- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.204
- 423
- 42
öncelikle herkese teşekkürler...
toplu bir cevap yazayım...
camerada benim sadece suratımı görmedi,biz artık öyle görüşüyorduk ki,ne biliyim cam dururdu ben ayağa kalkardım ederdim boylu boyunca görürdü.hiç bir zaman beni farklı görmesini istemedim.kimi zaman özel bir yere gideceğim vakit giyindiğimde cam açar,ona fikrini sorardım,ki zaten benim kilolu olduğumu biliyordu.
nişanlı mı,evli mi derken de,bu 4 yıl içerisinde onunda ilişkisi olmuştu benim de ve biz birbirimize bunları anlatırdık,fikir alışverişi yapardık birbirimizle.çünkü dediğim gibi aslında sevgili olma niyetimiz yoktu bizim,olay sonra sonra farklı şekilde değişti.
buluştuğumuzda saatlerce muhabbet ettik,ben birşey anlatırken pür dikkat gözlerimin içine bakarak dinliyordu,öptü sarıldı,seni iyi ki gördüm diyerek beni taksiye bindirdi,3 gün sonrası için kendisi buluşalım teklifini etti.eve gidince bana haber ver dedi,eve gittim mesaj attım tamam bebegimmmm yazdı.o gecesini arkadaşlarıyla geçireceği için rahatsız etmedim.ertesi gün de napiosun ne ediosun dedi,ama buluşamayacağımızı,eğitim eklediklerini söyledi (bankaya girdi şuan eğitim alıyor ist.da) tamam dedim.özledim dedim cevap vermedi,ki normalde hep bunun üstüne yanıt verirdi.ertesi gün tekrar döndü bana ben unuttum tabi önemsemedim cevap vermemesini.dün gece yine bir iki kelime yazıştık,bebeğimm aşkım diyor bana ama,ben masus tekrar özledim seni yazdım yine tak kesildi.en sonunda tamam sen bilirsin bir daha söylemiycem bir daha da rahatsız etmiycem dedim.çünkü her ne kadar konuşsakta bilmiyorum şizofreniye mi bağladım eskiye göre daha soğuk gibi geldi bana.
bu sabah yazmış bana tekrar,tatlım hayırdır neden öyle vedalar yazdın gece diye,cevap vermedim,ondan da daha ses çıkmadı.
biz buarada telden whatsapp programından yazışıoruz.o programda ne zaman girdiğini ne yaptığını görebiliyorsunuz.online olmasına rağmen bana cevap vermemişti dün gece.
dediğim gibi olayın temeli aslında neden ilişkilerimin bittiği...sadece bu olay değil yani.
ayrıca söylediğim gibi de kesinlikle çirkin değilim,açık söylemek gerekirse bebek yüzlü derler,giyim tarzım,şeklim şemalim çok hoştur beğenilirim her zaman her yerde.ama hiçbir zaman bunun havasına girmedim.bir kusurum var ki o da kilolarım,ki o da çok aşırı değil.belki bilmiyorum ben kendim mi kilolarımdan rahatsız olduğum için bunu kafama takıp kesin sebep budur diyorum bilmiyorum.
bunları yazarken ne kadar psikolojimin bozuk olduğunun farkındayım...
mesela geçen sene bir çocuk bana aşık oldu,ben istemedim ama o çok ısrarcıydı.en sonunda iyi tamam dedim ve başladık.öyle ki beni yanağımdan ilk öptüğünde gereksiz yere bir heyecanla kıpkırmızı olmuştum.tabi onun çok hoşuna gitmişti.ama alt tarafı yanaktan bir öpücük.aşık oldum demek diyemem ama demek ki çok yoğun şeyler hissettim.derken zaman geldi geçti,beni deli gibi arayan üzerime titreyen adam,evlilik planları yapan adam çok kısa bir süre sonra klasik bir yalanla sen benden daha layıksın yalanıyla benden ayrıldı.
inanın ilişkilerimde ne en ufak bir yalan söylerim,ne kıskançlık yapıp onun hayatını zindan ederim,ne saygımda kusur ederim.bir çok şeyi karşımda ki söylemeden düşünür ve yaparım,şuraya buraya gitme onla bunla görüşme demesine gerek kalmaz karşındakinin.
e muhabbetimi çok severler önce,her yola gelen bir insanım,benden sıkılma ihtimalleri de en son düşünülecek durum.e ne kaldı geriye ? ben ve arkadaşlarım bunu düşünmekten ve çözememekten manyak olduk.
yada benim kısmetim bambaşka bir insan,allah beni hayırsız işlerden koruyor.geriye artık başka bir ihtimal kalmıyor![]()
senı her halınle, hem de bırkez degıl yıllarca gormus. oyuzden fızıgınden dolayı olamaz. muhakkak baska bırsey var dıye dusunuyorum. gerekıyorsa atla gıt herseyı yuzyuze konus.bır erkek ıcın mucadele et anlamında demıyorum bunu. acıkca tum sorularını sor herseyı ogren. ıcın rahatlasın. ona gore yoluna onunla ya da onsuz devam etmek gıbı bır karar varırsın enazında. boyle kendını yemekten cok ıyı bence.