- Konu Sahibi chamallows
-
Merhaba kk nın güçlü ve akıllı bayanları
konu biraz uzun ama detaylı açıklamazsam bazı şeyler askıda kalır sanırim.
konu eşim, eşimin yaklaşık 2 3 ay önce bana maaş konusunda yalan söylediğini öğrendim.
benim olayımda tam olarak burada başladı aslında.
eşim az önce balkondaydı kapıya arkası dönük bir şekilde sigara içiyordu ve telefonuyla oynuyordu, benim balkona çıktığımı farketmedi önce balkona çıktigimi anlayinca eli ayağına dolaşır bir vaziyette telefonu cebine koydu.
5 dk bekleyip telefonunu verirmisin bi annemi arayım benim ki içerde kaldı diyip aldim.
google gecmise baktim şuphelenecek bir şey yok.
whatsapa baktim oda yok geri verdim telefonu.
normalde telefon kurcalayan inceleyen kiskanç bir insan asla değilim işim olmaz,
tek amacım ne oluyor ögreneyim ki ona göre davranayım.
kafami karıştıran tetikte olmamı saglayan başka bir konuyu da yazayım hemen size.
eşimin iş yerinde bir bayan var mühendisleri.
bu bayanın adını daha önce hiç duymamıştım, samimi olduğu bütün arkadaşlarını şahsen tanıyor olmama rağmen bu bayanın adıni ilk kez geçen sene kızımın doğum gününe hediye gönderdiğinde duydum.
olabilir demek ki yeni yeni samimi olduğu bir arkadaşı dedim ama ne alaka hediye kızımın doğum gününe kadar nereden biliyor diye düşündüm açıkçası ama uzerinde durmadim.
bir gün uzun bir yola çıktigimizda kizimin sıkılmamasi adina bir araç tv si muhabbetimiz oldu ve konu orada kapandı.
aradan 1 hafta geçmiştiki elinde bir araç tv si ile geldi, mühendis hanimin kizınınmış
demek ki bu mühendis hanimla bunlar konuşuluyor, ilerleyen zamanlarda mühendis hanimdan kizima gelen bebekler ayiciklar kizinin oyuncaklariymis vs iyi güzelde bu hanim kızımız kim?
instada koskoca 400 kisilik fabrikadan tek takipçi eşim!
ark. dügunu oluyor google ye adini yazsan nokta atısı bulunacak dugun salonu adresi eşim tarafindan gönderiliyor hadi bunda ben fesat olayim ne varki adres yollamış ama işkillendim işte bir kere.
kısacası bu telefonu el ayak dolasarak cebe atmanin sebebini merak ediyorum bulmam lazım.
whatsap ayarlardan konuşmaları günlük olarak drive arşivle ayarını açtım aklıma bu geldi ilk önce.
sessiz sessiz takip etmek istiyorum acelem yok ama nasıl onu bilmiyorum.
bana bir el atıntaktiklere ihtiyacım var
kızımdan fırsat buldukça cevaplayacağim gün içinde konuyu acti gitti demeyin sonra
ya telefondan aslinda konusma adina cok bisey yakalayacagimi sanmiyorum, çünkü telefonu bi verirmisin dediğimde veriyor tereddüt oluyor ama o tereddüt banka hesaplarini kurcalayacagim korkusu bu para olayindan sonra teyakkuzda onun icin bekliyodur.Ben sanırım ya casus program kurardım veya ses kayıt cihazları var böcek şeklinde onlardan kullanırdım
evet yazmıştımyanlış hatirlamiyorsam başka bi kullanıcının açtığı aldatma konusuna benimde şüphelendiğim birseyler var emin değilim yazmıştınız.
şüpheler artti demek ki..
birşeyler var ise ergeç ortaya çıkıyor.
telefon geçmişi hep temiz ise arama kayıtları hiç değişmiyor ise bu da bir detaydir.
Insallah korktugunuz gibi değildir.
bende tam olarak onu yapiyorum aslında sessiz sessiz izliyorum.can sıkıcı durum
sımdı soyle dusunuyorum benımde esımın gorustugu kız arkadasları var ama hepsını tanırım kafa olarak anlasıp sohbet ettıgı herkesle kız erkek farketmez hep tanıstırdı arkadas olarak nıtelendırdıgı kısılerle bırebır tanıstım yanı boyle hedıyelesme ıs dısında gorusme durumuna geldıyse tabı yoksa her bırıyle tabıkı tanısamam ama ısımlerıne aşinayım ...
tanıstırmasa derdım kı sen hayırdır yanı ? kım bu derdım hedıyeler tabletler bırseyler oluyor cunku
aynı seyı sız yapsanız esınızın tepkısı ne olurdu
ıs yerınızden bır adam cocugunuzun dogum gununde hedıyeler gonderse elınızde arac tabletı ıle gelsenız ıs yerınden erkek arkadasımın desenız falan esınız ne derdı
bu kadar samımı oldugun arkadas kım ? nıye hıc tanısmadım tanımıyorum ne zamandır arkadasssınız hayırdır demez mıydı
tesaaduf eserı ogrenmenız sızın bekleyerek dusunerek sorarak ogrenmenız bazı anlarda telaslı davranması falan can sıkıcı ,
ben olsam gozlemlerdım beklerım pusuda yatan jaguar gıbı
Yollayabilir, çok değişik yüzsüz insanlar varKötü bir durum olsa kadın kalkıp kızınıza apaçık bir şekilde hediye yollarmı? Ben nedense birbirine saygılı 2 iş arkadaşı durumu gördüm burda. Instagramdan takip ettiğinden sizinde haberiniz var. Telefonu korkuyla cebine koyması belkide keşfette sizin görmenizi istemediği bir gönderiye bakıyordu? Çok pozitifim bugün
ben kıskanç bir insan değilimBu kadar araştırma işine girdiyseniz içinizde çok büyük şüphe yer etmiş. Daha önce böyle bir durumla başka bir kadın vs. Karşılaştınız mı ? Benim fikrim eşinizle iletişimi güçlü tutup böyle ekşınlara girmeden direkt konuşmanız.
Aile olarakta bilinçli açık görüşlü bir aileye benziyorsunuz. Bence eşiniz masum geldi bana. Siz kıskanmayın ya da incinmeyin diye de bu durumlar olmuş olabilir.
Hem bu araştırma sürecinde yıpranırsınız bence gerek yok. Direkt konuşun.
ters psikolojiyi göz ardi edememKötü bir durum olsa kadın kalkıp kızınıza apaçık bir şekilde hediye yollarmı? Ben nedense birbirine saygılı 2 iş arkadaşı durumu gördüm burda. Instagramdan takip ettiğinden sizinde haberiniz var. Telefonu korkuyla cebine koyması belkide keşfette sizin görmenizi istemediği bir gönderiye bakıyordu? Çok pozitifim bugün
Tamamdır o hâlde araştırma gerekiyor ama lütfen kendinizi bu süreçte yıpratmayınben kıskanç bir insan değilim
daha önce hiç böyle bir şüphem olmadi ihtimal dahi vermedim açıkçası çünkü ailesinin affetmeyeceği tek şey bir erkegin karisini cocugunu bu sekilde kandirmasi olur beni kaybetmekten korkmasada onlari kaybetmekten korkar diye düşündüm.
eşimle konuşup insan gibi bir yol çizmeyi isterdim ama beni bu yola o sevketti.
çunku ben 6 senedir ne sorsam önce yalana başvurdu doğrulari ben hep kendim bir şekilde ögrendim.
bazilarinin dogrusunu bildigimi soyledim bazilarini soylemedim ama karsimda ilk once yalana basvuran bir insan varken boyle bir konuda dogruyu soyleyecegini zannetmiyorum
Yolluyorlar. Kadin ogrensin diye. Hatta sisyal medyada adamin tek basina oldugu tum fotograflari begenir bu tipler ama esi ve cocuguyla olan fotograflar begenilmez nedense. Karsi tarafa sinyal gondermek icin herseyi yaparlar. Aradan cekil misali.Kötü bir durum olsa kadın kalkıp kızınıza apaçık bir şekilde hediye yollarmı? Ben nedense birbirine saygılı 2 iş arkadaşı durumu gördüm burda. Instagramdan takip ettiğinden sizinde haberiniz var. Telefonu korkuyla cebine koyması belkide keşfette sizin görmenizi istemediği bir gönderiye bakıyordu? Çok pozitifim bugün
Bu durumlari yasayan biri olarak soyluyorum konusunca inkar edip daha da tedbirli oluyorlar. Telefonunun kurcalandigini ogrenince ikinci bir hatlari bile olabiliyor.Bu kadar araştırma işine girdiyseniz içinizde çok büyük şüphe yer etmiş. Daha önce böyle bir durumla başka bir kadın vs. Karşılaştınız mı ? Benim fikrim eşinizle iletişimi güçlü tutup böyle ekşınlara girmeden direkt konuşmanız.
Aile olarakta bilinçli açık görüşlü bir aileye benziyorsunuz. Bence eşiniz masum geldi bana. Siz kıskanmayın ya da incinmeyin diye de bu durumlar olmuş olabilir.
Hem bu araştırma sürecinde yıpranırsınız bence gerek yok. Direkt konuşun.
Evet evet bende gördüm böyle durumlarıYolluyorlar. Kadin ogrensin diye. Hatta sisyal medyada adamin tek basina oldugu tum fotograflari begenir bu tipler ama esi ve cocuguyla olan fotograflar begenilmez nedense. Karsi tarafa sinyal gondermek icin herseyi yaparlar. Aradan cekil misali.
Anam anam evlerden uzak olsun böyleleri. Bende şey fark ettim. Bu aralar bizim iş yerine de evli adamların eşleri geliyor ziyarete. Böyle etrafa bakıyorlar filan. Demekki global bir sorun haline geldi iyice.Yolluyorlar. Kadin ogrensin diye. Hatta sisyal medyada adamin tek basina oldugu tum fotograflari begenir bu tipler ama esi ve cocuguyla olan fotograflar begenilmez nedense. Karsi tarafa sinyal gondermek icin herseyi yaparlar. Aradan cekil misali.
Eğer aldatıyorsa eşiniz ne yapacaksınız?ters psikolojiyi göz ardi edemem
Kötü bir durum olsa kadın kalkıp kızınıza apaçık bir şekilde hediye yollarmı? Ben nedense birbirine saygılı 2 iş arkadaşı durumu gördüm burda. Instagramdan takip ettiğinden sizinde haberiniz var. Telefonu korkuyla cebine koyması belkide keşfette sizin görmenizi istemediği bir gönderiye bakıyordu? Çok pozitifim bugün
ınsallah kotu bırsey cıkmaz bu ısın ıcındenbende tam olarak onu yapiyorum aslında sessiz sessiz izliyorum.
bakalim elimde olmasi gereken ve harekete gecmemi kolaylastiracak suphelerimi dogruya cikaracak delil ne zaman elime gececek diye. sadece bayan konusu degil yani gizledigi bu elini ayagina dolastiran sey her neyse onu bekliyorum.
acelem yok
baskı altında oldugum siddet gordugum bir evde degilim,beklerim arastiririm yakalarsamda anasindan emdiği sütü burnundan getiririm. çocuğuna göstermedigi ilgiyi cocugumu nasil yetistirsem daha iyi olur diye yormadigi beynini neye yoruyor bakalim.
boşayacağımEğer aldatıyorsa eşiniz ne yapacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?