her şerde bir hayır vardır diyorum. inanıyorum. ama içim içime sığmıyor.

Vicdansızlar. İlla bir orta yol bulunurdu isteseler. Bir söz var ; Allah rızksız bırakacağı kulunun canını alır gibi bir şey. Buna çok inanıyorum, daha kazanacağımız rızklar var inşallah.
Evet . Allah bir kişinin rızkını kestiği zaman ömrü son bulur derler.

Hayırlı kapılar açsın Rabbim inşallah, herkese..

Zaten öneren firmada şuan zan altında . İşin aslı bu durum çok zor .
Ama iyi kendine güvenen bir avukatla para almadan bu işe anlaşabilirsiniz .
Ama çok hızlı sonuç alamazsınız Darbe giirşimi dolayısıyla hukuk işer çok yavaş ilerliyor diye duydum .
Evet oda var ama birde ohal hala geçerli olduğu için işçi cikartilamaz durumu da var ki ususlsüz çıkarmış oluyorlar. Bakalım İnşallah hayırlı bir haber gelir de.

Eve girdiyseniz eşyalı falan yüklü bir miktarı gözden çıkartmışsınız.

Üzüldüm olurken, naif naif konuşmuşsunuz, ağlamanız hiçbirşey geri getirmez, sizi yıpratır sadece, harap etmeyin kendinizi.
Allah görüyor bu sizin sınavınız, herşey gönlünüzce olsun,
Belki eşinizin tahtadan kapısı kapandı, altın kapısı açılacak.
Sabredin..

Tazminat alacaktır eğer kendileri çıkardılarsa. Bir süre sizi iş bulana kadar idare edebilir. Eşiniz bu kadar çalışkansa eminim iyi bir iş bulacaktır. Umudunuzu yitirmeyin, umarım eskisinden çok daha güzel bir iş bulur.

Insallah tez zamanda iciniz ferahlar, yepyeni yollar, kapilar acilir.
Guclu olup esinize destek olmaya devam edin, iyi gunde kotu gunde belli oluyor her sey.
Is yeri icinde tum hukuki yollara basvurun, insanlara haksizlik yapmanin cezasini ceksinler.

Eve girdiyseniz eşyalı falan yüklü bir miktarı gözden çıkartmışsınız.

Üzüldüm olurken, naif naif konuşmuşsunuz, ağlamanız hiçbirşey geri getirmez, sizi yıpratır sadece, harap etmeyin kendinizi.
Allah görüyor bu sizin sınavınız, herşey gönlünüzce olsun,
Belki eşinizin tahtadan kapısı kapandı, altın kapısı açılacak.
Sabredin..
Gerçekten daha fazlasını istemiyorum. Duzenimizi bozmayalim kimseye el açmak zorunda kalmayalım tek derdim bu şuan da

Gerçekten daha fazlasını istemiyorum. Duzenimizi bozmayalim kimseye el açmak zorunda kalmayalım tek derdim bu şuan da
Hiç merak etmeyin, enerjiniz yüksek geliyor, gönlünüzü ferah tutun..

Şükredin, Allahtan hep isteyin.

Evet oda var ama birde ohal hala geçerli olduğu için işçi cikartilamaz durumu da var ki ususlsüz çıkarmış oluyorlar. Bakalım İnşallah hayırlı bir haber gelir de.
Ohal varken cikarilabilir. Ancak issizlik maasi alamayacak. 4ay olmus baslayali.

Eski yerine donme sansi yok mu? Insallah hemen is bulabilir. su mubarek cuma gecesinde dua edicem sana.

Allah'ım daha güzel kapılar açar inşallah sizlere. Bir şeyler olacak bir şekilde atlatacaksınız bunu, böyle hissediyorum.
Ne biçim insanlarmış bunlar, ettikleri laflara bak yaptıklarına bak...

Tazminat alacaktır eğer kendileri çıkardılarsa. Bir süre sizi iş bulana kadar idare edebilir. Eşiniz bu kadar çalışkansa eminim iyi bir iş bulacaktır. Umudunuzu yitirmeyin, umarım eskisinden çok daha güzel bir iş bulur.
Caliskan evet ama ışte üst düzey çalışan olacaksan anlaşılıyorki altta çalışana kötü davranan ekmeğinden eden patron gözüne giriyor. Eşim 1 haftadır ilgilenmiyor zaten psikolojik baskı var sanırım ilgilendirtmiyorlar ve şimdiden geriye düşmüşler. Yani diyorum nasıl bunu bile göre yaparlar neyi planlıyorlar anlamadık bizde.

Ohal varken cikarilabilir. Ancak issizlik maasi alamayacak. 4ay olmus baslayali.

Eski yerine donme sansi yok mu? Insallah hemen is bulabilir. su mubarek cuma gecesinde dua edicem sana.
Eski iş yeri olmaz ama en olmadı gururu bir kenara bırakır çalışırım napayım diyor. O öyle diyince caresizce hepten kötü hissediyorum

Allah'ım daha güzel kapılar açar inşallah sizlere. Bir şeyler olacak bir şekilde atlatacaksınız bunu, böyle hissediyorum.
Ne biçim insanlarmış bunlar, ettikleri laflara bak yaptıklarına bak...
İnşallah inşallah o guzel haber gelir. Sizle paylaşırım

O kadar içtenlikle verilen emeklerin boşa çıkacağını sanmam. İnşallah olacaktır.
Kimse kusursuz değildir elbet bizimde hatamız yanlisimiz olur. Ama şöyle söyleyim bir keresinde 500 tl para kaybettim ben eşimle ilk acaba bir harammı bulaştı hanemize o mu çıktı diye durup düşünmeye başladık. Sonra dedik inşallah çalışmamış kaybolmuştur da bizden daha çok ihtiyacı olan birinin eline geçmiştir diye rahatlattık içimizi.Bunuda düşünüyoruz. Bir yanlisimiz mı oldu bir cezamı bu bize diye. Yada diyoruz ceza diye düşünmemek gerek herşeyi bir sınav diye düşünelim diyoruz. Bu zor durumdan iyi şeyler çıkarıyorum kendime. Sağlığımız yerinde. Birbirimize desteğiz. Bu evi kaybetsek bile eşimin yüz kızartıcı bir suçu yok. Çalıştı çabaladı ama kısmet olmadı derim. Sımsıkı sarılıyoruz ya birbirimize diyorum. Çocuğum yavrum sağlıklı çok şükür. Ama yeni evinde öyle mutluydu ki. Cay içiyorduk fincanları topluyor götürüyor du mutfağa evi kirlenmesin eşyaları yeni diye. Evden gelirken birdaha nezaman geliriz anne diye sordu. Herkesin derdi kendine büyük ışte. Bunada alışırız. Belkide dediğiniz gibi başka bir guzel1kapı acikir2

allah kolaylik versin. iste ozel sektorde calisunca bu kadar mevla kredi cekmemek gerekiyor ne olacagi belli olmuyo
Işte verilen sözler konuşmalar itti bizi buna. Biz 9 yıldır bu yüzden krediye girmedik. Ama öyle bir durum vardıki kediyi kısa tutmak istedik. En azından iki firma arasındaki anlaşma süresi bitene kadar bitsin kredi dedim. Eşimden alınan fikirler4 övgüler. Birde eşim hem maaşı hem övgüler ile 4 elle sarıldı. Hep diyordum iyiki sözleşmede mesaiye kalmama şartı varmış olmasaymış hiç eve gelmeyecektin herhalde diye.

Kimse kusursuz değildir elbet bizimde hatamız yanlisimiz olur. Ama şöyle söyleyim bir keresinde 500 tl para kaybettim ben eşimle ilk acaba bir harammı bulaştı hanemize o mu çıktı diye durup düşünmeye başladık. Sonra dedik inşallah çalışmamış kaybolmuştur da bizden daha çok ihtiyacı olan birinin eline geçmiştir diye rahatlattık içimizi.Bunuda düşünüyoruz. Bir yanlisimiz mı oldu bir cezamı bu bize diye. Yada diyoruz ceza diye düşünmemek gerek herşeyi bir sınav diye düşünelim diyoruz. Bu zor durumdan iyi şeyler çıkarıyorum kendime. Sağlığımız yerinde. Birbirimize desteğiz. Bu evi kaybetsek bile eşimin yüz kızartıcı bir suçu yok. Çalıştı çabaladı ama kısmet olmadı derim. Sımsıkı sarılıyoruz ya birbirimize diyorum. Çocuğum yavrum sağlıklı çok şükür. Ama yeni evinde öyle mutluydu ki. Cay içiyorduk fincanları topluyor götürüyor du mutfağa evi kirlenmesin eşyaları yeni diye. Evden gelirken birdaha nezaman geliriz anne diye sordu. Herkesin derdi kendine büyük ışte. Bunada alışırız. Belkide dediğiniz gibi başka bir guzel1kapı acikir2

Tabi ki imse kusursuz değil. Ama emek, bu güzel düşünceler, içinizin iyiliği sanmam ki karşılıksız kalsın.
Sınav diye düşünün kesinlikle. Nazar değdi belki de...
Başka bir üye de demiş enerjiniz bana da iyi geliyor, ve rahat olmadığınızı da hissediyorum.
Ben böyle çok üzüldüğüm çok ağladığım deli gibi dua ettiğim düşünmeden 1 saniyemin geçmediği zamanlarda hep küçük de olsa kalbimi ferahlatan şeyler yaşamıştım. Duadan istemekten vazgeçmeyin.

Tabi ki imse kusursuz değil. Ama emek, bu güzel düşünceler, içinizin iyiliği sanmam ki karşılıksız kalsın.
Sınav diye düşünün kesinlikle. Nazar değdi belki de...
Başka bir üye de demiş enerjiniz bana da iyi geliyor, ve rahat olmadığınızı da hissediyorum.
Ben böyle çok üzüldüğüm çok ağladığım deli gibi dua ettiğim düşünmeden 1 saniyemin geçmediği zamanlarda hep küçük de olsa kalbimi ferahlatan şeyler yaşamıştım. Duadan istemekten vazgeçmeyin.
Çok teşekkür ederim. Yazdıklarınız çok iyi geldi bana. Rabbim sizin de isinizi rast getirsin inşallah.

Çok teşekkür ederim. Yazdıklarınız çok iyi geldi bana. Rabbim sizin de isinizi rast getirsin inşallah.

Ne güzel :) Neden bilmiyorum ama gerçekten güzel hisler oluştu içimde.
Çok teşekkür ederim bende...
Rabbim tüm darda olanlara yardım etsin.

Hayatta Başımıza gelen her musibet illa bir ceza değildirki . Hepimiz türlü türlü sıkıntılarla sınanıyoruz ve sınanacağız . Allah beterinden korusun . Sonu güzel olsun. O işin sonu hayırlı değildir yada daha iyisi olacaktır .

Back
X