Her serde bir hayir vardir... umarim

Darp raporu icin yarin gidicem doktora malesef daha erken gidemiyorum. Ondan sonra zaten daha sonrada gidip sikayetci olabiliyorum. Bi arkadasimda iki sene sonra gidip sikayet etti adam o zaman 800,-- Euro ceza aldi sadece bir tokat atti diye. herseyi adim adim yapicam, ama bi kafami toparlayim beynim fildir fildir kafamin icinde dönüyo sanki. Bi kendime gelim. Hepsini yapicam, isimi ayarlamam lazim önce. Ailem cünkü uzakta. Isimi ayarlamadan malesef polise falan gidemem, o aliyor cocugu yuvadan ben birakiyorum. Ben artik kendisiyle hci bir sekilde muhattap olmicam bisey daha yapabilecegini sanmiyorum.

Evet boyle bi adama guvenilmez ki.. size yapan cocuga neden yapmasin. Bi sinirlenme aninda alir yere calar noldugunu bile anlamazsn ..cocugn kafasna birsey gecirir ne biliym tekme atar.. deli sonucta.
Kendinizi de cocugunuzu da dusunun yazik ...

Evet boyle bi adama guvenilmez ki.. size yapan cocuga neden yapmasin. Bi sinirlenme aninda alir yere calar noldugunu bile anlamazsn ..cocugn kafasna birsey gecirir ne biliym tekme atar.. deli sonucta.
Kendinizi de cocugunuzu da dusunun yazik ...
Evet haklisinin sonucta deli, akli yerinde degil.

Karı ko
Karı koca arasına girilmez mantığı vr bzm millette

1 2 sene sonra rapor alyım elimde dursun snra şikayet ederm diye bişey arkadaşım edeceksen olay sıcakken edeceksin o kadar dövmüş ben bi tokatla adamı süründürenler tanıyorum ilk dövmesi değil gibi geldi bana ve ayrılmayacaksın tek diyeceğim çocuğunun gözünde aciz anne olma

Ayrilik kararim kesin, daha neyi bekleyim öldürmesini mi, yoksa cocuga zarar vermesini mi.

Darp raporunu hemen alicam, gerekirse bosanma esnasindada sikayetimi belitricem. Ama doktora rapor icin anca yarin aksam gidebiliyorum

Hiç kimse elinin taşın altına sokmuyor bize bulaşmasın diye karışmıyorlar sonra başımıza geldi mi kimse yardım etmedi otırup düşünmek lazım ben kime yardım ettim diye

Almanyada yasiyoruz biz, kimse duymadi ben sok oldugum icin bagiramadim bile. Ne oldugunu anlamadim ki, saf saf noldu noldu diye sorabildim sadece

Bu adam psikopat.
Hemen darp raporu al.sikayet et.
Obur tarafta allaha sikayet et ama bu tarftada sikayet haklarini kullan.
Nasil insan ya ne demek yumruklarla saldirdi.gucu sana yetiyor cunku acizin:/
Ailene anlasamiyoruz de kaldiramazlarsa dayak olayini soyleme.

olay ne zaman oldu, yarına izler geçerse boşuna rapor alma bence, polisegitmicemdiyorsun da, darp raporu aldığında hastane polisine bilgi verilecek,adli vaka olarak geçeceksin ayrıca ifaden de alınır
böyle olaylarda sıcağı sıcağına rapor almak gerek

Ayrilik kararim kesin, daha neyi bekleyim öldürmesini mi, yoksa cocuga zarar vermesini mi.

Darp raporunu hemen alicam, gerekirse bosanma esnasindada sikayetimi belitricem. Ama doktora rapor icin anca yarin aksam gidebiliyorum
Bildiğim kadarıyla darp.raporu almaya gittin mi polise haber veriliyor öyler aporu alıp eve git demek yok şikayetçiyim dersen uzaklaştırma veriliyor burda öyle

Bu şerdeki tek hayır boşanman

Noluyor ya bu erkeklere. Huzur dolu yuvanizda sizi seven kadınlara niye böyle hayvan muamelesi yapıyorlar anlamıyorum.

Evet ailen duyarsa çok üzülür ama bilmeleri ve size destek olmaları gerek. Kesinlikle boşan çünkü bir kere affedersen emin ol devamı gelecek İstediği kadar yalvarsın ağlasın yemin etsin hepsi boş. Sinirliyken kendini kaybediyor. Hem de yoksan bir sebeple. Güçlü ol ve ailenle konuş canım.

O şimdi seni şaşırtmak için öyle diyor bence. Özür dilemek zorunda kalmamak için seni yalvartmak istiyor. Güçlü görün ve asla barışma.

Şimdi böylesine de mi beddua etmek günah?

Allah'ım inşallah tez zamanda kendinden çok daha güçlü birinden dayak yer bu adam!! Hem de hiç sebepsiz yere. Şöyle süper hırpalanır umarım.

O cocugun hatrinda kalacak hep bunlar.
Bu aralar ne cok dayak konusu aciliyo
Noluyo bu insanlara
Bukadar siddet niye
Gercekden ben anlamiyorum.

O dayagin devami gelir bitmez bence.
Saglikli dusunup ileriye donuk bir karar verin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…