her seferinde aynısı oluyor. yoruldum artık

Biraz gec yazmis olcam ama :) ben de varim. sozlum benden once 1.5 sene biriyle birlikteymis sevgililik arti nisanlilik olarak. Ama o surenin 15 ayi askerdeymis zaten. Askere gitmeden 1 ay once cikmaya baslamislar gitmeye bi hafta kala nisanlanmislar gelince de 3 ay sonra nisani atmis. Sonra bu iliskisinden so nra 3 sene kimse olmamis 2 yildir da ben varim iste... eski nisanlisi aldatmis benimkini ilk ciktigimiz aksam hepsini anlatti bidaha da benim kiskancliklarima kiskirtmalarima ragmen hic bahsetmedi hatta ben de senin gibi ya unutmadiysa diye cok sorun cikardim. Hepsinde de bana sevgisini ispatlicak seyler yapti sagolsun. Yani demem o ki hiiic telas etme. Erkekler bitirmeden yollarina bakmazlar. Bizim zannettigimiz erkeklerin unutamadigi asklari filmlerde oluyormus :D

Ters caba kurali bilmiyordum, sizden duyunca biraz bakindimda..ahh bu siteden sizlerden neler ogreniyorum tskler..

Kisiden kisiye degisir, bunuda tanimadan bilemezsin..biz esimle uzun zaman flort ettik, uzun zaman ayrildik, birbirimizi unutamadik ve kurkcu dukkani..

Yakin arkadasi ayni olayi yasadi uzun bir flort ayrilik ve kisa zaman sonra baskasiyla evlendi..herkes ayni degildiiirrrr..
herkesin aynı olmadığını biliyorum da bana gelenler hep aynı

Biraz gec yazmis olcam ama :) ben de varim. sozlum benden once 1.5 sene biriyle birlikteymis sevgililik arti nisanlilik olarak. Ama o surenin 15 ayi askerdeymis zaten. Askere gitmeden 1 ay once cikmaya baslamislar gitmeye bi hafta kala nisanlanmislar gelince de 3 ay sonra nisani atmis. Sonra bu iliskisinden so nra 3 sene kimse olmamis 2 yildir da ben varim iste... eski nisanlisi aldatmis benimkini ilk ciktigimiz aksam hepsini anlatti bidaha da benim kiskancliklarima kiskirtmalarima ragmen hic bahsetmedi hatta ben de senin gibi ya unutmadiysa diye cok sorun cikardim. Hepsinde de bana sevgisini ispatlicak seyler yapti sagolsun. Yani demem o ki hiiic telas etme. Erkekler bitirmeden yollarina bakmazlar. Bizim zannettigimiz erkeklerin unutamadigi asklari filmlerde oluyormus :KK70:
yorumunuz için çok çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız :)

ben daha ilişkiye başlamadan bu kadar düşünüyorum o şekilde gelse ne yapardım bilmiyorum :) aldattığı kadının haberi var mıydı peki.. çok zor bi durum allah yardımcınız olsun
tabi ki vardı kadının da haberi...ben kurtulduğuma şükrediyorum valla...onları da Allah'a havale ettim kafam rahat :)

tabi ki vardı kadının da haberi...ben kurtulduğuma şükrediyorum valla...onları da Allah'a havale ettim kafam rahat :)
ayy insanlar ne rahat ben hiç öyle olamam :) bence de iyi kurtulmuşsunuz elbet herkes yaptığını bir gün bulur onlar düşünsün :)

bu durum kişiden kişye değişiyor sanki benimde 2 yıllık vardı bir ilişkim ama gelse yalvarsa asla dönmem cidden ki zaten seve seve ayrıldım ve aklıma gelmiyorda hatta ilk haftalarda gelmemeye başladı.o yüzden herkesin aynı düşünebileceğini düşünme bence

Back
X