her ne yapıyorsa ögrenmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kârın ağrısı ne acaba?
Aldattığını itiraf eden adam neden peşinizden koşuyor?
Vicdan mı yapıyor yoksa aldattığını itiraf edince sizden beklenen tepkiyi alamadı da gururu mu kırıldı?

eşimden hiç şüphelenmeyen bi falsosunu yakalamayan ben bile şunu görünce meraktan deneyesim geliyor..
korka korka bunu deneyecegim sanki..
Allah kimseyi şaşırtmasın şeytana uydurmasın.
(amin)

Bir ara 15 yaşında bir çocukla alakalı konunuz vardı. Öne oturuyormuş gibisinden. O konu bana çok ilginç gelmişti. Ya siz fazla kıskançsınız ya da eşiniz pek sallamıyor sizi
kendim bile tereddutte kaldim kim ya bu cocuk diye baktim eski konularima hic oyle bir konum yok

Siz daha önce de bu konulu açmış mıydınız?Yanlış anlamayın sanki buna benzer bir konu okumuştum dejavu oldum bir an.

eşimden hiç şüphelenmeyen bi falsosunu yakalamayan ben bile şunu görünce meraktan deneyesim geliyor..
korka korka bunu deneyecegim sanki..
Allah kimseyi şaşırtmasın şeytana uydurmasın.
(amin)
Amin. Ama bence bakmayın ben işine yarayan olur diye kanıt delile ihtiyacı olan olur diye bilgi verdim. Bence eşinize güveniyorsanız bakmaya gerek yok

Peki vatsaptan gelen bilgiler için nasıl farklı mail verebilirim? Şimdi denedim ama yeni bir Google hesabı eklemek icin sifre vs istedi. IPhoneda da bu şekilde mi oluyor benim telefonum android ama iPhoneda denemek istiyorum. Orada herkesin kendi mail adresi yazıyor ,maile gelecek olan hesap geçmişi de 3gun sonra geliyormus riskli, o an yanında olmayabilirim

Amin. Ama bence bakmayın ben işine yarayan olur diye kanıt delile ihtiyacı olan olur diye bilgi verdim. Bence eşinize güveniyorsanız bakmaya gerek yok

çok şükür beni şüpheye düşürecek hiç bir hareketi yok olmadı.
yalnız hastane ortamında çalışıyor olması tedirgin ediyor zira tanıştığımız ilk gün hastanelerde hemşirelerin, hizmetlilerin, dr'larin cok tekin hareketler içinde olmadığını anlatmıştı.
bu sözler kulağıma hep küpe oldu belli etmeden kendimce çok takip etmişliğimde oldu.

doğum öncesi kendimi böyle bi strese bencede sokmayayim.
yinede teşekkürler.

tv yi almamiş kendi kizi icin zamaninda almislar artik kullanmiyorlarmış bize yollamis

Kârın ağrısı ne acaba?
Aldattığını itiraf eden adam neden peşinizden koşuyor?
Vicdan mı yapıyor yoksa aldattığını itiraf edince sizden beklenen tepkiyi alamadı da gururu mu kırıldı?
Bende bilmyorum. Eve girince cümle kuramayan adam kompozisyon yazıyor şimdi affet loveit bilmem ne. Aman aman evlerden ırak. Ben nefes aldıgımı hissetmeye başladım kendimi tekrar boğmaya hiç niyetim yok. Bu arada cinsel yolla bulaşan hastalığım da yokmuş Allaha bin şükür. Bari marazını çekmeyeceğim bu hayvanın bana yaşattıklarından kendi pisliğinde boğulsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…