her ne yapıyorsa ögrenmek istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yanlış hatirlamiyorsam başka bi kullanıcının açtığı aldatma konusuna benimde şüphelendiğim birseyler var emin değilim yazmıştınız.
şüpheler artti demek ki..
birşeyler var ise ergeç ortaya çıkıyor.
telefon geçmişi hep temiz ise arama kayıtları hiç değişmiyor ise bu da bir detaydir.
Insallah korktugunuz gibi değildir.

Bu kadar araştırma işine girdiyseniz içinizde çok büyük şüphe yer etmiş. Daha önce böyle bir durumla başka bir kadın vs. Karşılaştınız mı ? Benim fikrim eşinizle iletişimi güçlü tutup böyle ekşınlara girmeden direkt konuşmanız.
Aile olarakta bilinçli açık görüşlü bir aileye benziyorsunuz. Bence eşiniz masum geldi bana. Siz kıskanmayın ya da incinmeyin diye de bu durumlar olmuş olabilir.
Hem bu araştırma sürecinde yıpranırsınız bence gerek yok. Direkt konuşun.

Ben sanırım ya casus program kurardım veya ses kayıt cihazları var böcek şeklinde onlardan kullanırdım
ya telefondan aslinda konusma adina cok bisey yakalayacagimi sanmiyorum, çünkü telefonu bi verirmisin dediğimde veriyor tereddüt oluyor ama o tereddüt banka hesaplarini kurcalayacagim korkusu bu para olayindan sonra teyakkuzda onun icin bekliyodur.
is yerinde bir bayanla samimiyeti biraz ilerletirsem kulağima suyu kacirir gibi geliyor boyle bisey varsa.

evet yazmıştım
yani kayitlarda birileri var ama hep erkek arkadaslari ve is saatlerinde sadece saniyeler diyebilecegim kadar kisa konusulmus
esim teknolojiyle aramin iyi oldugunu bilir boyle telefondan falan konusup kendisini riske atmaz heralde diye dusunuyorum.
yani acip kayitlarina bakmak istesem bulabilecegimi
whatsapi arsivleyebilecek kadar kafamin calistigini bilir
tek ihtimal kaliyor baska bir program kullanip eve gelirken siliyor olabilir.
is yeri telefonunu kullaniyor olabilirler
mesela 15 gun yillik izni vardi tum arkadaslari rahat rahat izinlerini kullanirken bizimki niyeyse o 15 gunu bir turlu alamiyor belkide oyle bir izin kalmadi

bende tam olarak onu yapiyorum aslında sessiz sessiz izliyorum.
bakalim elimde olmasi gereken ve harekete gecmemi kolaylastiracak suphelerimi dogruya cikaracak delil ne zaman elime gececek diye. sadece bayan konusu degil yani gizledigi bu elini ayagina dolastiran sey her neyse onu bekliyorum.
acelem yok
baskı altında oldugum siddet gordugum bir evde degilim,beklerim arastiririm yakalarsamda anasindan emdiği sütü burnundan getiririm. çocuğuna göstermedigi ilgiyi cocugumu nasil yetistirsem daha iyi olur diye yormadigi beynini neye yoruyor bakalim.

Yollayabilir, çok değişik yüzsüz insanlar var

ben kıskanç bir insan değilim
daha önce hiç böyle bir şüphem olmadi ihtimal dahi vermedim açıkçası çünkü ailesinin affetmeyeceği tek şey bir erkegin karisini cocugunu bu sekilde kandirmasi olur beni kaybetmekten korkmasada onlari kaybetmekten korkar diye düşündüm.
eşimle konuşup insan gibi bir yol çizmeyi isterdim ama beni bu yola o sevketti.
çunku ben 6 senedir ne sorsam önce yalana başvurdu doğrulari ben hep kendim bir şekilde ögrendim.
bazilarinin dogrusunu bildigimi soyledim bazilarini soylemedim ama karsimda ilk once yalana basvuran bir insan varken boyle bir konuda dogruyu soyleyecegini zannetmiyorum

ters psikolojiyi göz ardi edemem

Tamamdır o hâlde araştırma gerekiyor ama lütfen kendinizi bu süreçte yıpratmayın Belli ki ailede sizin anne ve baba rolünüz daha yüksek. Gerçekten güçlü, mantıklı ve olgun bir kadınsınız. Helal olsun

Yolluyorlar. Kadin ogrensin diye. Hatta sisyal medyada adamin tek basina oldugu tum fotograflari begenir bu tipler ama esi ve cocuguyla olan fotograflar begenilmez nedense. Karsi tarafa sinyal gondermek icin herseyi yaparlar. Aradan cekil misali.

Kadın evli mi?
Belki birşey yoktur ama gereksiz samimiyet bunlar
İş arkadasımın çocuğuna niye hediye göndereyim ya ?Hadi sizi tanısa ailecek konuşaanız tamam da siz tanımıyorsunuz bile
Valla gayet modern biri olmama rağmen böyle yanlış anlaşılacak durumlara hiç girmem ne gereği var yani !Evli bir erkekle bu kadar samimiyeti doğru bulmuyorum .
Yardıma ihtiyacı olan ayağında çorabı olmayan çocuklar var onlara hediye alırım para veririm ben

Bu durumlari yasayan biri olarak soyluyorum konusunca inkar edip daha da tedbirli oluyorlar. Telefonunun kurcalandigini ogrenince ikinci bir hatlari bile olabiliyor.

Yolluyorlar. Kadin ogrensin diye. Hatta sisyal medyada adamin tek basina oldugu tum fotograflari begenir bu tipler ama esi ve cocuguyla olan fotograflar begenilmez nedense. Karsi tarafa sinyal gondermek icin herseyi yaparlar. Aradan cekil misali.
Evet evet bende gördüm böyle durumları
Eşi öğrensin diye sinyal veriyorlar
Çıkıp söyleyemiyorlar da adamdan korktukları için
Gerçekten yazık bir kadın bunu kendine niye yapar

Anam anam evlerden uzak olsun böyleleri. Bende şey fark ettim. Bu aralar bizim iş yerine de evli adamların eşleri geliyor ziyarete. Böyle etrafa bakıyorlar filan. Demekki global bir sorun haline geldi iyice. Eşlerini tanıştırıyorlar herkesle filan..

yahu benim çocuğuma ne diye hediye gönderiyor ne münasebet?
bir defa iyi niyet olsa yakın arkadas madem eşiyle tanışmak ister.
uzaktan uzağa hediye göndermek nedir?
pozitif olmaya olunda sağlık derecesinde olmayin.
konu sahibinin yerinde olsam oncelikle bu hediye oyuncak gönderme olayının önüne geçerim, hangi sifatla hediye alıyor kadın ve niye hep o? is yerinde eşinin cocuk sahibi olduğunu yalniz o kadin mi biliyor?
bi o bu denli düşünceli öyle mi?

ınsallah kotu bırsey cıkmaz bu ısın ıcınden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…