Her şey bebiş sahibi olmak için

kilonda yokmuş.. dr neden şeker hapı başşladı.ne ye yarıomuş..anlattımı? bana da progestan başladı..

canım kilom çok yok ta 10 kilo birden aldım ben bide göbek kısmı yağlı olunca yumurtlama sorunu oluyomuş.şeker hapı düzene sokuyomuş.progestan ne için

5 ayda 2 kez olmadı canım ikinci ayımda bir kez yaşadım doktorlar çoğu kadında senede 1 de olsa yasanan birşey diye önemsemiyorlar 3 kez kimyasal yasanırsa araştırılıyor
tahlillerim yapıldı yumurtlamada da problem yok Rabbim ol deyince olcak diye bekliyorum dun yumurtlama testine başladım silik 2. çizgi çıktı bugunde aynı şekilde dünkunden daha koyu
gün aşırı değerlendiriyorum bende Umarım bu ay Dileğimize hayırlısıyla kavusuruz hepimiz

amin canım inşallah.stres yapma sen genede.

Herkese merhaba. 40 yaşındayım ve 3 ay önce doktorlar(3 ayrı) premenopoz dedi. Amh değerim 0.01, Fsh 17, E2 48 di. Tüp bebek denesen bile olmaz dediler. Bu forumda okuduğum hayıt tohumu çayı içtim ve sürekli dua ettim. 26 Nisan'da adetim 4 gün gecikince evde test yaptım. 2 çizgi ama 2. silik çıktı. Ertesi gün kan testi yaptırdım. Beta Hcg 801 çıktı. Hamillelik görünüyor, ama kese 6 haftadan önce görünmez dediler. Allahıma şükürler olsun, inşallah keseyi de görürüz. Herkese Allah nasip etsin inşallah. Umudunuzu hiç kaybetmeyin. Gerçi ben de hala korkudan ölüyorum:(
senin adına çokkkkk sevindim.rabbim ikinizide korusun :16:

canım kilom çok yok ta 10 kilo birden aldım ben bide göbek kısmı yağlı olunca yumurtlama sorunu oluyomuş.şeker hapı düzene sokuyomuş.progestan ne için

progestan rahim duvarını kalınlaştırıomuş.bebişin tutunmasını saglıyormuş.hamilelerdede düşügü engelliyormuş ve eger bebiş yoksa adet olmanı saglıyormuş cnm

kızlar dualrınızı eksik etmeyin lütfen bugün progestanı son kez içiyorum..bakalım ne olacak?

slm kızlar.ben ara ara takip ediyorum ama hiç msj yazmadım.yazdıklarınızı okudum ben de paylaşmak istedim.1 yıl önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim.2 hafta öncede kimyasal gebelik yaşadım.prolaktinim yüksek çıktı parlodel kullanıyorum.umarım düşmüştür ve bu ay hamile kalırım.

slm kızlar.ben ara ara takip ediyorum ama hiç msj yazmadım.yazdıklarınızı okudum ben de paylaşmak istedim.1 yıl önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim.2 hafta öncede kimyasal gebelik yaşadım.prolaktinim yüksek çıktı parlodel kullanıyorum.umarım düşmüştür ve bu ay hamile kalırım.

cnm aramıza hoşgeldin.çok geçmiş olsun mevlam tekrar yaşatmasın sana böyle bir acı.bende de prolaktin yüksek çıktı..ve ilaç kullanıyorum inş düşer de bebişlerimiz gelir. nezamn batın cnm. nezamn kontrole gitceksin

iyi akşamlar kızlar.nasılsınız nerelerdesiniz.. var mı gelişmelerr..dr a giden yada batı gelenn...

kızlar adetttt oluyorum boşa mı gitti... iğneyle hamile kalan yokmu??? yada ne yapmalıyım başkaaa:(

kızlar ben adet oldum bu ay da kaçtı gitti elimden ... ama yıkılmıyacam evet çok üzüldüm çok ağladım ama yıkılmak istemiyorum ..o bebişi istiyorum...saglıklı bir şekilde mevlam nasip etsin inş. ve bugün dr A TEKRAR GİDECEGİM...

Dr a gittim. Rahim duvarı 7 mm olmuş dedi. Pazartesi tekrar gel bakalım dedi.ona göre ya bir kere daha klomen yada iğnelere başlayıp aşılama yaparız dedi...

Iğne dediği ne? Nasıl yapılıyor? Aşılama zor mu

kızlar ben adet oldum bu ay da kaçtı gitti elimden ... ama yıkılmıyacam evet çok üzüldüm çok ağladım ama yıkılmak istemiyorum ..o bebişi istiyorum...saglıklı bir şekilde mevlam nasip etsin inş. ve bugün dr A TEKRAR GİDECEGİM...

adetmi oldun :26:

cnm malesef oldum ve dr bu ay aşılama yapabilirz dedi. dedi demeyede aşılam özel hastanelerde nekadara maal olur ki

cnm ben pkoluyum .niye bekliyeyim ki.ben demedim zaten o artik bu noktaya donelim dedi..sence beklemelimiyim niye

Back
X