- Konu Sahibi Sahra_Deniz
-
çevremde çeşit çeşit ilişki yaşayan kişi var, KK'da da aynı şekilde...
arkadaşlarımdan kimisi yıllarca çıkıp evlendi ya da henüz evlenmese bile ilişkileri ciddi bir şekilde devam ediyor...:asigim:
çok yakın çevremden olmasa da 2-3 yıl çıkıp,birbirlerini deli gibi sevip ilişkinin sonuna gelenler de varsenağlama
bunları gördükçe bi zamanlar birbirlerine bu kadar aşıkken,nasıl oluyor da gün gelip bitiyor?... diye düşünüyorum.
gerçekten seven insanlar birbirlerinden vazgeçebilir mi:çok üzgünüm:
benim de çok güzel giden bir ilişkim var ama böyle şeyler okudukça ve gördükçe umutsuzluğa kapılıyorum zaman zamanfisfisfis
bir ilişkinin sağlıklı bir şekilde devam etmesi ve sevginin sürmesi için nelere dikkat etmeliyiz?
uzun yıllar çıkıp da evlenenler vardır mutlaka...ilişkinizi bu boyuta taşıyabilmek için çaba sarf ettiniz mi yoksa her şey kendiliğinden mi gelişti?
aslında soru şu:
bir ilişkiyi,aşkı,sevgiyi sürdürebilmek insanın kendi elinde mi sizce?CADIARZU
Bir iliskideki en önemli sey bence beklentilerdir...sen gidersin mersine o gider tersine...iste o zaman sevgide biter saygida bir zaman sonra...
Ayni hedefleri takip eden insanlar sevgileri icin emek verir fedakarlik yapar...lakin bir tarafin beklentileri hedefleri farkli ise, diger taraf istedigni yapsin bos...o yüzden bazi yerde malesef sevginin bitmemesi insanin elinde degildir...
Her ne kadarda zit kutuplar birbirini cekse uzun vaadede ayni dili konussanlar daha mutlu olur kanimca..a.s
arkadaşlarımdan kimisi yıllarca çıkıp evlendi ya da henüz evlenmese bile ilişkileri ciddi bir şekilde devam ediyor...:asigim:
çok yakın çevremden olmasa da 2-3 yıl çıkıp,birbirlerini deli gibi sevip ilişkinin sonuna gelenler de varsenağlama
bunları gördükçe bi zamanlar birbirlerine bu kadar aşıkken,nasıl oluyor da gün gelip bitiyor?... diye düşünüyorum.
benim de çok güzel giden bir ilişkim var ama böyle şeyler okudukça ve gördükçe umutsuzluğa kapılıyorum zaman zamanfisfisfis
bir ilişkinin sağlıklı bir şekilde devam etmesi ve sevginin sürmesi için nelere dikkat etmeliyiz?
uzun yıllar çıkıp da evlenenler vardır mutlaka...ilişkinizi bu boyuta taşıyabilmek için çaba sarf ettiniz mi yoksa her şey kendiliğinden mi gelişti?
aslında soru şu:
aslında soru şu:
bır ılışkıyı saglıklı bır şekılde yurutebılmek ıçın en önemlı unsurlar bence; öfke kontrolu, huzur, saygı, empati yapabılmek, kuçuk duşurmemek, onu ezdırmemek, onurunu kırmamak bunlar en ama en gereklı mezıyetler. mesela erkekler canım cıcım aylarında alttan alır genelde bayanlar erkegı ezer, boğar, kıskanır ama erkek aglar zırlar kapasına dayanır hep alttan alır. sonra evlenınce bayan bunu surdurmek ıster ama erkek artık cok yorgundur bu cılvelerden nazlardan, kaçar huzur ıster, tadı kaçmasın dıye artık takmaz olur. kadın şaşarırrrr. fecı son işte budur.
aynı terslık şöyle de olur genelde, bayan evlenebılmek için erkegı çok alttan alır çook susar, çok sevımlıdır, ailesı ıle geçınır, melek taklıdı yapar. erkekte bu melekle evlenmek ıster halıyle. evlenırler kadın yıllarca ıçıne attıgını kusar, nasılsa kocası ya, resmı olarak onun ya...ama erkek bu kadınla evlenmek ıstememiştie melekle evlenmek ıstemıştır. erkek soğur kaçar ve yıne fecı sonnn....
içkı,kumar,aldatma yoksa bır kadın evlılıgı ayakta tutabılır zekası ıle. kadın evlenınce herşey bıttı artık salabılırım sanıyor hem fızıkı hem manevı ama en buyuk yalnışı burada yapıyor,aslında zorluklar yenı başlamış oluyor....sevgıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?