Her serde bir hayir vardir... umarim

Evet eger gerekirse bi bilirkisyle beraber yavrumla ilgilenicem. Onu ihmal etmem asla. Olmadi kitaplar falan vardir belki, yada cizgi film seklinde anlatimlar.

Dün cok samimi oldugumuz ortak bir arkadasimiz konusmus kendisiyle neler konusulmus bilmiyorum sormadim sormicam. Ben bizim icin degil, bizim konumuz bitti ama kendisi ve en basta yavrum icin isterim ki hatasini daha da cok hastaligini görsünde tedavi olsun.

O degilde, iki gündür yüzügümü takmiyorum ama izi gitmemis hala. Gelip gidip elim parmagima gidiyo. Cabuk gecse bari, hersey cabuk olsa

gerçekten çok üzüldüm size ya Allah sabır versin

Elleri kırılsın o adamin
Kardesim darp raporunu al mutlaka
Ailenede durumu anlat
Yolunda bahtında acik olsun

Aldim raporu gittim doktora.
Oda kendine ev bakiyor su aralar. Kirdigi tv yenisini alacak. Parasinin yarisini veririm dedi. Bende tartisma cikmasin diye olur dedim. Kafasinda paralari birikimleri bölüstürmüs. Alsin hakki olanida umrumda degil, benim tek derdim su anda bir an evvel yavrumla beraber yeni bi düzen kurmak. Yarin is yeriyle görüscem is saatlerimi azaltmak icin. Hafta sonu giderleri kontroll edicem, gerekmeyen herseyi durdurmam lazim, zaten gereksiz harcamalarimizda yoktu. Daha dikkatli cikmam lazim artik alisverise. Eskiden hic düsünemzdim evime kendime yavruma ona istedigimiz gibi harcardik beraberken tabi durumumuz daha farkliydi. Ama yapacak bisey yok. Bi sekilde bu durumda gececek bu sekilde yasamayada alisicam, alisicaz yavrumla.

Bunca zamandir hamile kalamadim diye nasilda üzülüyordum, ne kadar da cok agladim, ama hepde icimden diyordum Rabbim veriyorsa bir hayir vardir vermiyorsada bin hayir vardir diye.

Cok zor günler bekliyor beni biliyorum. Cok göz yasi hayal kirikligi bekliyor biliyorum. Su anda kendimi tutabiliyorum bakalim ne kadar dayanicam daha

Raporu kullanacak mısınız? Almanya'da benim bildiğim o adamın bir tarafından kan alırlar şikayet etseniz. Şikayet etmeyi düşünüyor musunuz? Hayırsa neden?

Henüz hic birseye karar veremedim. Hala düsüncelerim yerinde degil. Karar vermis oldugum tek sey, ayrilik. Sanki beynim hala sallaniyor kafamin icinde yumruguu yedikden sonra. Gündüz is yerinde oyaliyorum kendimi. Pek düsünmüyorum dicem ama yalan olacak, aksamda anca cocukla ilgileniyorum yemegi dusuydu falan derken bende onunla beraber uyuyup kaliyorum, cok yorgun hissediyorum kendimi adim atacak gücüm yokmus gibi

Tam bilmiyorum ama şikayet edebilmeniz için geçerli bir süre var da geçerse kaçırmış olursunuz. Yani adam sizi dövüyor bir de ayrı evi ballandıra ballandıra anlatıyor. Bir şikayeti hakediyor bence.

Tam bilmiyorum ama şikayet edebilmeniz için geçerli bir süre var da geçerse kaçırmış olursunuz. Yani adam sizi dövüyor bir de ayrı evi ballandıra ballandıra anlatıyor. Bir şikayeti hakediyor bence.

Su kafami bi toparlayim, verdigim karara bi alisayim, gerisi gelecek nasilsa. Bir iki haftayla sinirli degil o süre 3 sene olmasi lazim yillanmasi icin.

Nasıl yani hersey yolundayken,her zamanki gibi evi havalandırmışken,durup dururken hiçbirşey demeden pata küte girişti mi dayağa bu adam?hep mi sinirli daha once vuruyor muydu?bişeyler yaşandı bişeyler oldu da doldu mu bu adam size karşı?hayatında biri var da bahane mi yarattı

Aynen öyle oldu malesef. Her zamanki gibi evi havalandirmisken, bu camlar niye yarim saattir acik diye (ki en son balkon kapisini acmistim, yani daha bir dakika olmamisti) basladi Allah senin belani versin ne bicim karisin sen diye girismeye. Ben sadece noldu noldu diyebildim, o yumruklarina ve allah senin belani versin deme ne bicim insansin sen ne bicim karisin sen diye diye devam etti. Bi yandan camlari kapattim geri bi yandan kactim, ben noldu dedikce o da sonunda bu camlar niye yarim saattir acik dedi bende ne vuruyosun falan diyecegime daha yeni actim daha bir dakika olmadi diye cevap verebildim anca.

Dayak falan yoktu daha önce, sadece (bide sadece diyorum ya su duruma) öfkesini kontrol edemeyip kac tane telefon laptop televizyon kirdigi olmustu. Aslinda o zaman cekip gidecektim, ilk seferinde. hata tamamen bende yaninda durdugum icin.

Öncesinde de o günde hic birsey olmamisti, hersey cok güzeldi beraber cok güzel vakit gecirmistik. Beraber cocugumuzla ilgilenmistik, hatta koltukda uyuyakalmis kuzum beraber sevdik yemek yese uyansa diye basinda bekledik.

Hayatinda kimse yok, isden eve evden ise görüstügü bir iki kisi var erkek arkadaslarindan, onlarda aile dostlarimiz, gittikleri yer belli mac izlerler anca beraber. Is yerinde de kimse olamaz, cünkü hepsi erkek.

Sinir hastası olmuş tedavi görmesi gerekiyor.Allah muhafaza daha kötü şeyler olmadan hakkinda hayırlısı olsun canım.

İnsan oglu olume bile alışıyor ailen nedem alismasin?

Ya su aileydi cocuktu,lutfen arkası na sığınmayın

Sen önce kendin icin yasamalisin,co uklugum geldi aklima boyle manyak babaylami buyusun? Esini kardesine soyle bence iki katini atsin o dayagin cokkkk sinirlendim boyle adamlari hep dovesim geliyor valla,

Şu boşanma durumlarında hep ayni sey ailem kaldiramaz annem babam hasta. Senin kızın olsa kocası boyle sopa atsa bir an evvel ondan kurtulsun diye düşünmez misin? İşin var ailen arkanda duracak insanlar belliki e daha ne bekliyosun. Sen adamın yaptığı bu muameleye karşı gidip darp raporunu alıp davanı açmazsan biz sana burda ne diyelim kocandır döver de sever de mi diyelim evladına aci bari seni dövmesine şahit olmuş titremiş onda Ne buyuk yaralar açacak bu durum. Lütfen biraz kendine gel. Senden daha önemli hic bisey yok

Sinir hastası olmuş tedavi görmesi gerekiyor.Allah muhafaza daha kötü şeyler olmadan hakkinda hayırlısı olsun canım.

Evet kimse icin degilde kendi icin tedavi olmasi sart. Yoksa basina kimbilir ne gelecek. Simdi ben varim sinirini benden cikariyor da ben olmayinca kimden cikcacak aceba.

Elbette ailemle konuscam. Ilk basta sok olacaklardir arayi düzeltmek isticeklerdir. Bu durumda dayak olayini anlatmam gerekecek. Sonra babam illa yanlarina gitmemi isticek. Bende bunu istemiyorum. Degistirmicem burdaki düzenimi.

Pislik herif. Yurt dışında aslında bir darp raporu alsa şikayetçi kim bilir nasıl cezalar alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…