- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 789
- 123
- 34
- Konu Sahibi mystery_girl
-
Bende ayagimda sallamaktan bileklerim agriyor artk suan bile salliyorum oturarak uyuyorum o biraz daldigindaSabaha kadar ayağımda sallardım , bir de başucumuzda biberon biberon mama olurdu , yemeden durmazdı da , şükür büyüdü şimdi . Ama o 3 sene kâbus gibiydi , en uzun uykusu 15 yirmi dakika olurdu .
2 aylık erkek bebeğim var.Uyumadigi her saniye ağlıyor,mızmızlanıyor.Surekli huzursuz doktor kolik dedi ama kolik bebekler kolik seslerde sakinlesmez mi?Benimki sakinleşmiyor sürekli ağlıyor.Artik diyorum bu huysuzlugundan yapıyor.Dayanamiyorum basim çatlıyor.O ağlıyor ben ağlıyorum yeter artık psikoloji denen birşey kalmadı.Sizin de başınıza geldi mi nasıl atlattınız bu durumu?
Alerji olabilir mi doktor bey dedim.Alerji de vücudunda kurdeşen gibi yaralar şişlikler olur dedi.Ama ben başka doktorlara da göstereceğim. Arada da olsa aspiratör sesinde rahatliyor.Alerji ihtimalini de degerlendirdi mi doktor? Ne iyi geliyor sakinlesmesi icin kesffettin mi mesela?
Kakası sıvı şeklinde sulumsu partiküller var.Gurultulu gaz cikariyor evet.Yani bebek ağlar evet ama her saniye dediğinize göre biraz fazla geldi bana. Kolik bebek günün belli saatlerinde ağlar genelde. Bebeğiniz kız mı erkek mi. Erkek daha gazlı olur derler ama benim paşa 6 aylık olucak hiç gaz sorunu yaşamadık. Doktorunuz etraflıca kontrol ettimi? Kulak iltihabı olabilir idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Alerjisi olabilir. Kakası nasıl mukuslu mu çok? Yada gürültülü gaz çıkarıp çok bez değiştiriyor musun? Bunun gibi birçok şey olabilir. Mızmız olmasıda düşündürdü beni. Sen başka bir doktora daha görünsen. Çünkü bu zamanlarda daha sakin bir bebek olması lazım. İyice bir araştır derim arkadaşım.
Alerji belirtisi sadece dokuntu degildir. Diger arkadas bahsetmis zaten. Bana da fazla geldi surekli aglamasi. Baska bir doktora gosterseniz iyi olur gercektenArkadaşlar hepinizin yorumlarını tek tek okudum bir nebze iyi geldi yalnız olmadığimi bilmek.Ama çok zormus sabretmesi.Keske günlük yakınlarımdan biri gelse bu kadar çileden çıkmam belki de.1 sa bile bebekten uzaklaşmak iyi geliyor bana.Allah ım en kısa zamanda tüm herkesin bebeğininde sıkıntısını gider benimkini de Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ıns.
Alerji olabilir mi doktor bey dedim.Alerji de vücudunda kurdeşen gibi yaralar şişlikler olur dedi.Ama ben başka doktorlara da göstereceğim. Arada da olsa aspiratör sesinde rahatliyor.
Kakası sıvı şeklinde sulumsu partiküller var.Gurultulu gaz cikariyor evet.
Ya böyle sümüksü uzayan mukus varmı. Bezi katlayıp açtığında belli olur. Tek başına bi anlam ifade etmez ama çok huzursuz olması beni düşündürdü. Sen mutlaka başka doktorada göster canm.Arkadaşlar hepinizin yorumlarını tek tek okudum bir nebze iyi geldi yalnız olmadığimi bilmek.Ama çok zormus sabretmesi.Keske günlük yakınlarımdan biri gelse bu kadar çileden çıkmam belki de.1 sa bile bebekten uzaklaşmak iyi geliyor bana.Allah ım en kısa zamanda tüm herkesin bebeğininde sıkıntısını gider benimkini de Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ıns.
Alerji olabilir mi doktor bey dedim.Alerji de vücudunda kurdeşen gibi yaralar şişlikler olur dedi.Ama ben başka doktorlara da göstereceğim. Arada da olsa aspiratör sesinde rahatliyor.
Kakası sıvı şeklinde sulumsu partiküller var.Gurultulu gaz cikariyor evet.
Alerji belirtisi sadece dokuntu degildir. Diger arkadas bahsetmis zaten. Bana da fazla geldi surekli aglamasi. Baska bir doktora gosterseniz iyi olur gercekten
jYa böyle sümüksü uzayan mukus varmı. Bezi katlayıp açtığında belli olur. Tek başına bi anlam ifade etmez ama çok huzursuz olması beni düşündürdü. Sen mutlaka başka doktorada göster canm.
Ya böyle sümüksü uzayan mukus varmı. Bezi katlayıp açtığında belli olur. Tek başına bi anlam ifade etmez ama çok huzursuz olması beni düşündürdü. Sen mutlaka başka doktorada göster canm.
Kanda mı bakıldı canm yoksa cilttemiEvet sümüksü uzayan bir kaka sıvı şeklinde parçalar var.
Alerji testinde negatif çıktı ama bana doktor diyor ki kullandığınız devit maflor ve nurse harvey i kes.20 gün sonra tekrardan kakasinda mukusumsu durum ve renk devam ederse diyete baslatacagiz dedi.
Kanda mı bakıldı canm yoksa cilttemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?