- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
Kârın ağrısı ne acaba?İnsan olana laf bır kez söylenir. Hem yüzüne hemde avukatına söyledim. Bahane üretip üretip arıyor açmayınca da kapıda. Bu gidişle bahane üretirken arttırdığı nafakayla beş kuruş parası kalmayacak gerizekalının
Sanırım şu sent i bir ben bulamadım forumda kendimi tebrik ediyorumIçinde şüphe olanların işine yarayabilir. Delil olabilecek seyler ortaya çıkabilirinşallah yararlı olur verdigim bilgi
Dosyaların içlerine girip bakın bulursunuz.Sanırım şu sent i bir ben bulamadım forumda kendimi tebrik ediyorum
Şimdi buldumDosyaların içlerine girip bakın bulursunuz.
beni biriyle karıştiriyorsunuz sanirimBir ara 15 yaşında bir çocukla alakalı konunuz vardı. Öne oturuyormuş gibisinden. O konu bana çok ilginç gelmişti. Ya siz fazla kıskançsınız ya da eşiniz pek sallamıyor sizi
Kızlar size bir ipucu. Telefonda dosyalarıma girin.
Whatsapp bölümünü açın.
SENT diye bir bölüm var orada whatsapptan gönderilen silinmiş ,silinmemiş bütün video ,fotoğraf, ses kaydına ulaşabilirsiniz.
(Bilenlerin önünde saygıyla eğiliyorum)
kendim bile tereddutte kaldim kim ya bu cocuk diye baktim eski konularima hic oyle bir konum yokBir ara 15 yaşında bir çocukla alakalı konunuz vardı. Öne oturuyormuş gibisinden. O konu bana çok ilginç gelmişti. Ya siz fazla kıskançsınız ya da eşiniz pek sallamıyor sizi
Amin. Ama bence bakmayın ben işine yarayan olur diye kanıt delile ihtiyacı olan olur diye bilgi verdim. Bence eşinize güveniyorsanız bakmaya gerek yokeşimden hiç şüphelenmeyen bi falsosunu yakalamayan ben bile şunu görünce meraktan deneyesim geliyor..
korka korka bunu deneyecegim sanki..
Allah kimseyi şaşırtmasın şeytana uydurmasın.
(amin)
Ben de bulamadım,dosya yöneticisi var bende dosyalar klasörü yokDosyaların içlerine girip bakın bulursunuz.
Aynı şey.Ben de bulamadım,dosya yöneticisi var bende dosyalar klasörü yok
Peki vatsaptan gelen bilgiler için nasıl farklı mail verebilirim? Şimdi denedim ama yeni bir Google hesabı eklemek icin sifre vs istedi. IPhoneda da bu şekilde mi oluyor benim telefonum android ama iPhoneda denemek istiyorum. Orada herkesin kendi mail adresi yazıyor ,maile gelecek olan hesap geçmişi de 3gun sonra geliyormus riskli, o an yanında olmayabilirimMerhabaınstagram'dan konusuyorlar mi diye Instagram ayarlardan verileri indir verilere Eris diye biseyler yazıyor .onlara tiklarsan gelmiş geçmiş konuşmalar yüklenir .
Vatsaptan da e mail hesabına gönderiliyor
tüm konuşmalar silinmisse bile fotolar filan herşeyiyle
Hesap bilgilerini talep et seçeneğine tıklayınca oluyor bu da.
Ablam kocasının nanelerini böyle döktü
Dosya yöneticisine girip üstte çıkan arama çubuğuna whatsapp yazarak da bulabilirsiniz. Oradan media klasörüne girip sent dosyasına tıklayınBen de bulamadım,dosya yöneticisi var bende dosyalar klasörü yok
Üstteki çubuğa whatsapp yazınca whatsapp images çıkana tıklayın onun içinde baktım şimdiBen de bulamadım,dosya yöneticisi var bende dosyalar klasörü yok
hayir baska birinin konusunda yorum olarak yazmıstim bazi kisimlariSiz daha önce de bu konulu açmış mıydınız?Yanlış anlamayın sanki buna benzer bir konu okumuştum dejavu oldum bir an.
Amin. Ama bence bakmayın ben işine yarayan olur diye kanıt delile ihtiyacı olan olur diye bilgi verdim. Bence eşinize güveniyorsanız bakmaya gerek yok
tv yi almamiş kendi kizi icin zamaninda almislar artik kullanmiyorlarmış bize yollamisEşin aldatıyor mu bilinmez ama biseyler karıştırıyor. yahu kim iş arkadasinin cocuguna arac tv si alir hani samimi olursunuz ailece falan görüşürsünüz neyse ama görmediğim, bilmediğim çocuğa neden böyle bi hediye alayım ?bence aralarında bir elektriklenme olabilir sessiz bi şekilde renk vermeden eşini göz hapsine al.bi de muge anlının çok sevdiğim bi lafı var Şüpheleniyorsam doğrudur.....
Bende bilmyorum. Eve girince cümle kuramayan adam kompozisyon yazıyor şimdi affet loveit bilmem ne. Aman aman evlerden ırak. Ben nefes aldıgımı hissetmeye başladım kendimi tekrar boğmaya hiç niyetim yok. Bu arada cinsel yolla bulaşan hastalığım da yokmuş Allaha bin şükür. Bari marazını çekmeyeceğim bu hayvanın bana yaşattıklarındanKârın ağrısı ne acaba?
Aldattığını itiraf eden adam neden peşinizden koşuyor?
Vicdan mı yapıyor yoksa aldattığını itiraf edince sizden beklenen tepkiyi alamadı da gururu mu kırıldı?
Yoruldum. ilgilenmiyorum bu mevzuyla valla.Ablanız neden boşanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?