97000 geri ödememiz var.1300 aylık ödeme olarakne kadar kredi cektiniz
Inanıyorum ama ışte kızıyor insan. Kızgınlığım bunu yapan insanlara. Ama hep tekrarlıyorum dediğiniz gibi. Rabbimin vardır bir bildiği diye. Işlerimiz okadar tıkır tıkır gittiki anlatamam. Evi aldığımız fiyat m banka dan çıkan kredinin hızı eşyaların biri olmuyor ordan çıkıyoruz daha uyguna daha güzeli çıkıyor karşıma. Ama artık evi dayadım dosedim. 1 günde fazladan kalıp keyif yaparız oğlumla dedim. Zindan oldu o ev bana bakıp bakıp ağladım sabaha kadar. Olmazsa elimden giderse de isyan etmem. Rabbim sağlık sihat versin. Ama ışte bir belirsizlik var ya şuan. Küçük bir çocuk. Kenarda birikim yok. Bir haber bekliyoruz. Onunda maaş şimdiki gibi yüksek olmaz ise bize yetsin yeter diyorum. Eşim içten içe kahroluyor görüyorum. Sağlığına birşey olur diye korkuyorum.İnançlı insana imtihan, inancsiza beladır sıkıntılar. .
Rabbim hayırlı kapılar açar, rızkını veren Allahtır patron değil bunu yedir beynine inanarak tekrarla...
İşten çıkma sebebi ne ?
İşten çıkmaması hususunda tahüt verilmiş ama çıkışını yapmışlar .
Eşinizin yerinde olsam tazminat davası açardım
Bu arada senin şer gördüğünde hayır vardır üzülme !
Allah razı olsun. İnşallah. Buraya yazdım artık kendi kendime konuşuyorum. Eşime evi temizlemem gerek gece dedim o uyudu ben ağlıyorum. Dediğiniz gibi hep destek olmaya çalışıyorum. Ama oda benim gibi içten içe yiyor kendini bunada ayrıca üzülüyorum.Büyük bir imtihandan daha geciriyorsunuz, Allah kolaylik ve sabir versin. Esinizden manevi destegini eksik etmeyin, üzüldüm gercekten o kadar cabaya vede övgüye ragmen cikarilmasina. Haksizlik var bariz. Cok yakin zamanda hayirli kapilar acilir insallah.
Rabbim tüm zorda olanlara hayır kapılarını açsın inşallah. Tabi onuda bahane etmişler. Dolar yükseldi zarar ediyoruz diyerek.Allah bir kapıyı kapatır bir diğer kapıyı açar yeter ki umudunuzu yitirmeyin. Şu an piyasa çok kötü patronlar sağ gösterip sol vurmuş resmen, kesin vardır bir çıkarları krizi kendilerine fırsat biliyorlar. Ben sizi çok iyi anlıyorum ben de işsizim ve borçlarım var ama sabredeceğiz yapacak bir şey yok. Dualarım hepimizle.
Eşimi bu iş yeri ile çalışan firma istedi oraya. Iyi bir eleman hem size de çok faydalı olur dediler. Adamlar da memnundu. 4 ay boyunca eşim sistemi kurdu orda. A dan z ye. Bütün fikirleri aldılar. Sistemi kurdular bu sektöre yeni geçiyor firma çünkü. Ve şimdi performansı yetersiz diyorlar. Mahkeme açsa kazanır çünkü tutanak vs olamadan performans diyip cikaramazlar. Mahkeme içinde bakacaz artık ama o iş için yine boş zaman ve para gerek. Yani öyle bir durum ki sıkıştık kaldık. Sanki kredi cekmemizi beklediler özellikle. Eşimi öneren firma bile sinirli duruma. Ne demek performans nasıl böyle birşey derler sana diye
Rabbim tüm zorda olanlara hayır kapılarını açsın inşallah. Tabi onuda bahane etmişler. Dolar yükseldi zarar ediyoruz diyerek.
İnşallah inşallah. Sizin adınıza da çok sevindim. Inancım var ama umutsuz bekleyiş var şu an. Belirsizlik var. Daha çok yeni. Düşünsenize heycandan ayaklarım yerden kesilirken geldi bu haber bize. Ama dedim ya hiç isyan etmiyorum. Dua ediyorum. Ama anlatmam gerek birilerineAllah size daha güzel kapılar açsın ve inşallah iyi ki burdan çıkarmışlar dedirtsin. bahsettiğiniz tarzda durumlardan biz de geçtik bittik dediğimiz anda daha iyi şeylerle karşılaştık. kul sıkışmadan hızır yetişmez derler ya gerçekten öyle. umutsuzluğa kapılmayın böyle günler geçirince insan daha çok kenetleniyor elindekilerin kıymatini daha çok anlıyor.
Hiç fazlasında gozumuz olmadıki öyle bir aile degiliz. Zaten işin özü çok farklı. Cekememezlik. İş yerinde çalışanların %90 ı müşteri herkes farkında bununVicdansızlar. İlla bir orta yol bulunurdu isteseler. Bir söz var ; Allah rızksız bırakacağı kulunun canını alır gibi bir şey. Buna çok inanıyorum, daha kazanacağımız rızklar var inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?