- 18 Temmuz 2016
- 4.750
- 13.198
- 208
- Konu Sahibi hadibeyaaa
-
Gucunuz varsa pedogog yardimi alin. Yoksa da zaten her filmde artik anlatiliyor bunlar. Ben de baban da ( burasi yalan ama tabi caktirma) seni cok seviyoruz. Ailen biziz her zaman. Birbirimizle anlasamiyoruz ama sen her zaman... vs vs. Diye aciklayin. Zaten en kotu ayrilik bile siddet icinde buyumesinden babayi model almasindan bin kat iyidir.
gerçekten çok üzüldüm size ya Allah sabır versinYok oncesinden bi sorun hatta cok guzel zaman gecirmistim isten eve geldikden sonra. Ben ne oldugunu anlamadim birde yumruklamaya basladi sen ne adi bir kadinsin allah belani versin diye vurmaya basladi bende anca neoldu diye sorabildim bagiramadim bile.
Aldim raporu gittim doktora.
Raporu kullanacak mısınız? Almanya'da benim bildiğim o adamın bir tarafından kan alırlar şikayet etseniz. Şikayet etmeyi düşünüyor musunuz? Hayırsa neden?
Henüz hic birseye karar veremedim. Hala düsüncelerim yerinde degil. Karar vermis oldugum tek sey, ayrilik. Sanki beynim hala sallaniyor kafamin icinde yumruguu yedikden sonra. Gündüz is yerinde oyaliyorum kendimi. Pek düsünmüyorum dicem ama yalan olacak, aksamda anca cocukla ilgileniyorum yemegi dusuydu falan derken bende onunla beraber uyuyup kaliyorum, cok yorgun hissediyorum kendimi adim atacak gücüm yokmus gibi
Tam bilmiyorum ama şikayet edebilmeniz için geçerli bir süre var da geçerse kaçırmış olursunuz. Yani adam sizi dövüyor bir de ayrı evi ballandıra ballandıra anlatıyor. Bir şikayeti hakediyor bence.
Nasıl yani hersey yolundayken,her zamanki gibi evi havalandırmışken,durup dururken hiçbirşey demeden pata küte girişti mi dayağa bu adam?hep mi sinirli daha once vuruyor muydu?bişeyler yaşandı bişeyler oldu da doldu mu bu adam size karşı?hayatında biri var da bahane mi yarattı
Sinir hastası olmuş tedavi görmesi gerekiyor.Allah muhafaza daha kötü şeyler olmadan hakkinda hayırlısı olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?