Her sahur aynı olacak sanırım...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Dün ilk sahurda eşimin annesi aradı eşime "uyandın mı, güzel ye, aç kalma, uyumuşsundur diye aradım" vs. dedi
Bugünde eşim aradı yine aynı sebepten dün annesi gözünü boyadı ya annecim falan dedi...Sanırım bir ay boyunca aynı senaryoyu yaşayacağım şaka gibi bunu yaşayan var mı gerçekten?...Evdeki metreyi lazım getir diyen insanlar bunlar gerçekten anlamıyorum bir metrenin ne önemi olabilir ki neden insan ister işte bu samimi gelmiyor bana...

Arasın neden rahatsız oldunuz ki? Ben de annemi ve üst komşumu arıyorum her gün uyandınız mı diye, ya da onlar arıyorlar uyanık mısınız diye kontrol etmek için. Hem belki bir gün uyuyakalırsanız faydasını görürsünüz :)
Aslında araması değil öğütleri garip sanki eşim 10 yaşındaki bir çocuk birde bugün annecim dedi yani hiç demez resmen göz boyamak.

Size laf atan filan mı var, niye rahatsız oluyorsunuz ki, bunlar anne oğul. İki taraf da istedikten sonra günün istediği saati, istedikleri sıklıkta konuşurlar.
O basit uyarıları çoğu anne yapar zaten. Sıkı giyin, iyi ye, vs vs.
Göz boyamak falan nedir bir de Allah aşkına yahu? Bu kadın bu adamın annesi, kendi oğlunun gözünü boyamasına ihtiyacı mı var? Siz kendinize dert arıyor, saçma sapan çıkarımlar yapıyorsunuz. Sorunu kendinizde arayın. Size dokunan eden yok, kalkmış kadının oğluna dediği eften püften şeyleri malzeme yapıyorsunuz. Kendinize başka bir uğraş edinin bence.

Arasın ne olacak
Oğlu değilmi
Benide dün gece arkadaşım aradı
Ben de yan tarafta yeni evli ablamı aradım
Bunlar güzel şeyler
Teyzem kalıyor misafir annemde
Dün gece de bu gecede kızları aradı
Bizde masada birbirimize aman iyi ye teyze aç kalma
Anne bunuda ye suyu iç diyoruz
Garip değil ki bunlar bu uyarılar

İnsanlar böyle düşünebilme ve anne evlat arasındaki ilişkiyi bu tür bi yaklaşımla sorgulayabilme hakkını kendinde nerden nasıl buluyor anlayabilmiş değilim anlayamayacağım da .
Sizde bana hiç masum gelmediniz.
Umarım her sahur arar eşinizin annesi.
Kıyamam aç kalma güzel ye demiş bunda ne tür bi art niyet aranabilir aklım almıyor.

Size laf atan filan mı var, niye rahatsız oluyorsunuz ki, bunlar anne oğul. İki taraf da istedikten sonra günün istediği saati, istedikleri sıklıkta konuşurlar.
O basit uyarıları çoğu anne yapar zaten. Sıkı giyin, iyi ye, vs vs.
Göz boyamak falan nedir bir de Allah aşkına yahu? Bu kadın bu adamın annesi, kendi oğlunun gözünü boyamasına ihtiyacı mı var? Siz kendinize dert arıyor, saçma sapan çıkarımlar yapıyorsunuz. Sorunu kendinizde arayın. Size dokunan eden yok, kalkmış kadının oğluna dediği eften püften şeyleri malzeme yapıyorsunuz. Kendinize başka bir uğraş edinin bence.
Aaah keşke de yaşadıklarıma şahit olsaydınız bu kadar düşünceli bir insan mı değil mi o zaman anlardınız.

Eşinizi annesinden kiskanmiyorsunuzdur umarım. Çünkü benim böyle bir şeye canımı sıkmak aklımın ucundan geçmez. Bizi de annemler her gece ararlar evlendik evleneli. Sırf uyuyakalip da aç oruç tutmayalim diye
Kıskansam sanırım eşimi tek yollamam benim derdim samimiyetsizlik.

Aaah keşke de yaşadıklarıma şahit olsaydınız bu kadar düşünceli bir insan mı değil mi o zaman anlardınız.
Ne yaşadınız, yoksa düğünde istediğiniz ağırlıkta altın mı takılmadı?

Kaldı ki sizin yaşanmışlıklarınızın konuyla alakası yok. Sizi arayan da yokmuş zaten. Onlar ana oğul telefon görüşmesi yapıyorlar alt tarafı. Bunda sizi ilgilendiren hiç ama hiç bir şey yok.

İnsanlar böyle düşünebilme ve anne evlat arasındaki ilişkiyi bu tür bi yaklaşımla sorgulayabilme hakkını kendinde nerden nasıl buluyor anlayabilmiş değilim anlayamayacağım da .
Sizde bana hiç masum gelmediniz.
Umarım her sahur arar eşinizin annesi.
Kıyamam aç kalma güzel ye demiş bunda ne tür bi art niyet aranabilir aklım almıyor.
Davranış tutarsızlıklarından dolayı sorguluyor olabilirler mi acaba?"anne oğul" ilişkisi hakkında söz söylenemez mi öyle bir yasa varda bizim haberimiz mi yok anlamadım.
Ben o kadar şeye susup gık dememiş insanım bayağı masumum bence çok şükür.

Benim kayinvalidemde normal zamanda ramzn olmadan oncede yani hrr konusmasinda illa ki ne yediniz diye sorar esime. Arayip uyudunuz mu yediniz mi demesinde bir anormallik goremedim benim annemde abimi arar, halam bizi arar filan ramazanda gelenek gibi ac kalmasinlar diye insanlar birbirini arayabilir kalktiniz mi diye. Bunda bi tuhaflik goremedim ama benim kv nin ne yediniz diye sormasida bana tuhaf geliyor. Allah ne verdiyse onu yedik yani. Bir kerede ne yediniz dediginde esim fellah koftesi dedi kv diyor fatma mi yapti? Esimde yok anne ben yaptim kim yapacak tabiki fatma demisti. Yani uyandnz mi diye arasn basim gozum ustune ama ne yediniz ne demek :) tuhaf

Ne yaşadınız, yoksa düğünde istediğiniz ağırlıkta altın mı takılmadı?

Kaldı ki sizin yaşanmışlıklarınızın konuyla alakası yok. Sizi arayan da yokmuş zaten. Onlar ana oğul telefon görüşmesi yapıyorlar alt tarafı. Bunda sizi ilgilendiren hiç ama hiç bir şey yok.
Konularım ortada bakabilirsiniz bana ne yaptıklarını oradan görün şu kadar diyebilirim hiçbir özel günümde yüzleri gülmedi sanki ben zorla fotoğraf çekilin demişim gibi gelip surat asılıp fotoğraf çekilmişler bana bıraktıkları hatıra bunlar işte bu insanların...

Back
X