyorum lütfen dikkatli olun ve böyle bir şey başınıza gelirse önce lütfen nettten araştırın benim hatam bu oldu okumuş olsaydım kontürlerde gitmeyecekti gerçi kontür falan umrum değil ama ev telefonundan vs. arayan olursa inanın çok büyük faturalar gelecektir....:enbuyukkk:

Canım geçmiş olsun uyardığın iyi oldu ona göre davranırız artık.Öyle bir tezgah yapıyolarki artık nereden nasıl çalacağını şaşırıyo böyleleri.Tekrar geçmiş olsun. :teselli: Şeniz

gecmiş olsun...
insanalr para kazanmak için daha neler yapcakalr allah bilir

Arkadaşlar teşekkür ederim hepinize birde olayın başka tarafını dün eşimle oturup konuştuk bir düşünün bu mesaj bir erkeğe değilde bayana gelseydi Allah korusun o uyku sersemi haliyle bir erkeğin oturup karısını dinleyeceğini bile düşünemiyorum neler yaşanabilir lütfen herkes dikkatli olsun insanların hayatlarını yuvalarını beş kuruşa değişen insanlardan Allahım korusun hepimizi..

teşekkür ederim uyardığın için. ne yöntemler çıkmış :1shok:

Sitelerde bazen reklamları olurdu sağ tarafta özellikle google.den reklam alan ücretsiz bloglarda çok var çık çık çıkardı sinir olurdum...
Şimdi cep tellerine mi dadanmışlar ya...:mymeka:
Yakında broşür hazırlayıp milletin kapısına da bırakır bunlar...kötükedihüso

evet banada durmadan +359 la başlayan bi numara çağrı atıyo.allah allah hangi ülkenin alan kodu diyorum bende..netten araştırdım benim gibi bisürü kişiye yapmıslar bazıları aramıs anında 20 kontörleri gitmiş...900 lü hat gibi sohbet hattıymış...dikkat edin kızlar...

Allah korusun yaa,hangı kadın olsa ınanır buna.

söyledıgın iyi oldu canım vereliniortak

bende bu tarz bir olay yaşadım..
aynen şöyle bir mesaj geldi telefonuma " slm canım msjını yeni gördüm. bende seni çok merak ettim. 22 yaşında dul bayanım.ara konuşalım numaram şu ................." :roflol::roflol: önce çok şaşırdım acaba yanlışlıkla bana mı gönderdi diye düşündüm, sonra tekrar tekrar okudum mesajı ve en alt kısımda bişeyler daha yazıyordu turkcell 2 kont avea 5 kont dksı şu kadar fiyat fln.. onları görünce de anladım ki kontör tuzağı!

evet canım bizim mesajında altında var bu yazı ama o kadar uzun bir boşluk varki arasında birde inan insanın eşine öyle bir yazı gelince ince detayları okumak bakmak insanın aklına gelmiyor maalesef ne kadar güvensende bir anda erkektir ne olur ne olmaz deyip dedektifliğe soyunuyorsun klava:

ben artık tanımadığın numaraları bile her zaman cevaplamıyorum, insaları nasıl kandırcaz diye düşüne

kadar herkes faydalı bir şeyler yapsa gerçekten feraha ereriz.... geçmiş olsun...

ahlaksızlar belki boyle bir mesaj yuzunden bir aile dagılacak ...bunları yaparken onlar sadece kendi menfaatleri dusunuyorlar ...

ben direk mahkemede alırdım heralde soluğu,beni aldatıyor diye

ayy böyle insanlarda artık vicdan kalmadı ,yuvalarıyla bile oynuyorlar insanların

eğer sohbet hattıysa gelen numarayı ve mesajı silmeseydiniz tazminat falan açılabilir diye düşünüyorum.

allah kahretsin yaa.biraz önce eşimin teline geldi aynısından.eşimde yatıyodu.o hırsınan gittim dikildim tepesine.
-----cabuk söyle kim bu ,sen nasıl msj atmışsın yeni görmüş msj larını felan
adam ne olduğunu anlamadı gece gece iyi düşürdü birbirimize.
yeminler ediyor tabii eşim.
sonra aklıma bura geldi,tekrar okuyum dedim veee sonuç aynı kızlar aman aman kapılmayın sakınn.
hey allahım yaa,üç kuruş kontör için huzurları kacırıp yuva bile dağılır allah korusun .
hiç yapılırmı ne insanlar var yarabbim.klava: :mymeka:

ayy çok şükür yaa.iyiki buraya yazmışsınız ,artık adamla papaz olurduk büyük bi ihtimal.

sanada geçmiş olsun canım çok kötü bir duygu Allah hepsini bildikleri gibi yapsın :enbuyukkk:

kafaları nelere çalışıyo ya bukafayı okuyarak kullansalardı şimdi 900lü hatlarda çalışıyo olmazlardı belkide

büyük geçmiş olsun canım ,ucuz atlatmışsın 20 kontör ne ki başka şeyler de olabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…